Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sądzicie o programie slub od pierwszego wejrzenia

Polecane posty

Gość gość

Bo z jednej strony skończy się najczęściej marnie.Chociaz coś ekscytującego coś może być w takiej pobudce kolo osoby z innego świata.

Gość gość
Chociaż czy sort ludzi który idzie do takich programów będzie umiał pomyśleć realistycznie i docenić tę drugą osobe.

Gość gość
kolejny program dla kasy,,,

Gość dovakhin
Głupota. Gorsze to niż te trudne sprawy i inne ukryte prawdy.. raz przypadkiem wlaczylam i byłam taka zażenowana. Dlatego rzadko oglądam tv. Pełno tam oglupiaczy wolę świadomie wybierac sobie programy które mnie interesują

Gość gość
Wiem że tam debili werbują raczej głupszych niż ogół czubków.Jednak sama taka idea ze budzisz się koło osoby z innego świata i zostajecie razem mnie ekscytuje trochę.

Gość dovakhin
Według mnie to gorsze niż jednorazowy seks z nowo poznana osoba.

Gość gość
Ciekawa przygoda.

Gość gość
Ja tam nie oceniam tego moralnie tylko praktycznie i jeżeli miałoby rację bytu to by mnie kręciło.

Gość dovakhin
Przyznam ze słabo znam ten program i jego zasady ale wydaje mi się ze to dla desperatow jakis. . Jakbym sama nie potrafiła znalesc sobie odpowiedniego partnera.

Gość gość
Albo maja parcie na szklo.

Gość gość
powiem tak. Zawsze myślałam, że tego typu programy to ustawka. Jednak ostatnio puścili program "wyjdź za mnie" i okazuje się, że jest w nim dziewczyna z dalszego kręgu moich znajomych. Serio, serio, ona naprawdę chce tam kogoś poznać, nie udaje itd. Wiem, jakie wyznaje poglądy i na pewno nie kłamałaby w telewizji, gdzie wiele osób może ją rozpoznać. Myślałam, że takie programy to reżyseria, ale jednak nie