Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki rozmiar ubran dla 3 miesiecznego dziecka z hm ?

Polecane posty

Gość gość

Hej chce odwiedzic kolezanke z wyprawka, chce kupic jakies ubranka z h&m zeby byly juz na teraz. Maluch ma 2,5 miesiaca. Jaki rozmiar wybrac ?

Gość gość
62

Gość gość
hm ma zawyzona rozmiarowke

Gość gość
Hm no wlasnie na rozmiarze 62 pisze od 2-4 ale nie wiem jak w rzeczywistosci czy jest to bardziej 4-6 ?

Gość gość
Na metkach poszar miesiące. Ja np używam obecnie rozmaru 80 z tej firmy, to od 9 do 12 miesięcy. 74 jest od 6 do 9 miesięcy. Tak więc 68 od trzech do sześciu musi być i takie bym kupiła, bo w 62 nie pochodzi. :)

Gość gość
Acha, bo ja sprawdzałam tylko teraz metki na 74 i 80. Moja córka ma 9 miesięcy i kupuję jej tej firmy już od 9 do 12 miesięcy. Nie ma sensu kupować ciuszki, które są akurat. Kup na 68.

Gość gość
Też bym radziła na 68,chyba że dziecko jest wybitnie duże. Najlepiej ubranka które są łatwiejsze do dopasowania, legginsy, dresowe spodenki, bawełniana czapeczka, ewentualnie na lato juz są super takie rampersy z krótkimi rękawami i nogawkami.

Gość gość
Chodzi o to ze chcialabym na teraz bo kolezance brakuje teraz bodziakow spodni maly wyrosl z ciuszkow ktore kupila na poczatku.

Gość gość
Jest raczej drobniutki. Ma 2,5 miesiaca wiec nie wiem czy 68 nie bedzie za duze.

Gość gość
jeśli tak, to zdecydowanie 62, 68 to półrocznego dziecka

Gość gość
Jesli HM to 62 oni te ciuszki maja troche wieksze.

Gość gość
Ja bym kupiła 62, najlepiej zanieś koleżance z metką, w razie czego zwrócisz.

Gość renia888
Oj nie polecam, ja jestem rozczarowana jakością. Z ciuszków to najbardziej lubię markę psoty, mają rewelacyjnej jakości bawełnę, bardzo przyjemna w dotyku

Gość gość
Kup 68 ewentualnie nast rozmiar. Moje dziecko jest w tym wieku i nosi 62 A niektóre 68

Gość gość
A najlepiej kup w Tesco ff te zestawy pakowane po 3 czy 5 sztuk skoro koleżance brakuje ciuszkow na codzień do ubierania. Jakość jest okej, weź 62 i 68.

Gość gość
Moj syn ma 2,5 m i 68 juz sa za male. Ubieram mu 74, ale urodzil sie duzy i szybko rosnie. Przy bodziakach nie ma wiekszego znaczenie czy to 68,74 bo roznica najczesciej na samych rekawkach, a body dluzsze zaledwie o centymetr. Kup na 68 i ponoc bardzo fajna rzecz to "przedluzka do bodow" . Spodenki wez ze sciagaczem- bo mozna podwinac, bluzeczki tez podwiniesz. Spiochy, polspiochy, pajace , wszystko co ma pelne stopki sluzy krotko - bo tylko na rozmiar,wiec nie polecam. Takie przykladowe spodenki 68, ubierzesz i podwiniesz przy 62 a przy 74 nawet jak ciut krotsze to do dluzszych skarpetek po domu moga byc. Tym bardziej podwinac mozna ze taki maluch rusza sie jeszcze niewiele i nie rozwija zagiec.

Gość gość
68 moja urodzila się 53cm i chudziutka a nosi taki rozmiar w wieku 3 miesięcy