Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jutro awantura z matka jak mnie wyje.bia z pracy ostra bedzie bede musial wyjsc

Polecane posty

Gość gość

na jakiś czas .... kilka słów o moim życiu też mam 22 lata niedługo 23 mam depresje z powodu wyglądu ,samotnośći,nieudacznikości i braku pracy i perspektyw nie umiem teoretycznie nic jedynie byłem energiczny i twardy ale chuj juz z tego przy depresji to i to runeło, zły jestem że jestem gorszy od znajomych i skończyłem tak jak skończyłem,czeka mnie bezdomność moze w niedługim czasie i koniec życia gdzieś myślę, jutro jadę do pracy nie mam już zapału do roboty brzydki jestem ciuchów mi nie trzeba ,mam teoretycznie dysmorfofobie (w lustrze zmienia mi się twarz po żelu trochę np teraz nie wiem jak wyglądam do dziś),nie mam innych wydatków jeść też nie musże chciałbym mieć możliwość zgnić w domu i tyle eh.. masakra zaraz napisze moj wierszyk dotyczacy ddb,depresji oraz bezdomnośći

Gość gość
na chmurce na chmurce zobaczyłem lusterko a w nim twarz piękną minę więć miałem niezwykle uśmiechniętą potem lusterko nagle się zmieniło i pękło okazało się że mam inna twarz następnie chmurka zeszła pod drzewko tam gdzie krzaczki i liście musiałem spać by nie było mi mokro gdy goliłem brzytwa brodę to w moim lusterku widziałem brudna twarz gdyż miałem taki zarost że chopen nie miał na głowie takiej szopy następnie uświadomiłem sobie że wszyscy znajomi mnie gdzieś wykorzystali zbudowali hatki i olali gdy deszcz mnie oblewał to nie czułem się tam olany (może to przez liście hehe) czułem odraze do samego siebie że zostałem tak zrobiony w bambuko i poczułem się oszukany i samotny

Gość gość
Witaj gościu od luster, ale masz dzisiaj nocną fazę

Gość gość
musze zaraz iść spać bo muszę być wyspany na wypadek pracy jutrzejszej.

Gość gość
To wyśpij się

Gość gość
też bym jakieś laseczki powyrywał itp a tak chuj zreszta brzydki pracy nie mam nieudacznik eh posiedze tu do 24.30

Gość gość
do 24:30 ? ciekawa godzina :p

Gość gość
no nie chce jeszcze iść spać to dla tego posiedze 40 min spóboje usnąc jak nie biore lek na sen i tyle;D straszna dysmorfofobia czytam o narkotykach i dopaminie ale tak jest bez narkotykow eh też kurka masakra wgl życie do c***a.. jakoś przetrwam nie wiem jak z tym wszystkim walczyć depresją,sensem życia,pracy ,życiem,samotnośćią poczuciem gorszości

Gość gość
zaraz sie klade bo siostra narzeka ze gram :( nie wiem o ktorej kiedy

Gość gość
marna porada prosze o inne

Gość gość
Inną, no to przejmuj się wszystkim dalej i pogrążaj w chorobie. Lepsza taka?

Gość gość
na pewno nie taka że kiedyś wszyscy umrzemy wycofałem się z życia społęcznego walczę z zmiennością twarzy i lustrami nie da się chyba też wygrać ... nie wiem muszę coś robić i szukać pomysłów na pytania.

Gość gość
może w metina się znowu wkręcę i bedę pracował na eq

Gość gość
No bo umrzemy wszyscy, przecież chyba tego masz świadomość i czy warto się przejmować czymś co i tak kiedyś po nas zniknie. Jak sobie to uświadomisz to połowa twoich problemów zniknie.

Gość gość
twoja porada mnie nie przekonuje proszę o inne ;D bo zaraz lece do wyra

Gość gość
Normalny fajny chlopak.Co Ty sobie wmawiasz czlowieku.

Gość gość
gościu gościu masz rację idź lulu a nie piernicz o ziemniakach widzianych w lustrze :P

Gość gość
gość dziś Normalny fajny chlopak.Co Ty sobie wmawiasz czlowieku. x On ma dysmorfofobie, dlatego tak myśli, poczytaj o tym.

Gość gość
Normalnie wyglądasz. Wygól sobie włosy po bokach, a na górze zapuść lekko. Zrób sobie klatę na siłce i będzie naprawdę dobrze.

Gość gość
to dildo na zdjeciu troche duze

Gość gość
wróciłem do pracy o to chodzi że te zdjęcia nie są prawdziwe eh zresztą mam znajomych z innymi twarzami zarobiłem już trochę na buty,telefon,melanż ,mandat i wydatki jakieś eh masakra masakra to był mój chyba 15 dzień a będę mieć 18 obecności to daje jakieś 1.600 moja najwyższe wynagrodzenie.

Gość gość
Co znaczy że te zdjęcia nie są prawdziwe?

Gość gość
nie są rzeczywiste w realu jestem brzydszy itp mam inna twarz tak uważam xD

Gość gość
wyliczyłem sobie buty 300 + telefon 200 + 15 g mefedronu po 40 złoty bym chciał to 450 zł? bluza 150 wódka taxi po mefedron 100 zł no 200 zł maszyny 150 złoty to z tysiac jeszcze mi zostanie ;D ale bedzie bajlando tez bym chciał wyglądać w te dni hehehe urlop wezme aż hehhe

Gość gość
A o to znowu chodzi, myslałam że nas zaskoczysz że to nie twoje zdjecia, albo przerobione w photo-shopie :P

Gość gość
Po co ten mefedron, no po co? 😭

Gość gość
bo w lustrze wygladam lepiej czesciowo duzo niz w rzeczywistosci do tego mam dwa w domu jedno ladniejsze drugie brzydsze tak to moze bym zakonczyl to wszystko

Gość gość
nie wiem tez czy boki powinny mi zmieniac twarz eh masakra miejsza