Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marixxs

Coraz więcej imigrantów w Polsce.

Polecane posty

Gość Marixxs

Też to zauważyliście?Teraz dopiero jest ich na tyle dużo, że widać ich na każdym kroku.Mieszkam w małym mieście na dolnym śląsku (12 000 ludzi) i np. Ukraińcy są już wszędzie,fabryki , restauracj*****ary, nawet byłam u Mechanika ostatnio i pomocnik ukrainiec... dodatkowo po mieście zaczęły się pałętać araby i inni podobni.Na miejscu kropki powstał kebab otwarty przez turka , biznes tak mu się kręci że otworzył jeszcze jeden kebab w mieście obok ,a do kebaba w moim mieście ściągnął 2 kolejnych turków.W kebabie jako obsługa pracowała już polka,ukrainka ,hinduska i koleś z balgladeszu ! Pis mówił jasno - żadnych imigrantów w Polsce , a tu się okazało , że w ciągu 2 lat ich rządów do Polski napłynęło więcej osób niż w ciągu 28 ostatnich lat od upadku komuny :O :O :O Też to zauważacie??

Gość gość
A myślałam, że to ja mam zwidy :D :D Jak byłam 2 tygodnie temu we Wrocławiu to przechodząc przez TYLKO rynek spotkałam tyle czarnych i ciapatych, że nawet nie liczyłam, widziałam też babki w hidżabie , tutaj policzyłam 3. Za PO na pewno było ich mniej jak teraz :D