Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szkolenia ppoż

Polecane posty

Gość gość

Cześć, moja firma rozszerza się o dział, w którym będzie dość spore nasycenie materiałami łatwopalnymi. Niestety kwestie ochrony przeciwpożarowej traktowane do tej pory dość chaotycznie, więc szukam kogoś kto zadba o dokumentację, szkolenia, inne kwestie, o których prawdopodobnie nie mam pojęcia. Jakieś polecenia na Wrocław?

Gość gość
Miałem drobny problem po kontroli. Musiałem aktualizować politykę ppoż obiektu. Audyt bezpieczeństwa zamówiłem w firmie Prevent na początek. Później reszta, czyli dopasowanie sprzętu, szkolenia i ustalenie, w jaki sposób chronić pracowników w strefie zagrożenia wybuchem. Udana współpraca, rozwiązania możliwe do zastosowania i zgodnie z przepisami. Raczej do długoterminowego kontaktu, bo jest też serwis sprzętu ppoż u nich, a nie zawsze to występuje. Pierwotnie na takim połączeniu mi głównie zależało.

Najlepsza będzie zewnętrzna firma, która kompleksowo świadczy usługi w zakresie ochrony przeciwpożarowej i kwestiami BHP. W firmie, w której ja pracuję, obsługą szkoleń, kursów PPOŻ I BHP zajmuje się https://gpsbhp.eu/ Oprócz tego, prowadzą oni wszelką dokumentację w tym Instrukcję Bezpieczeństwa Pożarowego dla budynków, instrukcje stanowiskowe, a także raz w roku przeprowadzają próbną ewakuację.

Gość gość
Jeżeli szukasz szkolenia dla swojego pracownika lub chcesz się przebranżowić z zakresu : komunikacji - obsługi klienta, rozwoju osobistego, prawa, administracji, sprzedaży - negocjacji, hr, rachunkowości, zarządzania projektami, bhp - ppż to skontaktu sie z firmą P&P Group z Zielonki k. Warszawy.

Gość gość
Jeżeli ktoś z was szuka ciekawych szkoleń dla pracowników typu szkolenia dla handlowców, pracownicze i liderskie ? Polecam zajrzeć na tą stronę www.vivisto.pl .