Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marta Kaczyńska to katolicki wzór matki i żony

Polecane posty

Gość gość
Jeżeli jakikowiek ksiądz udzieli im tego ślubu, to to będzie jawna kpina z ludzi wierzących, prawa kanonicznego i zasad wiary.

Gość gość
no wp hihi ależ rzetelny tabloid

Gość gość
I kler się dziwi, że ludzie od kościoła odchodzą :) Kościół z wiarą ma już niewiele wspólnego. No chyba, że z wiarą do pieniądza.

Gość gość
Unieważnienie ślubu należało się jak psu micha, bo Kaczyńska podstępem biednego chłopca do ślubu doprowadziła wmówiwszy mu dziecko tego przestępcy D.. Ciekawe czyje teraz nosi. Dowiemy się przy rozwodzie.

Gość gość
Mnie nie obchodziłoby życie Kaczyńskiej gdyby Martusia nie miała w zwyczaju pouczać innych w felietonach prasy prawicowej.

Gość gość
do gość dziś ale część osób ma problem by to zrozumieć :)

Gość gość
Tak się obnosi z tym ślubem, robiąc z siebie posmiewisko- jako prawnik i wielka katolicka, powinna mieć jakiekolwiek pojęcie o tym, ze nie ma możliwości aby taki ślub wzięli, jeżeli on nie ma rozwodu kościelnego. Poza tym za chwilę będziemy świadkami równie publicznego rozwodu. Żal tylko dzieci.

Gość gość
ludzie opanujcie się mój facet dostał unieważnienie slubu kościelnego no i wielkie halo

Gość gość
ale on jest zonaty!!!

Gość gość
a ja wiem że tylko znudzony swoim życiem człek interesuje się życiem innych i jak nie np odpady modyfikowane takie jak siostry gotlewskie godlewskie czy uj jak im tam to Marta Kaczyńska a uj żeby tlko dopiertolić :)

Gość gość
I tu się mylisz, ale masz prawo trak uważać.

Gość gość
Kocha dzieci i jest w stanie je sama otrzymać bo ma miliony na koncie to co was obchodzi z kim ma i ile ma. Niech ma nawet 10 bo ja stać

Gość gość
dokładnie matką jest dobrą kase ma , moralistki od doopy wszystkie świętojebliwe :-o

Gość gość
Ma , bo dostała odszkodowanie za wypadek lotniczy, za zamach nie daliby jej miliona. A felietony w prasie prawicowej pouczające jak żyć pisze, a sama co? Żenada

Gość gość
Niech nie poucza innych, bo sama dobrego przykładu nie daje.

Gość gość
I tu wam przeszkadza, że ludzie zaglądają jej do łóżka. Ale jak pis i kk zagląda do macic kobiet to je wyzywacie. No polska mentalność. Niech każdy żyje jak chce i niech nikt się nie wp...a do czyjegoś życia, to będzie dobrze.

Gość gość
kobieto aborcja i decyzja ZA I PRZECIW to należy do wszystkich kobiet , a nie tylko do tych co są ZA . Co niby teraz te co nie są za mordowaniem nienarodzonych dzieci mają stulić pyski bo te co są ZA to niby kim są ?

Gość gość
Uniewaznila dwa sluby ... Ale zenada :-o

Gość gość
Jej kolejny facet ma 3 corki, ona ma 2, teraz beda miec 1 - razem 6 corek :-)

Gość gość
Gość 9.47. Masz rację, ale o tym powinny decydować same kobiety, a nie faceci w sukienkach.

Gość gość
a mnie faceci w sukienkach nie interesują i tak kobiety mają ostatnie słowo i każda sonda publiczna , badanie i w ogóle akcja zakończona jest tym , że tych przeciw aborcji jest więcej tylko mniej krzyczą Tak jak i matki chorych dzieci ich wybór Moim zdaniem zostanie tak jak było , a przez te chore piątki i durne akcje kobiety zamiast się wspierać będą sobie wilkiem

Gość gość
Kaczyńska wypowiadała się na temat filmów czy programów o seksie, robiąc z siebie wielki autorytet moralny. Niech żyje, jak chce, to jest sprawa, ale ludzi razi jej hipokryzja. I to głównie krytykują. Poza tym wszystko zawdzięcza rodzicom, więc przez przez wzgląd na nich i ich pamięć mogłaby zachowywać się inaczej. Przecież z tą ciążą mogła się wstrzymać do ślubu. Jasne, jej sprawa, ale pochodzi z takiej a nie innej rodziny i ślubowanie z brzuchem trzeciemu przy ołtarzu jest obrazą wartości, które głosi i które głosili jej rodzice.

Gość gość
Nie jestem pewien czy tych przeciw jest mniej. Może są mniej odważne żeby otwarcie bronić swojej godności.

Gość gość
badania opinii pokazują, że większość jest przeciwna zmianie ustawy. Do wyrażenia swojego zdania w badaniu chyba nie trzeba odwagi? I nie rozumiem, co bycie anti-choice ma do godności.

Gość gość
do gość wczoraj - no właśnie ma miliony na koncie a ja pracując dostaje jałmużnę za pracę i jeszcze zapieprzam na jej ..... dzieci dając im 500+, by szlag trafił tych przy korycie za te 500+ i to jeszcze bogatym

Gość gość
12 59 skończ trollu bo nic nie wnosisz do merytoryki