Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

złota rada dla starych panien po 30

Polecane posty

Gość gość
1. przestancie czekac ( na ksiecia z bajki, półksięcia). Trzeba DZIAŁAĆ. Nic samo do was nie przyjdzie, to nie amerykanski sen że sie nagle znajdzie sie ON przypadkiem. Przypadkiem to mozna reke zlamac 2. Zadbajcie o siebie. Makijaz I figura oraz ciuchy to podstawa. Nikt nie chce szarej myszy. 3. Obnizcie wymagania, czas na idealnego faceta minął 4. Musicie Pracowac, faceci na partneke szukaja partnerki czyli zaradnej jak oni sami. x 1. taa jasne, moze mamy jeszcze zabiegac o was ?? roszczeniowych leni, prostakow, chamow, niewiernych swoim kobietom tylko marzacych o modelkach i gwiazdach z telewizji 2. my tez nie chcemy fleji, wiec przestancie marudzic i mailczec ze patrzymy na wyglad, moze jeszcze mamy brac smierdzacych potem brudasow ? na glowe koles chyba upadles 3. nie zamierzamy, przecietny polaczek NIC nie jest w stanie zaoferowac kobiecie poza ciaglymi narzekaniami, wymaganiami , pijakow i patole to sam sobie bierz 4. jeszcze moze mamy placic za to ze bedziecie z nami?:D wiekszosc polaczkow to zalosne maminsynki z dwiema lewymi lapami, ktorzy czekaja tylko zeby sie ustawic, przygr***** naiwna ulegla sluzaca, ktora im bedzie uslugiwala do konca zycia, prala, gotowala, sprzataja, du/py dawala i zarcie co dzien pod ryj, a wy bedziecie lezec i nic nie robic

Gość gość
Najgorzej jak taka wieśniara wyjedzie za granicę. Wtedy polaczek jej śmierdzi a jeszcze niedawno każdemu dawała du.py w krzakach. Teraz pewnie wypina się staremu wylniałemu niemcowi i jest dumna jaka to z niej pani się zrobiła.

Gość gość
ostatni wpis to wpis patologii chlopie jestes taki glupi czy sie czegos nacpales?

Gość gość
gość dziś To co ty wypisujesz to jest totalna patologia...

Gość gość
Polkom sie w d****h poprzewracalo. Jak wam z l e to jedzcie sobie do niemcow i niech was muzulmanin zg/wal/ci bo wasi cudowni zachodniouropejczycy im pozwalaja na to.

Gość gość
Gosc 20:21 cos w tym jest :)

Gość gość
gość wczoraj Polaczek ci się nie podoba ? To pewnie twoje odbicie w lustrze powoduje u ciebie głęboką depresję. Więc winę za to że żaden nawet nie obejrzy się za tobą zrzucasz na polaczków. A ty niby skąd się wzięłaś ??? Jakiś obleśny polaczek cię zrobił... Widać że brak ci szacunku dla własnego ojca...Więc zakręć loka, umaluj oko, ubierz się jakoś i idź do jakiegoś klubu. Może mocno wstawiony POLACZEK spojrzy na ciebie. Oj chyba musi być mocno wstawiony....

Gość gość
Czy Polka to własność narodowa? Czy Polka to istota ubezwłasnowolniona? Tylko nie wyjeżdżaj z "tradycjami", " powinnościami" i innymi bzdurami. Każdy jest kowalem własnego losu. Każda Polka może zadawać się z kim chce, jak chce i gdzie chce. Jej d... i może z nią robić co jej się żywnie podoba. Czy wy polscy chłopcy tacy święci jesteście? Między drzwi sobie wkładacie? Prawdą jest że polscy panowie często wypadają blado przy mężczyznach innych narodowości. I wcale nie chodzi o smagłą cerę ani o wielkiego sprawnego ptaka. Statystyczny polski facet nie dba o siebie. Za pazurami żałoba, wielkie brzuszysko, paznokcie u stóp wołają o pomstę do nieba, zęby zaniedbane,brzydkie od papierosów, nieciekawy ubiór, zaniedbane włosy lub ich brak. Chamskie, prostackie odzywki. Zero zainteresowań. Jakichkolwiek. Byle co je, byle jak żyje i myśli że jest taki wspaniały... bo " wszystko co polskie jest wspaniałe". Niestety nie, nie zawsze. Ciekawym zjawiskiem jest to że za granicą większe branie do poważnych związków mają polskie kobiety a polscy mężczyźni jakoś nie bardzo. Zapytaj siebie samego dlaczego?

