Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Po co przezylam dwie smierci kiniczne?

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Skoro zaznalam tego co najpiekniejsze i teraz tylko czekam, by trafic tam juz na zawsze?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Naprawd臋 prze偶y艂a艣 co艣 takiego? To jest niezwyk艂e. Mo偶e powinna艣 to komu艣 opisa膰 i podzieli膰 si臋 swoimi do艣wiadczeniami w ksi膮偶ce czy na blogu. Mo偶e taki jest tw贸j cel. Uchroni膰 ludzi przed strachem 艣mierci. Opowiesz co艣 wi臋cej? Mam nadziej臋, 偶e z twoim zdrowiem ju偶 w porz膮dku. Tego ci 偶ycz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tam jest tak pi臋knie, 偶e nie mam s艂贸w, 偶eby to opisa膰. Przeogromna mi艂o艣膰 i spok贸j. Nic co jest tu nie zast膮pi tego. Ci臋偶ko z tym 偶y膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Opiszesz nam co prze偶y艂a艣?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
widocznie twoj czas jeszcze nie nadszedl,masz jeszcze tutaj cos do zrobienia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Tam jest tak pi臋knie, 偶e nie mam s艂贸w, 偶eby to opisa膰. Przeogromna mi艂o艣膰 i spok贸j. Nic co jest tu nie zast膮pi tego. Ci臋偶ko z tym 偶y膰. x Je艣li mo偶liwe, by艣 odda艂a cho膰 w cz膮stce te prze偶ycia, to ch臋tnie przeczytam to wieczorem po powrocie do domu i tutaj si臋 odezw臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardziej boje sie 偶y膰, ni偶 umrze膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to moze napisz jak tam jest a nie p********z glupoty i czekasz az beda cie blagac o opis

