Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Który region wybrać?

Polecane posty

Gość gość

Był ktoś z was na Dominikanie? Jaki region wybrać tak by trafić na piękne plaże? Wyjazd musi być koniecznie z Rainbow lub Nekckerman do max 15 tys za 2 osoby :)

Gość gość
Nikogo na Dominikany, Sri lanki i karaiby nie stać dziewczynko :) :) :)

Gość gość
Sama bym tak chciała pojechać pod palmy :P, popić z kokosa i popluskać się w oceanie. Nie ma tam jakichś ofert za 3 tysiące maksymalnie?

Gość gość
gość dziś Sama bym tak chciała pojechać pod palmy jezyk.gif , popić z kokosa i popluskać się w oceanie. Nie ma tam jakichś ofert za 3 tysiące maksymalnie? x Nie, jeśli chcesz porządnie wypocząć to minimum 6 tysięcy za osobę na 12 dni w dobrym hotelu 4 gwiazdkowym z wyżywieniem all inclusive i dobrym biurem a nie jakimś śmiesznym polskim, które wysadzi cie w turcji :)

Gość gość
To mi się nie opłaca w takim razie jechać ;) To jest kupa pieniędzy, pozostanę jednak przy swojej Chorwacji i działce

Gość gość
Chwalisz się czy żalisz? Nikogo nie obchodzi gdzie jedziesz

Gość gość
Ja się wybieram w podróż poślubną na Dominikanę z Rainbow akurat, do hotelu BlueBay Villas Doradas na półwyspie Samana. Nie powiem Ci teraz jak tam jest autopsji, ale czytałam że to jeden z najpiękniejszych regionów wyspy. Mogę Ci opowiedzieć pod koniec listopada, gdy już wrócę.

Gość jacqa
W stronę Karaibów jeszcze się nie wybierałam, ale byłam na Sri Lance. I to nie w żadnej strasznej cenie, bo niecałe 4k za osobę, z Rainbow własnie. Mozliwosc spędzenia Bożego Narodzenia w tak egzotycznym miejscu - bezcenna!

Gość sameczka
O to faktycznie, a na jakim programie byłas?

Gość gość
z rainbow byłam we włoszech, fajnie było. o dominikanie póki co tylko mogę marzyć.

Gość jacqa
Na Sri Lance byłam na "Łza z policzka Indii" :) wspaniale, naprawdę, to była moja pierwsza podróż w tak egzotyczne miejsce, i jeszcze w takim okresie jak Swięta Bożego Narodzenia - polecam każdemu :)

Gość kantika
A na jakich ciekawych programach byliscie z Rainbow we Włoszech?

Gość gość
Ja polecam Włochy Klasyczne z Rainbow. Jak sama nazwa wskazuje - klasyki i włoskie must see.