Gość gość
16:01 brawo kochana, Madra kobieta!

Gość gość
No nie wiem czy to jest taki powód do dumy ? Wystawiać du/pe starym wylniałym niemcom tylko dla kasy i później uważać się za damę. Do tego żenić sie z nimi a raczej z jego kontem bankowym, to taki powód do dumy ? Jak widać polscy faceci zachowują się z większą godnością...

Gość gość
Polaczek jej śmierdzi. A stary wylniały śmierdzący niemiec jej pachnie, czy raczej jego portfel ? Mieszkała na wsi gdzie jedyną rozrywką było strącanie jabłek. Pojechała za granice do miasta i nagle wielka europejka sie zrobiła. To i lepiej. Daj sie dy/mać jakiemuś staruchowi niż jakbyś miała zatruć życie jakiemuś polaczkowi....

Gość gość
Buhahaha A to Polki mieszkają wyłącznie w Niemczech? W Niemczech można spotkać wyłącznie " starego wyleniałego, śmierdzącego Niemca"? Masz na myśli własna matkę czy inną krewną? Żal mi ciebie bidoku. Masz takie zawężone pole widzenia przez te twoje krewniaczki i środowisko w którym żyjesz....To " godne zachowanie" polskich mężczyzn widać pięknie za granicą gdy uchleją się jak świnie i robią wstyd na cały świat. dziś Cóż, nigdy nie miałam okazji mieszkać na wsi. Pochodzę z miasta zamieszkałego przez 400 tyś osób :-). Jabłka w moim ogrodzie to strąca wiatr albo moja zakochana w babraniu się w zielsku ogrodowym leciwa mama. A dy/mać to się daję mojemu "wielkoludowi" :-) :-) bo lubię :-)

Gość gość
jak nie znajde faceta to chyba oszaleje, wiosna na calego a ja od miesiąca jestem sama-gdzie szukac? mam 36 lat

Gość thesamotny
A może jest tu dojrzała niewiasta szukająca romansu, który może ale nie musi prowadzić do seksu. Jeśli przypadniemy sobie do gustu możemy z maila przejść do realnej znajomości. Jeśli zaintrygowałem Cię, zaciekawiłem, rozbawiłem lub poruszyłem jakieś emocje to napisz: thesamotny@wp.pl Może coś wyjdzie, bo niby dlaczego nie :)

Gość powodzenia stare rury
rada dla starych panien, zostawić tych biednych facetów w spokoju, nie potrzebna im pijawka i kula u nogi w waszej postaci, kupić dużo beczek wina i chlać do upadłego co weekend przed TV, to was szybciej zabije i nie będziecie nikomu marudzić

Gość gość
gość wczoraj Co, nagle zabolało ??? A z taką łatwością przychodziło ci krytykować polaczków. Ale w drugą stronę boli ??? Więc jedziemy dalej.... Kiedy pisałem o niemcach podałem możliwy przykład. Ale przecież takiemu tłumokowi trzeba wszystko dokładnie wyłożyć bo inaczej nie zrozumie.... Pod czaszką tylko sieczka więc niema co wymagać.... Dla twojego du/pska i tak wszystko jedno skąd stary cap pochodzi. Widocznie stare pierniki tak ci już rozkalibrowali że teraz musisz dawać "wielkoludowi" żeby cokolwiek poczuć.... Widzisz pustaku. Kto mieczem wojuje od miecza ginie. Tak łatwo było ci obrażać inny więc poczuj jak to jest. Pewnie i tak szkaradna jesteś i żaden polaczek cię nie chciał więc dlatego jesteś na nich taka wściekła. Więc zrób dobry uczynek i nas polaczków zostaw w spokoju...

Gość gość
buuuu buuuuuu

Gość gość
dziś Nie posraj się o " mędrcu" :-) :-) :-) Co miało mnie zaboleć? Twój debilizm? Wy "panowie" krytykujące kobiety na tym forum jesteście najgorszymi reprezentantami waszej płci. Jedziecie po kobietach jak po łysych kobyłach nie widząc własnych wad. Wy jesteście tacy "cudowni", tacy" idealni", tacy oh ah... te " baby takie głupie, obleśne, stare, przygłupie, wstrętne, puszczalskie, wymagające, księżniczki, stare panny co to wybrzydzały".. No wybrzydzają bo wolą kota i wino od czegoś takiego jak TY. Tacy jak TY nie mają nic do zaoferowania kobiecie. Absolutnie nic. Za samo to twoje stękanie dostałbyś ode mnie kopa w dupsko. Moje "stare dupsko" ma się całkiem nieźle i jest " obrabiane" cepie przez przystojnego, czułego mądrego mężczyznę raptem starszego ode mnie 3.5 roku. Nosz " stary dziad " z niego :-) :-) :-) Ty durny polaczku odwal się w końcu od kobiet i kup sobie gumową lalę. Frustracie.

