Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zazdroszczę kobietom ktore siedza w domu..

Polecane posty

Gość gość
Wolałabym być teraz w domu, w ciepłym łóżku, z dziećmi. Pogoda do bani. A tak od 7 work :(

Gość gość
Co wy pieprzycie ze te które nie pracują siedzą w 4 ścianach :D myślicie ze żadna nie wychodzi i cały czas siedzi w domu? Pewnie wy takie ze jak chwila wolnego to tylko siedzieć przed tv i nic wiecej. Nie dziwie się ze tak mówicie skoro macie porównanie ze sobą i ze swoim siedzeniem na kanapie :P

Gość gość
gość wczoraj żaden normalny człowiek nie chce się zamykać w czterech ścianach i sprowadzać swojego żywota do obowiązków domowych typu pranie, sprzatanie, gotowanie. Chyba, że wy macie jedynie możliwość pracy na taśmie w fabryce albo za lada za najniższe krajowe. To się nie dziwię x Tak tak siedzą w domu. Tylko leżą śpią i gotują :P na pewno nie są wykształcone i nie maja żadnych pasji i nigdzie nie wychodzą :D

Gość gość
Muszą być ograniczone. Mają tylko dwie wersje. Praca-dom. Albo dom. Dlatego tak to widzą. Jak nie chce mi się dziś i jutro kwitnąć w pracy. Dlaczego tak mało wolnego na Wielkanoc?:O

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
"gość wczoraj żaden normalny człowiek nie chce się zamykać w czterech ścianach i sprowadzać swojego żywota do obowiązków domowych typu pranie, sprzatanie, gotowanie. Chyba, że wy macie jedynie możliwość pracy na taśmie w fabryce albo za lada za najniższe krajowe. To się nie dziwię " Zdecyduj się kobieto . Z jednej strony jedziesz po kobietach które nie pracują zawodowo . Z drugiej strony w innym temacie wyzwałaś mnie od debila ,idiotki , nieuka bo pracuje na piekarni w dużym markecie .

Gość gość
Do hmmmm. Bo to nie tylko troll, ale przede wszystkim bardzo zazdrosna kobieta. I nieszczęśliwa.

Gość gość
Kolejny temat dla bezdzietnej do pokazywania co macierzyństwo niektórym robi z mózgu :D Takiego chamstwa, prymitywizmu i wyzwisk to NIGDZIE nie widziałam. Wpadam na chwilę z nudów bo mam wolne od kilku dni (nie, nie tylko na macierzyństwo, ale ogólnie po kafe podczytuję), a już chyba z 5 takich tematów widziałam (choćby dziś jeszcze czytałam o męzatkach niepracujących) i to właśnie mamuśki piekło robią. Ja w życiu nie uwierzę, ze to osoby co z taką pogardą, bluzgami i zajadłością odnoszą się do innych to normalnie te swoje dzieci wychowują. Przecież nawet jak się chce komuś dokuczyć to można to zrobić inteligentnie i w miarę kulturalnie, a w porównaniu do tego co się dzieje na kafe to nawet panowie spod budki z piwem reprezentują wyższy poziom.

Gość gość
z tym siedzeniem w 4 scianach to chodzi o to ze kobieta niepracujaca nie ma swojego zycia poza tym rodzinnym, nie ma znajomych z pracy, czegos "swojego" po prostu.

Gość gość
gość dziś Nooo ty za to masz z******te życie :)

Gość gość
tak, wiem o tym, na pewno mam lepsze od ciebie

Gość gość
16:45 lecz się na głowę, nikogo nie wyzywalam i bynajmniej to nie ze mna rozmawialas. Nikogo nie wyzywalam za pracowanie w piekarni. Omamy jakies masz?

gość dziś Wiem ze to ty :) wiec zdecyduj sie . Z jednej strony jedziesz po kobietach które nie pracują z drugiej wyśmiewasz sie z osób pracujących fizycznie .

Gość gość
17:49 ale sobie strategie wymyslilas, bo juz ci argumentow zabralo. Wmowic mi i oczernic przed innymi ze obrazalam kogos kto pracuje w piekarni. Ostatni raz ci mowie ze to nie ja, i final. za to ty jestes jedna z tych bezrobotnych ktore tutaj opluwaly kobiety pracujace. zdradzilas sie tym ze kopiujesz godzine czyjej wypowiedzi. Nikt inny tego nie robi, tylko ty.

gość dziś Nadal wiem na 100 % to byłaś TY :) wiec zdecyduj sie .

Gość gość
jestes psychiczna :-) idz lepiej kuchto wymyj kibek i wypierz mezowi jego brudne slipy haha. nigdzie nie pracujesz tylko jestes na usługach meza. Zarabia to sobie wzial praczkez sprzataczke i dopodajke.

gość dziś OOO własnie o tym pisałam . To jesteś cala TY ... na każdym kroku obrażasz innych . Nie szanujesz nikogo . Pracuje od 14 lat ale mam koleżanki które nie pracują zawodowo . Nikt nikogo nie obraza , każda z nas szanuje wybory innej kobiety . Musisz być bardzo nieszczęśliwa :( skoro masz w sobie tyle żółci i jadu .

Gość gość
taaa pracujesz a wczesniej pisalas ze nie pracujesz i ze macie wspolne konto z mezem, klamczucho, a moze mitomanko? :-) pracujesz w domu przy garach

Gość gość
aaa, byłabym zapomniala. wczesniej wyzywalas mnie od od debilek. tak wiec gdzie twoja kultura bezrobotna pani domu? sama wylewasz zolc i pomyje na innych hipokrytko

Gość gość
Wy co tak intensywnie pracujecie by byc niezalezna, na is chociaz czas na jakies hobby , zainteresowania poza praca? Czy tylko ta praca zyjecie bo juz na nic nie starcza sam czasu? Taka kurka domow sw przeciwienstwie do was ma czas na rozne kursy, hobby ktorym nie jest tylko gotowanie i sprzatanie, ma czas na zawieranie nowych znajomosci, kawki i luncze z kolezankami, ma czas na fryzjera, kosmetyczke, masaze , silownie

Gość gość
NIejedna zaoracowana dalaby wiele za taki dzien z zycia kury domowej ktora ma czas na wszystko

Gość gość
tak tak kurki domowe, wmawiajcie sobie dalej ze wam zazdroszcza. nikt wam nie zazdrosci braku posiadania wlasnego zycia. zeby mloda zdrowa kobieta nie pracowala to dla mnie jest chore. a kawki z kolezankami to chyba z takimi kurkami jak wy bo o czym by miala z wami rozmawiac babka ktora pracuje? o wywabianiu plam czy myciu podlog?

Gość gość
Mozna miec bardzo wiele przeroznych zainteresowan nie pracujac i wierze na wiele tematow ! A z taka ktora zyje tylko praca to o czym rozmawiac ? O pracy ? Chyba tak bo To jej jedyne zajecie

Gość gość
jak sie pracuje zawodowo to ma sie kontakt z ludzmi, wymienia sie poglady, ma oglad rzeczywistosci. A taka co siedzi w domu to tylko jej mozg kapcanieje, nie rozwija sie bo mozg tez trzeba cwiczyc inaczej sie lasuje.

Gość gość
gość dziś tak tak kurki domowe, wmawiajcie sobie dalej ze wam zazdroszcza. nikt wam nie zazdrosci braku posiadania wlasnego zycia. zeby mloda zdrowa kobieta nie pracowala to dla mnie jest chore. a kawki z kolezankami to chyba z takimi kurkami jak wy bo o czym by miala z wami rozmawiac babka ktora pracuje? o wywabianiu plam czy myciu podlog? x Oooo taaak tez ja kojarzę. :D Czytałam z nią topik w którym gardziła kobietami ze wsi. Lecz się gowniaro :)

Gość gość
gość dziś jak sie pracuje zawodowo to ma sie kontakt z ludzmi, wymienia sie poglady, ma oglad rzeczywistosci. xx I patrz jak ci wmowiono ten etos pracy :) Niee no przeciez bez pracy zawodowej nie ma sie kontaktów z ludzmi, nie wymienia sie pogladów i nie ma ogladu rzeczywistoci.. Ty mieszkasz na pustelni bez pradu , netu itp., ze jedynie w pracy masz kontakt z drugim człowiekiem ?

Gość gość
oczywiscie ze praca i kontakt z ludzmi rozwija, tylko debil uwaza ze nie. a pani bezrobotna ktora tu sie caly czas udzielala pare dni temu gardzila kobietami pracującymi w korpo oraz kobietami majacymi tylko jedno dziecko

Gość gość
21.05 noo twoja praca to cię naprawdę rozwija...zwłaszcza słownictwo, wyzywając ludzi od debili.

Gość gość
strony wczesniej bezrobotns kury wyzywaly od debili i gorszych, wiec siedzenie w domu szkodzi a nie rozwija

Gość gość
21.31 i dlatego ty tez musisz :P wszystkie takie same i obojętnie czy pracują czy nie.

Gość gość
Idiotki