Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jutro awantura z matka jak mnie wyje.bia z pracy ostra bedzie bede musial wyjsc

Polecane posty

Gość gość
Wywal te lustra i problem z głowy. Posłuchaj choć raz moich rad :D

Gość gość
a jak się bedę golić :( nie fajne to wszystko i mam depresje z tego powodu a warunki mieszkaniowe straszne.

Gość gość
Do golenia weź sobie maszynke elektryczną i takie małe lusterko, tam będzie wszystko dobrze wyglądać, zaufaj mi no....

Gość gość
klade sie do łózka dzięki za poradę ale musze nie wiem co zrobić na pewno nie wyrzuce luster i nie zaakceptuje wyglądu i tym podobne kładę sie napisze tu jutro ;D

Gość gość
Zobaczysz nadejdzie taki dzień że zmienisz zdanie i spojrzenie na siebie, już ja się o to postaram :D Spokojnej.

Gość gość
a co ty mi zmienisz teraz pomysle o moim zyciu i usne , musze jutro dowiedziec sie o lancuszek przelew oddac i odstawic cos komus i do pracy isc watpie i tyle moje zycie nie ma sensu

Gość gość
kurka mysle co tu z tymi paczkami bo rzucam je od tak a to są rzeczy jakiś telefon galaxy s7 stłuke czy coś

Gość gość
rezygnuje z tamtad dla tego tam szukam otwartych maszyn zloze wypowiedzenie jutro i poinforumuje kierownika

Gość gość
Koleś, odbiło ci? Jesteś mega przystojny. Umówiłabym się z tobą ;*

Gość gość
to są tylko zdjęcia jedne ładniejsze drugie brzydsze teraz znowu się porobiłem i bedę mieć inny ryj zreszta pier.dole to i nieszczęśliwa miłość tam i tyle pomyślę o agacie czy coś i tyle. zle mi strasznie dziś było stwarza żałuje że kasę rozjebałe.m potrzebuje przedłużyć łancuszek załatwić i nie wydam tego już na melanż na pewno nie wiem kurva już sam pier.dole to wszystko też bym poznał kogoś kto by mi pomógł w życiu

Gość gość
chce porady co zrobić z pieniędzmi

Gość gość
wrocilem jak patrze na swoj ryj to srednio sie dzos czuje jutro bedzie gorzej

Gość gość
nie poszedłem dziś do pracy prawdopodobnie straciłem wszystkie pieniadze ide spac bo ojciec o klawisze ma problem chuj p*****le

Gość gość
mam zwolnienie lekarskie musze zanieść mam nadzieję że zmieszczę się w terminie ale będą na mnie najeżdzać

Gość gość
boje się iść do pracy po tym zwolnieniu lekarskim bedą mnie wyzywać i o*******lać eh na szcześćie chyba mi kasy nie zabiorą ... jestem brzydki i mam depresje a raz radosny

Gość gość
ide spac jutro tu wejde pomysle o tym wszystkim

Gość gość
Jutro chce zalatwic sprawe przedluzenia łańcuszka ten problem mi lezy po glowie wiec chce go rozwiazac , potem boje sie spotkania w pracy chce odejsc z tamtad , chce zwalczyc depresje i powrotu ojca do zdrowia lece spac masakra jutro napisze kolejny dzien 10 czy 11 mam niespodzianke chce wykupic łańcuszek

Gość gość
smutno mi znowu nikt mnie nie wysłuchał o mojej bądz co bądz poważnej depresji wszyscy uważają że na nic nie choruje że dobrze wyglądam bo musze niestety nie wiedzą co to jest idę k***a oznajmie jutro szefowi że chce odejść i starym spytam siostre o to czy mi pożyczy 38 zł do 11 ona powie że nie bo musze łancuszek przedłużyć nie dam się rodzicom

Gość gość
Ja tez mam głupie życie i jestem brzydka bo miałam guza na jajniku i musiałam brać tabletki antykoncepcyjne co zniszczyło mi twarz:( a pracuje za granicą jako sprzątaczka bo musiałam przez sytuację w swoim mieści i rodzinną i codziennie mi sie płakać chce jak o tym myślę nie mam z kim gadać rodzice twierdzą ze wymyslam i nie chcą nic slyszec

Gość gość
chuj tam narazie zyje pomalu kombinuje 58 zł na łancuch mam 20 zł

Gość gość
teraz wyglądam jakoś lepiej sam już nie wiem ale mam już 30 złoty na łancuszek potrzebuje tej kasy jak najszybciej ,boje sie isc do pracy zadzwonie do pana Jarka czy mam się stawić powiem że lepiej się już czuje itp zrozumiem jak mnie nie chca tak mogę się stawić tak i tak. zobacze co mi powiedzą.

Gość gość
straszne jest życie z tą chorobą chce wiedziec w koncu jak wygladam czy coś wszystko inne i dziwne poprosze o zdjecie czy coś nie wiem juz sam teraz zajme się moimi tematami zapomnę o bólu i pomyślę też o życiu czekam na ojca czy wróci do zdrowia czy będzie pracować, zastanawiam się ile pożyje bo chudy pije i siwy już jego śmierć nie będzie dla mnie miła.

Gość gość
Załóż sobie pętlę na szyję

Gość gość
no nie fajnie mi się z tym żyje i c*****o iść do pracy nie wiem co się stało że mi teraz lepiej. nie wiem jak z tym żyć... co zrobie w pracy co powiem jeszcze jutro wolne ale oni mnie zrugaja.

Gość gość
zreszta nie wiem jaka jest prawda eh lece coś zjem jeszcze

Gość gość
tez c*****e zycie brzydki z jednej strony chyba to na ciuchy mi nie trzeba ,dzieci nie mam nigdzie nie wychodze bo nie chce sam cpac to na co mi ta kasa.. eh straszne zycie mam bo mi kaza robic po co mi za tyle.

Gość gość
mam juz cos ko 40 zl wiec to juz sporo eh boje sie reakcji w pracy

Gość gość
dzis na tapecie najpiekniejsza aktorka swiata amanda crew ale zadnych ciekawostek

Gość gość
tez zeby mi zaplacili to zwolnienie musze ogarnac

Gość gość
pogram trochę w csa i ide spać lepiej jakoś w lustrze wyglądam ale jestem byle jaki ,musze zwolnienie ogarnąć i pogadać z UPS stawie się jutro jak chcą to odejdę... smutny dzień dosięga mnie samotność itp mam już 35 zł na łancuszek