Gość gość
Brawo, tepakow i debli trzeba tepic jak chwasty!

Gość gość
Stary niemiec przynajmniej szybko zdechnie i zostawi duży spadek więc większy z niego pożytek niż z ciebie bo ciebie musiałabym znosić do końca twojego zasranego życia. Nic sobą nie reprezentujesz. Bez kasy jesteś przegrywem.

Gość gość
gośćP1 2018.04.07 gość dziś Szanowny gościu. To nie autorka jest jakaś ograniczona a raczej ty. Pewnie cie tym zaskoczę ale ludzie różnią się od siebie w sposobie myślenia, układania sobie życia i postrzegania rzeczywistości. Gdyby tak nie było świat stałby się mdły i nudny. Więc z łaski swojej pozwól innym myśleć inaczej niż ty. Ja wiem że panuje teraz moda na jedyną słuszną rację i kto choć trochę się różni bądź myśli samodzielnie staje się kimś gorszym (zdrajcą i gorszym sortem). Tak więc pozwól innym postrzegać różne sprawy w odmienny sposób. Tobie wystarczy twoja samotność, ale nie wszystkim jest z tym dobrze. x Ale to ty dajesz ludziom złote rady bo według ciebie każdy baba powinna mieć chłopa. Jesteś hipokryta i zaprzeczasz sam sobie. Piszesz że każdy ma swój punkt widzenia a jednocześnie narzucasz innym swój światopogląd jako jedyny słuszny. Dajesz jakieś głupie rady a skąd wiesz ze te kobiety chcą mieć jakiegoś chłopa. Zajmij się lepiej własnym życiem zamiast uszczęśliwiać innych na siłę. Kim jesteś żeby mówić innym jak mają żyć.

Gość gośćP1
gość dziś Brawo .... Swoją wypowiedzią pokazałaś swój poziom niesamowitego chamstwa. Jak ty uważasz sie za idealną kobietę to przeczytaj samą siebie. Kipisz nienawiścią, chamstwem, kompletnym brakiem kultury i szacunku dla kogokolwiek. Jesteś żałosna i powinno się zamknąć cię w zakładzie dla obłąkanych. Psychiatrzy mieliby pełne ręce roboty, po godzinach musieliby zostawać. To odrażające że coś takiego chodzi po ziemi. Jak tu czytam to pewnie ten stary zramolały niemic cie rzucił i stąd ta wściekłość ? Nikogo nie oszukasz że masz jakiegoś faceta bo żaden normalny z kimś takim nie wytrzymałby minuty....

Gość gość
za kogo ty sie uwzasz, ze wszystkich tu pouczasz i obrazasz? ciebie powinni zamknac bo masz zaburzenia

Gość gośćP1
gość dziś Ja obrażam wszystkich ? Naprawdę ? Poczytaj samą siebie głupia bździągwo.. A kim ty jesteś żeby oceniać wszystkich facetów skoro taka brzydka jesteś że żaden na ciebie nie spojrzy ?

Gość gość
Glupi to jestes ty zakompleksiony faceciku :-)

Gość gość
Typowy biedny i samotny polaczek. Pewnie,tlusty i zaniedbany jestes. zakompleskiony polaczek na zawsze takim zostanie i nic tego nie zmieni.

Gość gośćP1
gość dziś Jak widać to nie ja mam kompleksy a raczej ty.. Tyle wściekłości w jednej osobie. Wielka bogini z psychiatrówka ha ha

Gość gośćP1
gość dziś Rozkalibrowana , dobre ha ha ha

Gość gość
Do P1 Jak się nie ma argumentów to wrzuca się powszechnie stosowany od czasów minionego ustroju "argument" pt. " zakład dla obłąkanych", " brzydka jesteś i żaden na ciebie nie spojrzy"- jakby jedyną wartością kobiety była uroda. W twoim środowisku zapewne tak . Jak powiedział klasyk: spieprzaj dziadu. Nikt cię tu nie lubi. A swoje prawdy głosić na kółku różańcowym albo na jakimś organizowanym spotkanku takich jak TY. WYPAD.