Gość Marcin 1999 Napisano Marzec 29, 2018 Ta firma to jakiś żart.Kilka miesięcy temu zaginęła moja przesyłka i obiecałem sobie,że nigdy więcej bo procedura reklamacyjna to jakaś tragedia,na szczęście dogadałem się z Media Expert i przysłali mi nową przesyłkę.Pech chciał,że zapomniałem o tamtej gechennie i znowu zamówiłem przesyłkę tym razem z Perfumesco.No i się zaczęło ,po czterech dniach pierwsza moja interwencja na infolini,oczywiście konsultant zgłasza interwencję i oczywiście nic się nie dzieje.Mijają kolejne dni i kolejne 3 interwencje w inpost i 3 w Perfumesco.W końcu po 10 dniach od zamówienia otrzymuję wiadomość,że paczka czeka na mnie w paczkomacie,no w końcu myślę sobie koniec koszmaru i szargania nerwów,otwieram skrzynkę a tam co echo pusta skrytka.K... nie wierzę,że w 21 wieku można tak traktować klienta.Kolejny telefon i zgłoszenie interwencji,zobaczymy co będzie dalej bo jeszcze chwilę i pojadę do Poznania i zażądam rozmowy z samym dyrektorem może on coś zrobi w mojej sprawie.Mój kolega właśnie interweniuje w tym samym temacie inny z kolei jakiś czas temu biegał po mieście i szukał swojej paczki.Śmiem zatem twierdzić,że w tej firmie to norma a nie przypadek,sądząc chociażby po ilości wpisów w necie.Super trzymać tak dalej !!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach