Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego na badoo

Polecane posty

Gość gość

Prawie każda nie odpisuje , czytają wiadomosci, wysilam się nie pisze ciągle "hej poznamy się?" piszę o sobie jednak tylko czytają i nie odpisują

Gość gość
bo badoo to patologia

Gość gość
Pewnie jesteś biedny i brzydki , nie zaprzeczaj , bogatym i ładnym zawsze odpisza nawet jak będzie to tylko "cze"

Gość gość
gość dziś Pewnie jesteś biedny i brzydki , nie zaprzeczaj , bogatym i ładnym zawsze odpisza nawet jak będzie to tylko "cze" x a ty jaki jesteś? co tak mnie znasz? bogaty ? biedny? odpowiedz... chyba że cie przerasta myślenie

Gość gość
Wszystko zależy od tego jak wygladasz

Gość gość
Badoo to gowno dla tepych ludzi. Napisz coś inteligentnego i bardziej błyskotliwego niż j****e cze albo hej co tam? A odpowiedzi nie uswiadczysz. Ogółem nie polecam. Ch uja warte.

Gość gość
Sorry gdybyś był przystojny albo było chociaż widać kasę to by zawsze jakieś foki odpisaly, masz pewnie buracka mordę i cuchnie bieda od ciebie , ja jestem średnio przystojny , średnio zamozny a masa mi odpisuje i to nawet ładnych więc serio ty już musisz sięgać dna

Gość gość
Trzeba być naprawdę nikim żeby nawet średnia nie odpisała , mi rzadko która nie odpisuje a cudem nie jestem

Gość gość
18:36 serio możesz w********lac leszczu ******* na zbiór szczawiu w Czeczenii. Serio k***** myślisz, że hajsem starych jesteś coś wart? XDD

Gość gość
Po twojej wypowiedzi widać że nawet na siebie nie zarabiasz skoro twierdzisz że każdy ma pieniądze od rodziców tak jak ty

Badoo to wyjątkowa patola. Większość tam to materialistki lub podstarzałe desperatki. Jesli młodsze to nic wartego uwagi nie napiszą, stawiają na zdjęcia. A na "hej poznamy się" zadna nie odpiszę, musisz zaciekawić rozmową. Nawiąz do opisu, zdjęć. Okaz zainteresowanie!:)

Gość gość
To samo można powiedzieć o facetach , większość tak to prymitywy , nudiarze ,osobniki bez minimalnej ambicji ,albo ludzie ktorzy naprawe juz wygladaja jak taka TOTALNA KUPA

Gość gość
Na badoo nie znajdzie się faceta z klasą urodą i kasa , same takie kluchy dla których posiadanie własnego samochodu to fanabaria u kobiety nawet jeśli ona sama posiada

Gość gość
prawie każda szuka tam męża. jak chcesz poroooooochać to po prostu je ściemniaj - one nie mają mężów bo są albo zryte albo mają inne defekty - w każdym bądź razie kłami bądź wytrwały 0 mi się udało - jestem już po paru fajnych;) spotkaniach tylko musiałem nawiewa c. No i musisz dobrze ściemniać;)

Gość gość
Ta chyba po paru fajnych razach że swoją ręką nicponiu

Gość gość
Tam są same księżniczki zakochane w sobie ze smartfonem w łapie których ulubionym zajęciem jest robienie dziubków i samojebek.

Gość gość
I faceci niemoty życiowe które już nie mają szans nawet na starą grubą berte w realu więc walą do zdjęć dziewczyn ,których nigdy mieć nie będą

Gość gość
Co druga gruba , tlusta, ze aż mdli... A jak ładna to zdjęcia typu "dziubek" albo pokazywanie swojego "bogactwa" , tylko ze nie umysłowego

Gość gość
Mam4 lata konto i wiem jaka patologia tam jest mowie jako facet normalny , żadnej normalnej, albo tłuste, albo wytapetowane, albo jakies psychiczne. Z zadna nie idzie normalnie pogadać, w realu ze znajomymi rozmawiam , toczę dyskusje, a na badoo inny świat,niby piszą "napisz cos mądrego, zaskocz mnie" nawet jakbyś pisał mądrości , to i tak nie przeczytają, albo przeczytają i nie odpiszą bo uważają sie lepsze od wszystkich, ksiezniczki po prostu , nic im wiecznie nie pasuje, niech sobie księcia wynajmą lepiej co to m będzie dogadzał...

Gość gość
A ja pogodzilem sie ze kobiety nie bede mial. Nie odzywam sie.

Gość gość
Skoro ci nie odpisuja problem leży w tobie , ja tam nigdy mię miałem problemu z kimś pogadać ,widocznie to ty niczym nie przyciagasz a winę zrzucasz na kobiety , mają prawo nie odpisywać mało interesującym natretom

Gość gość
Badoo to lipa.Tak jak pisza panowie powyzej nie doswiadczysz tam nornalnej rozmowy.Jest pare fajnych lasek ale sa albo puste albo zachowuja sie bardzo arogancko I wymadrzaja sie jakby wszystkie rozumy pozjadaly.Teraz mam to konto juz tylko dla zabawy :) zeby sobie poogladac :)

Gość gość
A ja nie mam juz badoo, bo nikt do mnie nie zagladal nikt. Ani na sympatii nikt nie zajrzy. Za to wchodza czestonna fotce, wiec tam sie bawie. Kto to slyszal, zeby spokojny mily kawaler, przystojny, nie zaden rozwodnik byl omijany.

Gość gość
gość dziś Skoro ci nie odpisuja problem leży w tobie , ja tam nigdy mię miałem problemu z kimś pogadać ,widocznie to ty niczym nie przyciagasz a winę zrzucasz na kobiety , mają prawo nie odpisywać mało interesującym natretom x wina kobiet i tyle mają wymagania i zdania nie zmienie nie przekonasz mnie, obrońco "kobiet"!!!!

Gość gość
gość dziś A ja nie mam juz badoo, bo nikt do mnie nie zagladal nikt. Ani na sympatii nikt nie zajrzy. Za to wchodza czestonna fotce, wiec tam sie bawie. Kto to slyszal, zeby spokojny mily kawaler, przystojny, nie zaden rozwodnik byl omijany. x XXI wiek dziewczynom się w d****h poprzewracało

Gość gość
to czy jakas dziewczyna odpisze zależy od jej dobrej woli, a dobrą wolę mają taką że maja KAŻDEGO gdzieś.

Uważam że większość was koledzy, ma złe podejście. Myślę że to nie jest portal dla każdego. Jeżeli nie ma się pewnej obiektywnej samooceny i nie jest się wytrwałym, ma się różne kompleksy, to lepiej sobie odpuścić tę stronę. Ja poznałem na badoo extra dziewczynę, znacznie przewyższającą mnie wyglądem, a nie jestem ani bogaty, a i aparycję mam mocno przeciętną. Do tego beznadziejne foty. Średnią ocenę otrzymałem 5,6....czyli dno. Trzeba pisać do dziewczyn, do których bylibyśmy w stanie uderzyć w realu. Śmiech ogarnia, jak przeciętni kolesie piszą do modelek 175+, księżniczek i innych rakiet że szczęka opada, a potem użalają się że żadna im nie odpowiada. Facetów na badoo jest przynajmniej dwa razy tyle co kobiet, więc jest konkurencja....no...zawsze trafi się piękniejszy XD. Ładne dziewczyny mają średnio po kilkadziesiąt odwiedzin dziennie, kilkanaście wiadomości. To chyba normalne, że nie będzie każdemu odpowiadać, zrobi selekcję po wyglądzie, albo przeczyta coś ciekawego ,,Hej, co słychać'' To można pisać jak ma się mordę od 7/10 wzwyż. Po za tym, jest masa głąbów co wypisują do dziewczyn głupoty o ******iu, wysyłają zdjęcia k***sów, albo wyzywają je bo nie odpisują. Najlepiej jest pisać do tych z dopasowań, a grając w chybił-trafił dawać serduszka takim co uważamy że jest szansa, że i my im wpadniemy w oko. Lajkowanie panienki co ma foty jak z sesji do CKMu to strata głosu. Pomijając fakt że w podzięce da nam ,,X'' Także wytrwałość, dystans i jeszcze raz dystans :))

Gość gość
tez sie zgadzam choc sam mieszkam w uk gdzie neistety badoo zupelnie nie dziala to na polskim badoo mozna poznac clakiem spoko dziewczyne. Wam sie wydaje ze macie trudno na polskim badoo? wejdzie sobie na angielskie to od razu stwierdzicie ze polskie badoo jest super.

Gość gość
Jest fajnie dopóki nie przestana pisać.