Pokraka 1584 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Bardziej wprost się nie dało. Tylko ja nie to miałam na myśli. Wiem, ale zorientowałam się po czasie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 273 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Śfintuch Wychodzi mi, że nawet duży. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1584 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Wychodzi mi, że nawet duży. Ale w kontekście poranków, to ja już nie wiem w jakim stanie on tej wody sięga i jak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 158 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Wiem, ale zorientowałam się po czasie Lepiej sobie pogadajmy o pogodzie Po ulewnej nocy zerwał się silny wiatr. Tym razem mnie to cieszy. Ubrania szybciej wyschną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1584 Napisano 1 godzinę temu Brum powróćmy do tradycyjnego mierzenia metrówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 746 Napisano 1 godzinę temu 44 minuty temu, Baba napisał: I mi temat za...blokował a co tam ciekawego pisałyście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 158 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: Wychodzi mi, że nawet duży. Oni wszyscy mają takiego dużego, jak każda z nas 90x60x90 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 158 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: a co tam ciekawego pisałyście? Tradycyjnie, same pierdoły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1584 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Lepiej sobie pogadajmy o pogodzie Po ulewnej nocy zerwał się silny wiatr. Tym razem mnie to cieszy. Ubrania szybciej wyschną. Tak, bo człowiek się stara udawać normalnego a potem takie coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 273 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: a co tam ciekawego pisałyście? O marności ludzkiej egzystencji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1584 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Baba napisał: Oni wszyscy mają takiego dużego, jak każda z nas 90x60x90 W sensie 90 lat, 60 kilo nadwagi i 90 tys długu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 158 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Pokraka napisał: Tak, bo człowiek się stara udawać normalnego a potem takie coś Przecież to o czym piszemy, to samo życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 158 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Pokraka napisał: W sensie 90 lat, 60 kilo nadwagi i 90 tys długu? W tym wieku, takie długi? Na co to wydawać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1584 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: O marności ludzkiej egzystencji. I przymiotach ducha, mierzonych w centymetrach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 746 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Baba napisał: Tradycyjnie, same pierdoły 4 minuty temu, murb napisał: O marności ludzkiej egzystencji. kumam, nic nowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1584 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: W tym wieku, takie długi? Na co to wydawać Wydałyśmy wcześniej, teraz szukamy dziadka z wysoką emerytura co będzie spłacał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 881 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, murb napisał: Wychodzi mi, że nawet duży. może odrobinkę podkoloryzowałem dla fabuły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 158 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: kumam, nic nowego Ty nas zaskocz. Masz jakiegoś newsa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 158 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Pokraka napisał: Wydałyśmy wcześniej, teraz szukamy dziadka z wysoką emerytura co będzie spłacał Wczoraj po wszystkich rabatach zapłaciliśmy 4.500 zł za 2 pary okularów. A grzebałam na półce z najtańszymi oprawkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1584 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Baba napisał: Wczoraj po wszystkich rabatach zapłaciliśmy 4.500 zł za 2 pary okularów. A grzebałam na półce z najtańszymi oprawkami. Mówiłam, że trzeba szukać bogatego sponsora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 85 Napisano 1 godzinę temu 34 minuty temu, Baba napisał: Mam tylko jedną parę takich wysokich. Pani w sklepie powiedziała, że to wyszczuplające i goowno prawda! Nic mnie nie wyszczupliło, tylko oczy na wierzch wybałuszyło. Chyba se mały rozmiar kupiłam Ja sobie kupiłam rajstopy wyszczuplające. Też mnie nie wyszczupliły, bo rozerwały się w trakcie zakładania 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1584 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Ja sobie kupiłam rajstopy wyszczuplające. Też mnie nie wyszczupliły, bo rozerwały się w trakcie zakładania Ja też postanowiłam unikać wszystkiego w czym wyglądam grubo. Zaczekam od luster Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 746 Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, Baba napisał: Ty nas zaskocz. Masz jakiegoś newsa? jestem załamana ortografią nauczycieli. Te dzienniki elektroniczne ujawniają analfabetyzm polskiego kwiatu nauczycielstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 273 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Qwerty88 napisał: jestem załamana ortografią nauczycieli. Te dzienniki elektroniczne ujawniają analfabetyzm polskiego kwiatu nauczycielstwa Jeśli to pani od muzyki, to bądź wyrozumiała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
caryca rzeczywistości tak 85 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Qwerty88 napisał: jestem załamana ortografią nauczycieli. Te dzienniki elektroniczne ujawniają analfabetyzm polskiego kwiatu nauczycielstwa Gdybyś widziała jakie zgody drukowała pani od wczesnoszkolnego, to byś umarła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pearl 1 Napisano 57 minut temu 15 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Gdybyś widziała jakie zgody drukowała pani od wczesnoszkolnego, to byś umarła. O którym teraz mówisz, o 10 latku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 158 Napisano 57 minut temu 35 minut temu, Pokraka napisał: Mówiłam, że trzeba szukać bogatego sponsora Też o tym wczoraj pomyślałam. Jak stary założy nowe okulary, będzie lepiej widział, to dni moje u jego boku będą policzone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 158 Napisano 51 minut temu 37 minut temu, caryca rzeczywistości tak napisał: Ja sobie kupiłam rajstopy wyszczuplające. Też mnie nie wyszczupliły, bo rozerwały się w trakcie zakładania Niepotrzebnie w koszta popadłyśmy. Te wszystkie kremy wygładzające i majtki wyszczuplające, to pic na wodę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 273 Napisano 50 minut temu 5 minut temu, Baba napisał: Też o tym wczoraj pomyślałam. Jak stary założy nowe okulary, będzie lepiej widział, to dni moje u jego boku będą policzone Aż nie możesz na nie usiąść tak przez przypadek? A może i celowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1584 Napisano 48 minut temu 3 minuty temu, Baba napisał: Też o tym wczoraj pomyślałam. Jak stary założy nowe okulary, będzie lepiej widział, to dni moje u jego boku będą policzone Zero myślenia strategicznego, ja swojego namówiłam na laserowa korektę wzroku i teraz widzi z daleka ale z bliska już nie bardzo. więc w dzień z makijażem mnie ogląda w ostrości a wieczorem w łóżku to już nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach