Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Marcin 1999

Inpost to jakiś żart

Polecane posty

Gość Marcin 1999

Ta firma to jakiś żart.Kilka miesięcy temu zaginęła moja przesyłka i obiecałem sobie,że nigdy więcej bo procedura reklamacyjna to jakaś tragedia,na szczęście dogadałem się z Media Expert i przysłali mi nową przesyłkę.Pech chciał,że zapomniałem o tamtej gechennie i znowu zamówiłem przesyłkę tym razem z Perfumesco.No i się zaczęło ,po czterech dniach pierwsza moja interwencja na infolini,oczywiście konsultant zgłasza interwencję i oczywiście nic się nie dzieje.Mijają kolejne dni i kolejne 3 interwencje w inpost i 3 w Perfumesco.W końcu po 10 dniach od zamówienia otrzymuję wiadomość,że paczka czeka na mnie w paczkomacie,no w końcu myślę sobie koniec koszmaru i szargania nerwów,otwieram skrzynkę a tam co echo pusta skrytka.K... nie wierzę,że w 21 wieku można tak traktować klienta.Kolejny telefon i zgłoszenie interwencji,zobaczymy co będzie dalej bo jeszcze chwilę i pojadę do Poznania i zażądam rozmowy z samym dyrektorem może on coś zrobi w mojej sprawie.Mój kolega właśnie interweniuje w tym samym temacie inny z kolei jakiś czas temu biegał po mieście i szukał swojej paczki.Śmiem zatem twierdzić,że w tej firmie to norma a nie przypadek,sądząc chociażby po ilości wpisów w necie.Super trzymać tak dalej !!!!!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować