Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marta Kaczyńska to katolicki wzór matki i żony

Polecane posty

Gość gość
15.28. Pokaż mi gdzie kogoś umoralnia Marta Kaczyńska, gdzie poucza, osądza i wylicza ile która miała chłopów. Póki co, ona robi swoje, a tacy jak ty pienią się że ktoś robi tak a nie inaczej. Naprawdę interesuje Cię moralność czy też jej brak u obcej kobiety? Rozumiem, że skoro tutaj gorszysz się i sama pouczasz, to oczywiście wedle tego co piszesz jesteś idealnie święta? Skoro tak, to jak ma się do tego to "rzucanie kamieniem"?

Gość gość
Ale to ona udawała święta jak już, stąd wypominanie

Gość gość
a skąd ty wiesz, że wykształcenie Kaczyńskiej jest ledwo zdobyte? Mieszkałaś z nią? uczyłas się z nia? byłas jej wykładowcą? jesteś pusta jak bęben wygłaszając takie brednie.

Gość gość
Pusta jak bęben to jesteś Ty! Ledwo studia skończyła i nawet ojciec był zawiedziony, ze ugrzezla w domu, zamiast choćby pójść do pracy. Pierwsze kroki zawodowe podjęła 3 lata temu! To mi dopiero inteligentka od 7 boleści.

Gość gość
Bo ona przechodzila okres buntu, była punkowa itd, a jak stryj w książce opisał że rodzina była nia zawiedziona to strzeliła niezłego focha, hehe

Gość gość
ledwo studia skończyła? a skad ty masz babolu takie informacje? z faktu czy z super expresu? pochwal się jakie ty studia skonczylas,. jakie skonczyl szanowny malzonek, rodzice twoi i jakie skoncza twoje dzieci.

Gość gość
To fakt, laska całe życie buja się na cudzych pieniądzach i jedyne, co potrafi, to robić dzieci

Gość gość
No ale cóż was to obchodzi wieśniary? :D

Gość gość
A co to ciebie wiesniaro obchodzi, co nas obchodzi?

Gość gość
Obchodzi mnie to tyle, ze jeżeli jej stryjeczek i jego klika chce zaglądać w moja macice i w nią ingerować, to niech zaczną od siebie i swoich najbliższych hipokryci!!!!

Gość gość
Dlaczego mamy nie oceniać p. Kaczyńskiej? Jest osobą publiczną, do tego katoliczką. Kler z ambon nas poucza jak mamy żyć. A p. Kaczyńska dobrego przykładu nie daje. Tu wychodzi, jaki kler i całe to towarzystwo katolickie jest fałszywe i zakłamane. Wystarczy mieć kasę, a rozwód kościelny dostaniesz. Wcale bym się nie zdziwiła gdyba za chwilę okazało się, że te święte obrończynie życia same poddały się aborcji.

Gość gość
No właśnie, jej stryj a nie ona, więc idąc tym tokiem rozumowania, jeśli twoj stryj zabije kogoś nożem to ty i twoje dzieci macie mieć dożywotni zakaz posiadania noża w domu, tak? Poza tym, to projekt obywatelski, nie danej partii.

Gość gość
Ona stała ramię w ramie ze swoim stryjem podczas wyborów, teraz chce stawać przed ołtarzem, mimo że ma zero moralności, więc w tym przypadku mamy prawo ja oceniać, skoro obowiązują podwójne standardy i jej przypadek dokładnie to pokazuje. Zresztą tak samo, jak tych pseudokatolikow z pisu, którzy gwalca i maltretuja swoje żony!

Gość gość
Ale wy czepiacie się dziadka Tuska. To jest hipokryzja. Znasz takie słowo? Wam wolno, nam już nie. Obłudnicy.

Gość gość
do gość dziś nie wysilaj się z tym projektem obywatelskim, bo sama w to nie wierzysz.

Gość gość
16.40 jacy wy? Ja nikogo się nie czepiam, Kaczyńskiej też nie, bo najzwyczajniej w świecie mam gdzieś ile będzie jeszcze miała dzieci , mężów i ślubów. Denerwuje mnie tylko takie moralizowanie kur kafe, normalnie jak w wiejskim sklepie GS .

Gość gość
Do mnie masz pretensje? Ja moralizuję? A co robi pis? A ona stoi u prawicy stryja. Tego nie widzisz? Nie będę zajmowała się jej i jej podobnym życiem, gdy oni nie będą włazić w moje z buciorami. Rozumiesz?

Gość gość
no ale ja tu od początku napisałam , że ja nie jestem czysta jak kryształ i napisałam , że jestem ta zła grzesznica :-p tak , że nie wysilaj się z tymi demagogiami filozofko od siedmiu boleści . A skoro wy możecie umoralniać i pisać co chcecie , to niby czemu ja nie mogę ? A już wiem bo ja nie piszę tego co wy byście chciały żebym pisała temat miał być o tym jak GNOICIE KOGOŚ KOGO NIE ZNACIE I NIE MACIE POJĘCIA O TEJ OSOBIE i tu puf ja kurfa mać piszę co innego , myślę co innego i już wam się nie podoba panny idealne :-)

Gość gość
16 53 sugerujesz nam że Marta Kaczyńska cię prześladuje i moralizuje i wchodzi w twoje życie z buciorami ooooo wchodzimy na większy pułap świadomości wow :-)

Gość gość
nie musi osobiście, wystarczy że jest związana z pisiorami a oni to robią

Gość gość
Ciemny lud jest jednak bardzo głupi, a przekręcanie kota ogonem ma we krwi :D

Gość gość
Jak dla mnie możecie ją sobie w ramki oprawić i modlić się do niej.

Gość gość
A wiecie ze jej "narzeczony" nie ma unieważnionego ślubu kościelnego z pierwszą żoną??? Nie wiem jakim cudem księża zgodzili się na jego kolejny ślub w kościele. Ale widocznie Kaczyńska ma takie chody ze nawet może wziąć ślub z cudzym mężem!

Gość gość
Slub ma być jednostronny. Ona przysięga a on nie.

Gość gość
a ja nie mam jej zamiaru ani w ramki obstawiać , ani tu szmacić i upokarzać :-) bo nie muszę tego robić A ta co zakłada taki temat to dla mnie moralne zero Jak komuś nie dopiertole to nie podniosę swego morale hehe

Gość gość
najlepiej bronić podobnych sobie przy okazji innych oskarżać o dopiertalanie tylko dlatego ze wypowiedzieli swoje zdanie :O

Gość gość
Slub ma być jednostronny. Ona przysięga a on nie. xxx to tak w ogóle można??/ :O :O :O

Gość gość
Ślubu jednostronnego nie może brać osoba, która wg prawa kanonicznego jest w związku małżeńskim, dotyczy on osób niewierzących, niepraktykujacych, innego wyznania itp., ale nie kogoś, kto zamierza zostać bigamista

Gość gość
Wczoraj było napisane na wp ze biorą ślub jednostronny. Ona składa przysięgę, a on nie. A jak to załatwił to nie wiem ;)

Gość gość
ja pieprzę, w jakim ja kraju żyje, i to kaczyński twierdzi, że jest po bożemu, czy im już całkiem odwala