Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znowu w swieta bedzie to samo...przyjedziem do rodzicow z meza

Polecane posty

Gość gość

I od drzwi będzie zachywacie się wnukami, zabawa z nimi, denerwuje mnie jak oni dotykają moje dzieci. Gdybym mogla to bym nie pojechala a nie ze tesciowa bierze mala na rece i przytula i swoja szkaradna morda dotyka jej buzi i tesc bawi sie kolejka z moim synem i pach tymi swoimi brudnymi paluchami jego zabawki czasami mam dosc tego.

Gość gość
Prowo

Gość gość
Znowu prowo... ile jeszcze dzisiaj? Pierwszy dzień wolnego dopiero.

Gość gość
przyjedziem

Gość gość
Rozumiem cię, szkoda że galerie zamykają w święta, miałabyś gdzie pojechać, a tak to mus do rodziców, szkoda.

Gość gość
Cóż, dziecko jest tak samo ich wnukiem, jak twoim dzieckiem. Maluch jest ich potomkiem. Nie masz prawa własności. Ponadto wychowali twojego męża, przeżył, to i wnuka nie zabiją. P.S. Umyjesz dziecko wieczorem i będzie OK. :D Jeśli jest bardzo źle, porozmawiaj z mężem żeby on uczulił rodziców na higienę, bo to mogą zmienić, rysów twarzy już nie, i ewentualnie umówcie się z teściami że przyjeżdżacie na krótko (na tyle, ile dasz radę wytrzymać).

Gość gość
Rozumiem Cię , bo ja już denerwuje się spotkaniem z teściami. Nienawidzę ich.

Gość gość
Zaproponuj teściowi wspólną kąpiel, wyszorujesz mu pazury i będziesz spokojniejsza.

Gość gość
Można też dzieciom założyć pokrowce, a jedzenie chociaż czyste, bo jak nie , to naslij sanepid.

Gość gość
Nie jesteś autorko rodziną teściów więc wypierd...j do swoich starych,tam twoje miejsce.Dzieci nie są twoją własnością,mają też ojca i on też decyduje,chyba że to duuupek i siedzi z taką jak ty.