Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlaKuszynska

Szukam opinii o suplementach Cheers

Polecane posty

Gość OlaKuszynska

Czy ktoś z Was stosował suplementy Cheers? Mowa o produktach ze strony https://cheers.com.pl Dostałam ulotkę z kodem rabatowym, oferta wydaje się atrakcyjna, ale zanim skorzystam chciałabym zapytać czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tą marką. Nie chcę wyrzucić pieniędzy w błoto.

Gość Julka2002
Pierwsze słyszę, a raczej widzę. Ceny są dość wysokie jak na suplementy

Gość gość
Znam tę markę, choć nie jakoś bardzo długo. Stosuję Multiwitaminę, Hair Formula i witaminę C. Jestem zadowolona zwłaszcza z produktu na wzmocnienie włosów. Poprawiła się u mnie nie tylko kwestia włosów, ale również paznokcie są mniej łamliwe.

Gość TomekZimny
Nie znam, ale wygląda zachęcająco co do składu, zwłaszcza witamina C z dużą ilością aceroli. Ceny trochę odstraszają, ale jeśli faktycznie produkty mają tak dobry skład jak twierdzą to warto.

Gość gość
Chyba kogoś powaliło z tymi cenami!

Gość OLAFPionk
Cena bierze się ze sposobu produkcji suplementu i z jakości składników. Porownaj sobie skład pierwszej lepszej witaminy C za kilka złotych że składem witaminy Cheers. Moim zdaniem inwestycja godna rozważenia i realizacji.

Gość DominikaHanka
Zainteresowaliście mnie tymi witaminami. Zamówiłam próbnie witaminę C do przetestowania.

Gość gość
To są suple bez chemicznych dodatków, stąd taka cena. Poczytajcie sobie składy zanim zaczniecie narzekać na cenę.

Jak chcecie byle czego - kupujcie byle co. Przecież to oczywiste, że te taniutkie witaminy to sama chemia. Teraz za eko jajeczko płaci się nawet 2 zł za sztukę, bo pochodzi od kurki biegającej sobie po trawce, a nie od kury faszerowanej chemią. Ekologiczna marchewka też więcej kosztuje niż ta drewniana i byle jaka bez smaku. Jeśli te suplementy naprawde są naturalne, bez chemii i wypełniaczy to są warte swojej ceny. Za jakość trzeba płacić. Nikt Was nie zmusza do zakupu. Mamy wolny wybór i sami decydujemy czy wydać 5 zł za witaminę C, w której witaminy C jest tyle co kot napłakał czy wolimy wydać stówkę na witaminę, której działanie faktycznie poczujemy.

Gość gość
Bardzo fajne suplemenciki

jakby ktoś był zainteresowany to podrzucam kod rabatowy: Witamy15 kod daje 15% rabatu na pierwsze zakupy na stronie producenta.

Gość gość
Mam od nich witaminę C, dostałam do testowania i po pierwszym miesiącu znaznie poprawił mi sie wynik badania poziomu witaminy c we krwi

Gość gość
Dzięki za kod rabatowy. Zamówiłam sobie hair formulę na włosy i witaminę C i faktycznie naliczyło mi rabat. Dam znać jak dostanę przesyłkę. :)

Gość gość
Witamina C w tej firmie ma świetny skład, ale cena jednak jest dla mnie nie do przeskoczenia :(

Gość gość
Przejrzałam kilka opinii na temat tych suplementów. Dostałam kod rabatowy za zapisanie się do newslettera. Zamówię i dam znać jak efekty. Zamówiłam ten preparat na włosy.

Gość gość
pfff ja za witaminę c płacę 10 zł w aptece!

Gość gość
nie musisz dawać znać, ten temat jest sprzed paru lat, a teraz tylko po to wyciągnięty żeby dalej reklamowac to coś X tu już kazdy łapie te kryptoreklamy

Gość gość
ja stosuję suplementy, ale o tej firmie jeszcze nie słyszałam. Mają fajne składy, ale jak dla mnie cena jest za wysoka.

Gość gość
Dostałam produkt do testowania po skontaktowaniu się mailowo.. Prowadzę bloga z recenzjami..opiszę tam swoje odczucia. Stosuje różne suplementy, bo biegam i gram w siatkówkę. Stosowalam różne produkty i lubię sprawdzać nowości

Gość gość
Cheers ma zrobione badania jakościowe w laboratorium Hamilton w Gdyni. Czyli nie ma lipy. Zapowiada się bardzo dobry polski produkt.

Gość gość
Polski produkt, a trzeba wspierać polskie firmy. Ceny dość wysokie, nie każdego będzie stać na kupno takich witamin, ale jakość musi kosztować. Zamówiona na próbę hair formuła.

Gość gość
ekstrakty z owoców generują tą wyższą cenę. W sztucznych witaminach koszt zrobienia witaminy w laboratorium jest dość niski, a ekstrakty z naturalnych produktów wiażą się z wyższą ceną ich pozyskania. Jeśli faktycznie w tych produktach są ekstrakty z naturalnych składników to właśnie z tego bierze się wyższa cena. Druga sprawa odnośnie ceny, ta marka ma wykonane badania w Hamiltonie. Laboratoria Hamilton mają bardzo dobrą renomę, ich wyniki są wiarygodne, ale też drogie. Producent supli musiał sporo sypnąć groszem, by zrobić te badania. Koszty badań na pewno zostały wliczone w koszty produktu

Gość JagodaŁuczak
Można przecież kupić tańsze suplementy. 119 zł za witaminę c to jest jakiś kosmos! Chyba, że skorzysta się z promocji, którą teraz mają. Dają 50% rabatu za zapisanie się do newslettera. Ale to i tak sporo za witaminy.

Gość gość
Czy to prawda, że są dobre dla wegetarian?

Gość gość
Mam te witaminy od lutego. Stosuje suplement na włosy i mogę polecić, bo włosy są mocniejsze i przestały wypadac. Skład jest bardzo dobry, skrzyp polny, palma sabałowa, bambus. Zauważyłam też poprawę w wyglądzie paznokci.

Gość gość
Wygrałam witaminę D w konkursie orgnizowanym przez Cheers. Czy ktoś z Was stosował tą witaminę? Mieliście jakieś skutki uboczne?

Gość gość
Teraz pełno wszędzie informacji o tych witaminach. Moja dietetyczka stwierdziła, że to poważna konkurencja dla dotychczasowych produktów.

Gość GienkaBuszard
Ja stosuję witaminę B complex tej marki, bo zawiera foliany zamiast syntetycznego kwasu foliowego. Lekarz zalecił mi naturalną witaminę B9, a tu ten produkt dobrze pasuje. Cena faktycznie trochę odstrasza na pierwszy rzut oka, dlatego warto poczytać o składzie i jakości.