Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Marta Kaczyńska to katolicki wzór matki i żony

Polecane posty

Gość gość
Moda na sukces.

Gość gość
13 44 zrób tak samo to się przekonasz i nie będziesz musiała jej wchodzić do majtek hihi :-)

Gość gość
Nie jestem taka :-) Ja mam 2 dzieci z tym samym mezem i nie zamierzam brac rozwodu :-)

Gość gość
Do ś.p. Marii Kaczyńskiej mialam wielki szacunek, to byla madra i wartosciowa osoba.

Gość gość
A co to za nawiedzone broni Martusi. Zgaduję że pisior? :p

Gość gość
Gdy Maria stanela w obronie Polek, Rydzyk nazwal ja czarownica na miotle.. masakra.. Byla ciepla, wyksztalcona, kochala meza ponad wszystko, to bylo widac ...

Gość gość
Do tego Marta byla skonfliktowana ze swoja babcia Jadwiga, bo ta nie akceptowala zbuntowanej nastolatki, a pozniej rozwodki..

Gość gość
13:57 I żeby nie nazywać szamba perfumerią. Klasyk :D

Gość gość
żenada !!!

Gość gość
Wspolczuje pierwszemu mezowi Martusi. Myslal, ze jest szczesliwym mezem i ojcem, a jego zonka miala dziecko z innym, ale pozowala do kampanii wyborczej. Ale obluda :-o potem drugie dziecko z Dubienieckim, gdy byla jeszcze mezatka, a Marcin D. wyladowal w kryminale, ale wyszedl (kaucja 3 mln) i wzieli rozwod. Teraz biznesmen Piotr (rozwodnik z 3 dzieci) i kolejna ciaza bo marzy o synu :-o

Gość gość
Jak mozna dostac w takim przypadku ROZWOD KOSCIELNY ????

Gość gość
14:19 Skąd wiesz, że marzy o synu? Podobno ma być 3 córka

Gość gość
Tak naprawdę większość ludzi nic by nie miała do tej pani, bo uważają, że każdy jest panem swojego losu i nie nam oceniać z kim ona śpi, ile ma dzieci i z kim. Ale..... właśnie ale.... ona i jej rodzina reprezentuje partię, która na siłę narzuca nam swój kanon życia. Oni mogą na prawo i lewo i jeszcze ksiądz pobłogosławi, a my mamy robić to co nam pis i kk karze. To jest obłuda. Niech nam pozwolą żyć jak chcemy.

Gość gość
Tak pisza, ze marzy o synu.. Matke miala uczciwa i mozna bylo brac przyklad z ich malzenstwa, a corka? to juz inna bajka;-)

Gość gość
Matka Kaczynskich nie darzyla wnuczki sympatią, nie podobal jej sie styl zycia Marty, moze i lepiej ze juz nie zyje...

Gość gość
Najśmieszniejsze jest to, że próbuje być autorytetem moralnym. Idąc językiem jej wuja zwykła z niej lewaczka :D

Gość gość
Autorytetem absolutnie nie powinna byc ! :-) Oby jej corki mialy mniej skomplikowane zycie :-)

Gość gość
Mogłabym dziewczyna sobie wreszcie kogoś porządnego znaleźć a nie rozwodka z 3 dzieci, co w wakacje ja zdradzał i dał się sfotografować z laska na kolanach w stroju kąpielowym. To nie jest materiał na męża.

Gość gość
Co za problem, za chwile bedzie 3-ci rozwod :-)

Gość gość
porządnego znaleźć? hahaha a który porządny by taką chciał :D :D :D

Gość gość
No tak :-D :-D :-D

Gość gość
Najporządniejszy byl pierwszy maz :-)

Gość gość
Matka z ojcem w grobie sie przewraca...

Gość gość
A Ty autorko i Wy przyklaskiwaczki, kim jesteście, bo katoliczkami raczej nie i dobrymi ludźmi też raczej nie? W czym niby jesteście lepsze od Marty? Bardzo łatwo kogoś opluwać, tylko po co? Czy teraz czujecie się lepsze, świętsze, mądrzejsze? Dlaczego uzurpujecie sobie prawo do prawienia morałów? Niech zgadnę, ciężko Wam się wyzbyć wojskowych lub małomiasteczkowych nawyków? Boli was 500plus? Wybory coraz bliżej, zawsze możecie znów zagłosować na złodziejską PO która przez 8 lat rządów zrobiła nic dla ludzi, a nakradła miliony. Tam są odpowiednie dla Was "autorytety.

Gość gość
wyżej: dokładnie, brawo. W necie pozują na takie światłe i tolerancyjne a zaglądają komuś pod kołdrę i komentują kto z kim śpi, przecież to obrzydliwe. Nic lepsze nie jesteście - to po pierwsze. Po drugie Kaczyńskiej do pięt nie dosięgacie. ona ma wykształcenie takie, o jakim wy możecie tylko marzyć, a większość tutaj się wypowiadających pracuje zapewne za najniższą, albo wcale i są na utrzymaniu męża a ich zadaniem jest rodzenie dzieci i jeszcze się chwalą, że dobrze im z tym. Kaczyńska wywodzi się z rodziny inteligenckiej, a tutaj pewnie co drugi ojciec kafeterianki to nałogowy alkoholik co pił i bił żonę.

Gość gość
Szczekajcie sobie, prawda jest taka że ona jak i wszystkie pisiory to swietojebliwe na pokaz, a prawda jest jaka jest :-D

Gość gość
Wykształcenie Kaczyńskiej jest ledwo zdobyte, a pracą to już dawno się nie zhanbila, zresztą po co, skoro dostała miliony odszkodowania, wstyd dla tych dzieci, ze mają taką matkę, bo jaki ona im przykład daje.

Gość gość
gość dziś A co to za nawiedzone broni Martusi. Zgaduję że pisior? No nie wiem co masz na myśli autorze tego wpisu i o co do mnie pijesz mogę się wypowiadać tak jak każdy , bo jestem CZŁOWIEKIEM a nie pisoorem czy POsiorem bo co to ma za znaczenie Jestem człowiekiem i patrzę i oceniam ludzi I powtarzam po raz kolejny żeby kogoś umoralniać trzeba być przezroczystym samemu A wy tu swoim jadem przezroczystości nie pokazujecie , więc jakim prawem umoralniacie skoro wcale nie jesteście lepsze :-p O was nie piszą , i faktycznie każda miała tylko jednego kut,,,,,,, asa , i była taka świętojebliwa takie są najgorsze .

Gość gość
O każdej z was na pewno dałoby się sporo naskrobać :-)

Gość gość
co to znaczy "nawiedzone", "pisiory", "posiory". Człowieku, umiesz z kulturą dyskusję prowadzić? Wydaje mi się, że nie masz bladego pojęcia o świecie w jakim żyjesz i tylko powtarzasz bez żadnych własnych przemyśleń jakieś puste frazesy. Żeby móc być człowiekiem samodzielnie myślącym, to trzeba przeczytać tonę mądrych książek i wtedy może taka jednostka jakieś wnioski wyciągać a tak to według mnie myslisz szablonowo. Poza tym gdyby PO rządziło, to mielibyśmy tu stosy imigrantów, jak w Niemczech czy we Francji, przeciez oni nie mają żadnego własnego zdania, tylko robiliby to co Merkel każe czyniąc z Polski poletko zachodu. W necie aż roi się od filmów gdzie inne kraje nam zazdroszczą podejścia rządu, bo taka np Francja to już dawno przestała być Francją.