Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobietki ile potrzebujecie czasu do orgazmu przy palcówce

Polecane posty

Gość gość

Proszę podać wiek

Gość gość
Minutę

Gość gość
21 wiek

Gość gość
Jak wyposzczona, to jakieś 30 sekund, jak mniej może minute.

Gość gość
Jak jestem mocno napalona to zazwyczaj wystarcza mi ok. 3-minuty do orgazmu, jestem samotna i masturbuję się dość często więc szybki numerek mam dość dobrze wyćwiczony. Mam 32-lata.

Gość gość
a szybki wyćwiczony w jakim sensie?

Gość gość
Czy zdarzyło się wam dojść do orgazmu pieszcząc się dyskretnie i w jakich okolicznościach to zrobilyscie?

Gość gość
oglądając facetów na ekranie?

Gość gość
Chodziło mi czy pieścił Uście sobie łechtaczkę przez ubranie w miejscach publicznych i doszlyscie ale nikt tego nie zauważył.

Gość gość
a Ty ile razy się bawiłaś przez spodnie?

Gość gość
To było w autobusie gdy jechałam do babci. Miałam szorty siedziałam na końcu włożyłam sobie palca i doszłam. Góra w 4 minuty.

Gość gość
Ja minimum 20-30min...

Gość gość
Jestem facetem i lubie robic kobiecie palcowke w czasie kiedy ona wali mi k***ska.

Gość gość
mam 24 lata mnie kiedys złapało w pociągu, jechałam na wykłady na przeciw w pociagu siedzial koles, mega przystojny, zasnął, po jakims czasie zwróciłam uwagę na fakt iz cos mu odstaje w spodniach. tak mnie ruszyła fantazja ze w toalecie w pociagu zrobiłam to sama sobie, zajęło mi to około 5-6 min.

Gość gość
gość 23:09 Jak rozumiem sama robisz sobie dobrze. Ja jako facet mam w laptopie tapetę piękną dziewczynę nago i gdy bierze mnie ochota patrzę na piękną laseczkę i walę konika , by się rozładować potrzebuję około 15 min i jest wytrysk.Jeszcze gdy jadę samochodem sam to też sobie robię dobrze i bez żadnej łaski , skamlania proszenia się mi nadskakiwania . Miałem zdarzenie iż bawiłem się penisem w samochodzie i nie zauważyłem że starsza pani z tyłu samochodu mnie podgląda , gdy podeszła do mnie nie zdążyłem schować penisa nawet. Zaproponowała mi bym poszedł z nią do jej mieszkania gdyż ma młodą dziewczynę która chętnie zrobi sama. Po rozmowie , zgodziłem się , okazało się iż była piękna dziewczyna , lecz na wózku inwalidzkim . Omijam dokładny opis za długo by pisać , lecz po szczerej rozmowie z tą dziewczyną i za jej zgodą poszliśmy do sypialni . piękne ciało piersi , muszelka śliczna , zająłem się co do mnie należało , i był wybuch okrzyków i radości , mimo że nogi do kolan miała bezwładne dała mi pełną rozkosz kobiety jak i ja nie byłem dłużny . Tak zaczęła się nasza znajomość która do dzisiaj trwa , Ze względu że nie mieszkamy w jednym mieście odwiedzam ją raz lub dwa w miesiącu , mam pracę która wymaga bycia w pracy co dzień , wolne nie wchodzi w grę . Więc nie mogę być co dzień lub często , jestem wolnym czlowiekiem lecz obowiązki w pracy i domu muszę wypełnić.