Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Wasz partner zauważa małe detale waszego wyglądu?

Polecane posty

Gość gość
Pewnie że działa przecież kobiety mają świadomość jak działają na swoich facetów. I też je to napędza i podnieca.

Gość gość
gość dziś - nie, nie dlatego. Akurat ja się z zasady nie maluję. Po prostu uogólniasz, nie jesteś "wszyscy", nie odpowiadaj za wszystkich.

Gość gość
16:46 - mam więcej do powiedzenia na temat tego, co podoba się facetom miż Ty. Gdybym chciał się wypowiadać na temat okresu czy bóli porodowych, mógłbym Cię zrozumieć.

Gość gość
Bielizna to był tylko przykład. Zresztą z życia. Chodzi o wspólny czas. O podniecenie. Zabawę. O poznanie. Tych właśnie tytułowych drobiazgów.

Gość gość
Możesz mówić tylko za siebie czego dowodzi to, ze niektórzy mężczyźni w tym temacie się z tobą nie zgadzają

Gość gość
Też tak uważam. Wszyscy jesteśmy inni.

Gość gość
A pro po detali to po sposobie chodzenia w domu ja wiem że Moja Pani ma ochotę na seks. To biodra.

Gość gość
Niektórzy każdy temat sprowadzą do seksu...

Gość gość
17:07 Chuj to kogo?

Gość gość
Temat damsko męski co złego że w detalach wyglądu jest chęć upodobania co prowadzi do seksu. Po za tym seks jest super u kochających się ludzi.

Gość gość
Co biodra? Idzie więc rusza nogami to biodra też się uaktywniają. No chyba że ona ma biodra połączone z łokciami. Jeśli tak, to kiedy porusza tymi biodrami rzeczywiście jest znak. Haha

Gość gość
Tak, tak, ale temat nie jest o tym.

Gość gość
takie detale jak kolor pomadki, ksztalt paznokc*****eprzyk, odcien pasemek, itp. to zauwazaja raczej kolezanki, bo to sa sprawy dotyczace kobiecej dbalosci o siebie. faceci widza calosciowo, jak ogolny efekt jest spoko, to sa zadowoleni. jak jest cos wyjatkowo odrazajacego, jak tapeta, niezadbane zeby, przetluszczone, wczojajsze wlosy o nieswiezym zapachu, to pewnie zauwaza z obrzydzeniem. chyba, ze maja chuc, to wezma nawet takie to-to.

Gość gość
to mój musi być chyba jakimś wyjątkiem bo zauważa takie małe detale właśnie. Moim zdaniem to miłe

Gość gość
Detale wyglądu. No chyba że chodzi wam o to czy zauważcie zrobiony tatuaż na całych plecach, włosy na rudo, kolczyk w pip.ce, pryszcz na nosie albo czarny paznokieć u nogi. Dla Mnie małe detale wyglądu partnerki to poprawiony makijaż, zmiana stylu ubierania, zmiana fryzjerki na ... I np sposób poruszania się.

Gość gość
Masz rację i zgadzam się z tobą, po prostu chodziło o to, że wszystkie twoje posty są o seksie lub myśleniu o seksie ;)

Gość gość
A mój facet to policzył mi nawet włosy na c***e.

Gość gość
Co w tym złego że myśląc o swojej kobiecie z naciskiem na swojej , wiedząc że drobne zmiany robi bo lubi mi się podobać , myślę o seksie?

Gość gość
Nic, gorzej, że sprowadzasz temat na seks z twoją kobietą :D

Gość gość
Chyba temat poszedł w złą stronę. Źle oceniasz moje intencje.

Gość Aleksandra0017
Mój partner zauważa co mnie nieco irytuje b9 jestem zdania że facet powinien całościowo spostrzegać, a mój widzi np.nierowna kreske elaynerem bądź zla kompozycja kolorystyczna na paxnokciach :/

Gość gość
No tak to trochę wygląda. Uważam, że to miłe, że tak myślisz o swojej partnerce, zwłaszcza jak to długi związek, ale trochę to sprowadza temat na inny tor

Gość gość
17.07Twoja pani to ta co nazywają ją rozkraczochą? Ona ma przez cały czas ochotę na seks;)

Gość gość
Aleksandra0017 dziś - czyli się czepia? :P

Gość gość
Na ra.

Gość gość
gość dziś - obrażanie partnerki rozmówcy to cholernie niski poziom, wiesz?

Gość Aleksandra0017
Zależy .... bardziej mnie to denerwuje, ze ma tyle pierwiastku kobiecego bo nie tylko u mnie detale zauwazw ale np.wie które zasłony kolorystycznie pasują do danej firany albo kwiaty sądzi bądź przy dzieciach jest taki ,, wszechwiedzacy"

Gość gość
moim zdaniem to jest dobry gust/zmysł artystyczny, a nie "pierwiastek kobiecy"

Gość gość
Na szczęście moj mezczyzna detali nie zauważa bo ja u siebie widzę wszystko czyli fałdkę na brzuchu, cellulitis, kurze łapki i lekka nadwagę. Jestem dla niego piękna i tak ma być :)

Gość gość
Nic nie zauwaza, czy bylam u fryzjera, czy zmienilam kolor wlosow, albo nowy ubior, nic zupelnie :)