Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marta Kaczyńska to katolicki wzór matki i żony

Polecane posty

Gość gość

Trzeci mąż , dwa rozwody . Trzecie dziecko , a w pierwsze dziecko chciała wrobić pierwszego męża . Oj biedaczka sie pogubiła jakiego penisa miała w piczy . Wielka katoliczka ... obłuda , rozpusta etc WSTYD WSTYD Brzydkie to , wychudnięte .. ale picz to chyba ma złotą skoro takie powodzenie ma ha ha ha

Gość gość
zwykła k***wka i tyle

Gość gość
A miala taka porzadna matke...

Gość gość
12.03 Ahahaha hahahahaha oplulam monitor. :-). Racja) -)

Gość gość
Przynajmniej darowałaby sobie ten ślub kościelny, bo to żenada.

Gość gość
A niech robi tak dalej. Ku chwale Pisu. Im dluzej ten cyrk będzie trwał tym więcej ludzi się obudzi ;)

Gość gość
żenada...

Gość gość
jaka partia taki członek

Gość gość
partia jak partia .. ale na 500 + znalezli kase , na podwyzke emerytur i rent mieli kase etc a PO do kieszeni tylko sobie pakowali . taka prawda .

Gość gość
12:26 Głupiaś - z czego znaleźli kasę?? Przecież nie ze swojego a ile pisiory napchały Rydzykowi,. swoich powpychali gdzie się da za grubą kasę, ostatnio jakie premię. Lecz się

Gość gość
na dodatek 2x uniewaznila malzenstwo

Gość gość
O ile dobrze pamiętam, to podwyżki emerytur są co roku, ale ostatnio rzędu kilku zł. Nie wiem czy jesteście świadome, jaki jest koszt wcześniejszych emerytur. Już teraz patrzy się, jak tu znowu sięgnąć do kieszeni pracujących, aby emerytury nie były głodowe, bo do tego prowadzi skrócenie wieku emerytalnego. Co do kradzieży to kradną tak samo, ale może innym nie pozwalają kraść. Faktycznie jest to z korzyścią dla budżetu, więc raczej się nie powinno narzekać. Uszczelnienie systemu podatkowego przyniosło więcej niż darowizny dla oszusta Rydzyka.

Gość gość
Małżeństwo unieważniła tylko raz, drugi ślub miała tylko cywilny. Wiem, że oficjalnie to sie nazwy uznanie małżeństwa za nieważne, ale to myląca nazwa. To tylko zapłacenie klerowi, aby jeszcze raz w białej kiecy pognać do ołtarza.

Gość gość
poważnie wszystkie jesteście takie święte ? Lepsze od niej . HMMM UPSSS to co wy tu robicie AAA oceniacie no tak świętym wolno wszystko a nam grzesznicom to tylko do piachu :-p Nie mam nic do tej kobiety , ani nie mam zamiaru tu rzygać na jej śp Matkę Ale będę czytać wasz topik bo zawsze podążam za takimi ludźmi jak wy kryształowymi , dobrymi , przezroczystymi od miłości , dobroci i cnoty .

Gość gość
gość dziś No wybacza sle 3 dzieci i kazde z innym to patologia .

Gość gość
dziś partia jak partia .. ale na 500 + znalezli kase , na podwyzke emerytur i rent mieli kase etc a PO do kieszeni tylko sobie pakowali . taka prawda . Czy ty się z choinki urwałaś? Owszem, znaleźli kasę (naszą kasę, podatników)ale odbijają sobie teraz podwójnie. Nie widzisz jak wszystko zdrożało? benzyna znowu pójdzie w górę o 10gr (a w lisopadzie miała byćwyższa o 25 gr, ale ludzie by ich dopadli), poczytaj ile teraz trzeba będzie zapłacić za przegląd auta, poczytaj ile set procent wzrosną koszta sądowe. Wszędzie, na każdym kroku podwyżki. i co, dostałaś 500+, a wydasz dwa razy tyle. A miało być tak pięknie, prawda? kasa 500+ miała być dla KAŻDEGO dziecka, a jak jest teraz? miała być podniesiona kwota wolna od podatku i co? podnieśli ci kwotę czy znów tylko wybranym? nie wpomne, że posłowie mają ponad 30.000 kwoty wolnej. Zaraz zobaczysz ile szpitali będzie zamkniętych, itd...

Gość gość
Po prostu super prezes z Żoliborza kupił głosy wyborców za ich własne pieniądze.

Gość gość
Jeszcze jedna kadencja PO i nie mielibyście nawet skarpet! Co dało wam PO,choć to też były wasze pieniądze!Chodź kaczor nie z mojej bajki,ale już wolę jego niż tych skorumpowanych bankrutów z PO !!!