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Leci si臋 w t膮 cudown膮 niewyobra偶aln膮 mi艂o艣膰, to jest tak pi臋kne, 偶e nie mo偶na tego opisa膰. Najgorszy jest powr贸t, bardzo bolesny ciele艣nie i psychicznie... jak wraca艂am, czu艂am b贸l . Chcia艂abym to opisa膰 bardziej, ale si臋 nie da.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No i w艂asnie to by艂o okrutne, 偶e polecia艂am tam, zazna艂am to wszystko, wr贸ci艂am i czu艂am ten b贸l i za chwile znowu polecia艂am i wtedy mia艂am nadzieje, ze ju偶 nie wr贸c臋, ale znowu musia艂am wr贸ci膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wiem, 偶e trudno to sobie wyobrazi膰, jak kto艣 tego nie do艣wiadczy艂, ale jak macie kogo艣 bliskiego, kto umar艂, to b膮d藕cie spokojni, bo tam jest najpi臋kniej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Naprawd臋 istnieje niebo, piek艂o i czy艣ciec?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tego nie wiem, opisuj臋 co czu艂am.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a tw贸rce widzialas ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co czulas gdy umieraas, chodzi o doznania fizyczne czy to bylo jak omdlenie czy co ja sie boje panicznie ustania oddechu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moze tu jest pieklo...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawie nawr贸cony
te偶 tam by艂em, nie chce si臋 wraca膰 to fakt, ale dla mnie to by艂a tylko realizacja pewnych problem贸w z sob膮 wi臋c jeszcze nie by艂 czas, potwierdzam t膮 mi艂o艣膰 absolutn膮 i ogromny spok贸j, zero stresu zero b贸lu, stan nirwany, pozatym kominikacja tam jest telepatyczna i natychmiastowa, trudno to opisa膰, si艂a wy偶sza da odpowied藕 na ka偶de pytanie i masz j膮 nim jeszcze doko艅czysz my艣le膰 o tym pytaniu, s膮 odpowiedzi na WSZYSTKIE pytania, a j臋zyk jaki tam panuje to ten kt贸rym najlepiej w艂adacie, w sumie nie ma si臋 cia艂a ale dalej si臋 "jest", bardzo ciekawe do艣wiadczenie, zawsze jest si臋 tam po to aby spowrotem co艣 przynie艣膰, wiem tylko 偶e religia tam nie istnieje, nie ma koncepcji "b贸g", jest jedynie koncepcja JEDNO艢CI. Ja tam by艂em w stanie przytomno艣ci tz. otworzy艂 si臋 przedemn膮 jakby wrota, inny wymiar i mia艂em umys艂owy wgl膮d tam, tz. by艂em pod艂膮czony tam w ten system, mog艂em zadawa膰 pytania itp. oraz zdobywa膰 wiedze b艂yskawicznie, bardzo si臋 ba艂em ale prze偶y艂em, jedyne co to moje cia艂o si臋 sta艂o nieruchome przez ca艂y ten czas ( i bardzo szybki puls ca艂y czas ) , my艣le 偶e tak wygl膮da tz. objawienie, eh, to by艂o do艣wiadczenie tysi膮clecia dla mnie, robi艂em sporo 藕le i zosta艂em jakby "nawr贸cony i u艣wiadomiony"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A widzia艂a艣 Boga Ojca albo Chrystusa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Lec膮c tam nie mia艂am 艣wiadomo艣ci istnienia tak jak 偶yj膮c, nie pami臋ta艂am tego kim by艂am. By艂am czym艣 pi臋knym im wy偶ej si臋 unosi艂am, tym by艂o cudowniej. Wracaj膮c i b臋d膮c coraz ni偶ej i ni偶ej czu艂am, 偶e nie chce wraca膰. Wej艣cie w cia艂o by艂o bolesne i wtedy wraca艂a 艣wiadomo艣膰 tego co jest tu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Aha, czyli nie ma koncepcji Boga. Autorka te偶 tego do艣wiadczy艂a?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie pamietalas kim bylas,to tak jak sen? mialas zmysly myslalas o czyms czy tak jakby z boku snilas jesli wiesz co chodzi .a co z fizycznoscia gdy umieralo cialo oddech zanikal co czulas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Antoni Krauze prze偶y艂 艣mier膰 kliniczn膮, podczas kt贸rej czu艂, 偶e ma tylko 1 k艂opot - powiedzie膰, co zrobi艂 dobrego na ziemi. Po powrocie, zabra艂 si臋 za realizacj臋 "Smole艅ska", a zmar艂 1,5 roku p贸藕niej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
06:01 dzi臋ki za 艣wiadectwo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie jestem religijna, nie wychowa艂am si臋 w 偶adnej wierze , jednak lec膮c tam czu艂am tak ogromn膮 mi艂o艣膰 i wiedzia艂am, 偶e to B贸g.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dobry znajomy zmarl w mlodym wieku i spytalam raz(blagalam nie spytalam ) przed snem T... jak tam jest ? w snie chyba dostalam odpowiedz ,snilo mi sie piekna kolorowa laka, piekne kwiaty i ta milosc i spokuj nie do opisania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
6,11 bo tak jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ciekawie nawr贸cony
jest koncepcja wy偶szej si艂y wszechwiedz膮cej, nie wiem jak to nazwa膰, ale to nie jaki艣 "kto艣" tylko idea kt贸r膮 czu膰, jest jedno艣膰 z ca艂ym systemem, eh trudno to opisa膰 w bardzo ograniczonych ludzkich koncepcjach bo nawet nikt tego nie pojmie, powiem tyle, ca艂a planeta ziemia to jak ziarno piachu na pustyni, jest wi臋cej, masywnie, niewyobra偶alnie wi臋cej ni偶 to niewiele warte ziarno, a nasz umys艂 jest tak ograniczony 偶e a偶 strach, tam wszystko jest lata 艣wietlne do przodu, to wszystko co mamy to prymityw do kwadratu. Co艣 jeszcze, odpowiadacie za wszystko przed w艂asnym sob膮, nikt was nie obserwuje tylko wy sami to robicie, jeste艣cie swoimi oczami/kamerami codziennie, ka偶dej sekundy. R贸bcie dobrze a nie 藕le nawet je艣li to dla was nie korzystne. Pomagajcie innym bezinteresownie, taki jest cel 偶ycia, wzajemna pomoc, cho膰 ten ziemski system nas wyzyskuje i stawia przeciwko sobie nawzajem. Teraz ja ziemskie anio艂y poznaje w 5 minut, jest ich tu troche, dawniej nie mia艂em tego daru, co艣 mi zosta艂o z tej "wycieczki"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jeste艣my tu na chwile, nie ma znaczenia czy 偶yjemy dzie艅, cz 100 lat, tu jeste艣my na chwil臋, potem idziemy tam. Pozdrawiam wszystkich.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
rowniez pozdrawiamy i wesolych swiat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
i jeszcze co艣, 艣mier膰 jak膮 poniesiecie SAMI wybrali艣cie jeszcze przed narodzinami, taka dodatkowa drobnostka. Nie ma te偶 偶adnych z tych "figur" kt贸re wciska religia ( oboj臋tnoe kt贸ra", jest tylko wszechwiedz膮ca si艂a z kt贸r膮 wszyscy 艂膮cz膮 si臋 w jedno艣膰 dodaj膮c tam swoje do艣wiadczenia, koniec, bardzo prosta koncepcja

Udost臋pnij ten post