Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy iść jutro z córką do szkoły na zajęcia jeśli jestem chora na dodatek w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Jutro mamy dzień robienia świątecznych stroikow . Dzieci wspólnie z rodzicami/babciami. Córka nie była cały zeszły tydzień w szkole przez chorobę. Dziś dzwoniła pani i mówiła ze jutro wlasnie jest taki dzień. Ja z przyjemnością bym poszła ale jestem w 33 tyg ciazy i mam zawalone zatoki niby dobrze się czuje ale leci mi zielony katar i często mam zatkany nos. Przyznam szczerze ze boje się wyjść z domu tym bardziej do szkoły gdzie jest pełno bakterii i wirusów tym bardziej ze nie jestem w pełni zdrowa. Maz nie może wziąć wolnego. Teście nie chcą jechać. Moja mama by pojechała ale nie ma z kim i ma problemy z kolanami będzie jej ciężko usiąść przy stoliku dla 6 latka. Jak córki nie puszcze do szkoły będzie jej przykro ze nie ma stroika. Jak pówdzie sama będzie jej przykro ze nikogo z nią nie ma. Pomóżcie

Gość gość
może zróbcie stroik wspólnie w domu?

Gość gość
Dzisiaj zrob wszystko dla zatok a jutro dla corki. Bedzie czula sie sama zle.

Gość gość
Stroika nie ale inne ozdoby robilysmy. Ona bardzo chce jutro iść do szkoły. Boje się ze przeziębie te zatoki. Co. Uśmiech zrobiły na moim miejscu?

Gość gość
Zostaw ja w domu. Ty nie ryzykuj bo zrobi co się zapalenie zatok,jak juz nie masz? skoro masz zielona wydzielinę

Gość gość
Ja bym poszla, skoro tyle chodzisz z zawalonym nosem to te 45 minut jakos wytrzymasz. Dzis walnij sobie jakas kuracje typu mlekoz miodem I inne cuda i spraw corce jutro przyjemnosc

Gość gość
A juz swoją droga skoro tyle z tym chodzisz to dlaczego lekarza nie odwiedzilas?

Gość gość
a kogo obchodzi twoja ciąża i choroba, twoje dziecko i twój problem jak tą sprawę rozwiążesz

Gość gość
dziś jeśli tak cię to nie obchodzi to zupełnie nie kumam po jakiego grzyba tu włazisz i komentujesz:D, zresztą kogo obchodzi twoj komentarz, wypad! Autorko trzeba było sobie zrobić płukanie zatok z soli, do kupienia w aptece, nie wiem czy to używałaś czy nie ale bardzo pomaga i wcale nie jest to takie straszne:)

Gość gość
Chodzę z tym od 4 dni. W nocy bolało mnie gardło wiec zdecydowałam ze córka zostanie ze mną w domu. Za to zrobimy jeszcze inne ozdoby. Dziś cały dzień poświęce tylko jej zabawy książki gry co tylko będzie chciała .Obiad mam z wczoraj u w miarę ogarnięte wiec postaram się jej wynagrodzić... Plukłam zatoki specjalna solą ale po plukaniu zrobiło mi się gorzej bo myslal ze głowa mi peknie z bólu i czułam w nosie głowie taka pelnośc. Chyba coś robię nie tak. W grudniu miałam zapalenie zatok wiec nie chce kolejnego dozylnego antybiotyku ani męczyć się 2 tyg. Aha i jeszcze zapalenie ucha.