Gość gość
wcale nie ma dzieci kazde z innym, po co sie wypowiadacie skoro nie wiecie? obydwie corki ma z drugim mezem.

Gość gość
no nie mi to oceniać z kim ona ma dzieci :-) Może i ja mam z jednym facetem dzieci , ale czy to faktycznie mnie jakoś ulepsza, między tymi kobietami, które mają dzieci z różnymi facetami ? Czy faktycznie jestem?? lepsza bo mam dzieci z jednym hmm ciekawe ? Wydaję mi się że kto jest czysty jak łza to niech pierwszy żuci kamień , każdy ma coś nie ośmieszajcie się . A ona wam solą w oku bo co ? Ja kobiety nie znam , na oczy nie wiedziałam ,nigdy z nią nie gadałam to jak mam niby ją ocenić ? PO okładce z chorych ynternetowych tabloidów

Gość gość
i tak wiem narobiłam błędów taki mam fajny tablet , że zanim mnie zaczniecie jeść za błędy to z góry was za nie PRZEPRASZAM ale to jest wasz najlepszy argument narobiłaś byków :-)

Gość gość
Ma dwie córki z drugim mężem, ale pierwsze dziecko urodziła jako żona pierwszego męża, nawet z nim pozowała do zdjęć jako z ojcem dziecka, facet był zdziwiony przy rozwodzie, jak zrobili badania dna, a to nie jego dziecko, co znaczy że zdradzała pierwszego męża długo przed rozwodem. Teraz jest z trzecim, który w wakacje ją zdradzał z jakąś szatynką, ale dała sobie zrobić dziecko i bierze z niewiernym ślub. Wróżę jej równie szybki rozwód. Nie chodzi o to, że ma 3 dzieci z różnymi, chodzi o to, że robi z siebie katoliczkę na pokaz, umoralnia innych, mówi co zgodne z kościołem, a co nie, a sama jest...hm....gościnna w kroku.

Gość gość
wiecie, ze za takie wpisy i obelgi możecie dostać wezwanie?

Gość gość
2 corki z drugim mezem, a pierwszy myslal, ze to jego :-o

Gość gość
13 24 no i co z tego że jest gościnna w kroku wiesz szczerze to ja miałam kilku facetów przed moim M no i co jestem kurfą ,fakt dzieci sobie nie zrobiłam , ale na pewno bym się nie nazwała dziewicą orleańską nie wydymana I mój M doskonale wiedział , że dziewica nie jestem , a takiego faceta jak ja mam to mi zazdroszczą :-p i mi z tym dobrze, kocham go nad życie i w życiu go nie zdradziłam mimo że jesteśmy już prawie 20 lat razem .Ale moralnie nie czułabym się na tyle odważna żeby komuś wytykać w czym jest gościnny a w czym nie , ale jedno wiem na pewno te co najwięcej wytykają i oceniają wcale święte nie są :-)

Gość gość
Nie wiedzialam, ze jest jednostronny slub koscielny :-D :-D Taki chce wziac :-D

Gość gość
13:37 mówiąc gościnna w kroku miałam na myśli, że będąc mężatką robi sobie dziecko z innym, chodzi w ciąży 9 miesięcy, potem rodzi dziecko i robi sobie z pół rocznym dzieckiem i pierwszym mężem sesje dla gazet jaka to wspaniała rodzinka. Czyli co najmniej 1.5 roku sypiała z dubienieckim będąc mężatką. To mam na myśli gościnna w kroku, a nie to że przed ślubem masz x facetów, co mnie to. Też mój mąż nie był moim pierwszym, ale jak już stał się moim chłopakiem to nikogo innego w kroku nie gościłam.

Gość gość
Jak to jest? - Marta dostala rozwod koscielny, a miala dziecko z innym w trakcie trwania malzenstwa, potem drugie dziecko z Dubienieckim, ktory podejrzany o kradziez potężnej kasy z PFRON-u wyszedl po 14-tu m-cach, bo zaplacil 3 mln kaucji, a teraz Marta jest w ciazy z rozwodnikiem, ktory ma 3 dzieci ... ja pierdziu ;-)

Gość gość
13 42 no ale tak szczerze to co to kogoś obchodzi i tak głosy się podzielą , jedni uznają że jest ok , inni że jest się kurfą i taka jest prawda :-o , ale uważam że założyć taki temat obśmiewczy i analizować czyjeś , życie , umoralniać i rzygać na śp matkę To naprawdę autor powinien być przezroczysty jak kryształ A zakładając ten temat już pokazał kim jest :-o Tak że każdy sam wystawia sobie świadectwo .

Gość gość
Gościnna w kroku :D:D:D