Baba 158 Napisano 13 minut temu 31 minut temu, Qwerty88 napisał: jestem załamana ortografią nauczycieli. Te dzienniki elektroniczne ujawniają analfabetyzm polskiego kwiatu nauczycielstwa Zdają się na intuicyjne pisanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 158 Napisano 10 minut temu 3 minuty temu, murb napisał: Aż nie możesz na nie usiąść tak przez przypadek? A może i celowo. Nie. On ma 3 razy słabszy wzrok ode mnie. I to jest właśnie powód naszego długiego stażu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1584 Napisano 10 minut temu 4 minuty temu, murb napisał: Aż nie możesz na nie usiąść tak przez przypadek? A może i celowo. I musieć znowu wydać 2 tysie na nowe. To już lepiej tą kasę przepier... to znaczy zainwestować w siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 158 Napisano 5 minut temu 3 minuty temu, Pokraka napisał: Zero myślenia strategicznego, ja swojego namówiłam na laserowa korektę wzroku i teraz widzi z daleka ale z bliska już nie bardzo. więc w dzień z makijażem mnie ogląda w ostrości a wieczorem w łóżku to już nie Czyli nie warto robić tego zabiegu? Mi okulary nie przeszkadzają na nosie. Do tej pory używałam tylko do czytania, ale wczorajsze badanie wykazało, że musimy mieć do bliży i dali. Dlatego wzięliśmy progresywne. Nie wiem jak mój to ogarnie przez cały dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 273 Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, Baba napisał: Czyli nie warto robić tego zabiegu? Mi okulary nie przeszkadzają na nosie. Do tej pory używałam tylko do czytania, ale wczorajsze badanie wykazało, że musimy mieć do bliży i dali. Dlatego wzięliśmy progresywne. Nie wiem jak mój to ogarnie przez cały dzień. Kiedy się przyzwyczaić to nie będzie chciał ich zdejmować. Ja nawet śpię w okularach. Ktoś kto wymyślił okulary progresywne powinien dostać Nagrodę Nobla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach