Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Panowie, od czego zależy długość stosunku seksualnego?

Polecane posty

Gość gośćtrttutyh
Wychodzi na to ze pochwa i w ogole stosunek kalsyczny nie jest dla Panow. To jakas dewiacja. Skoro uscisk i tempo nigdy nie dorowna pochwie to chyba nie ma co oszikowac. Walenie konia jest dla was bardzo przyjemne, napewno przyjemniejsze od penetracji i zeby odczuwac cos w pochwie musicie sie poswiecac i mniej masturbowac. To smutne troche. Ale widac tak juz macie ze reka jest wasza najlepsza kochanka. Rozumiem ze 3 godziny seksu to musisz sie chyba caly czas masturbowac****artnerka i jej ci.pka Cie w ogole nie rusza. Jeszcze, dlaczego nadmierna masturbacja powoduje impotencje?

Gość gość
Gosc chlopak rozumiem ze ciagle sie masturbujesz, z reka Ci przyjemniej i dlatego masz taki problem z dlugoscia stosunku?

Gość gość
Dlugosc stosunku zalezy od: wieku podniecenia który to stosunek z kołami a także od intensywności, można co chwilę zwalniać tempo ale to nie podoba się kobietom.

Gość gość
z kołami = -z kolei

Gość gość
Nie jestem mężczyzną, więc nie rozumiem. Tzn. im bardziej zaawansowany wiek partnera, tym stosunki dłuższe, czy krótsze? Podniecenie- jeśli ktoś może dajmy: godzinę, to przecież musi mu stać, czyli on musi być podniecony. A że nie ma wytrysku, to znaczy, że jest mniej podniecony, od tego co dochodzi szybko? Czyli im więcej stosunków z tą samą kobietą, to jest dłużej, czy krócej?

Gość gość
U mnie jest tak, że im dłużej jestem z jakąś kobietą, tym seks trwa też dłużej :)