Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W szczepionkach wykryto substancje doprowadzajace do mutacji genetycznych

Polecane posty

Gość gość
tam są teraz takie syfy że szok, coraz gorzej z każdym rokiem

Gość gość
Chodzi o to by społeczeństwa na świecie były coraz bardziej chorowite i wymagały ustawicznego leczenia czyli stanowiły rynek zbyt dla farmaceutyków.

Gość gość
Jakos mnie szczepiono i jestem zdrowy wiec przestancie wygadywac bzdury

Gość gość
@ gość dziś Jakos mnie szczepiono i jestem zdrowy wiec przestancie wygadywac bzdury x To zależy kiedy cię szczepiono. Do lat 70-tych szczepionki nie zawierały konserwantów w takiej formie jak dziś.

Gość gość
7.40 dokladnie

Gość gość
to wasze oszołomstwo jest już koszmarnie nudne

Gość gość
@ gość dziś to wasze oszołomstwo jest już koszmarnie nudne x Idź to powiedz matkom z autystycznymi dziećmi. One też uważały wszystko za teorie spiskowe. One prowadziły swe dzieci na szczepienia ufając lekarzom. Dziś lekarze jeżdżą na wycieczki w nagrodę za wysokie statystyki wyszczepialności a matki zostały same ze swoimi chorymi dziećmi.

Gość gość
Skąd teraz na świecie tyle oszołomów przy mikrofonie..

Gość gość
@ Pogromcadiabla dziś Ja po szczepieniach i jakoś żyję. Naprawdę, nie umarłem! x Bo nie miałeś umrzeć. Martwy klient aptek nie jest potrzebny aptekom. Aptekom jest potrzebny żywy klient najlepiej z grubym portfelem abyś miał za co kupować leki na zdrowie osłabione rtęcią zawartą w szczepionce która jak baran dałeś sobie wstrzyknąć :D Tylko na żywych baranach zarabiają kartele farmaceutyczne 🖐️ ))

Gość gość
9:12 W punkt!

Gość gość
Ciekawe kiedy wykryjecie spisek kosmitów.. To byłoby nawet zabawne, ale to oszolomstwo pisze na serio.

Gość gość
Tylko idioci daja sie zaszczepic

Gość gość
Ciekawi mnie czy z wiekszosci rodzin musi umrzec jaies dziecko po szczepionce zeby ludzie oprzytomnieli czy zawsze beda spiacymi lemingami?

Gość gość
7:42 Niestety chyba tak.

Gość gość
W ostatnich latach zanotowano masowe zgony dzieci po szczepionkach umieralność jest tak duża że zakłady pogrzebowe nie nadążają zmprodukcją, trumien

Gość gość
Jak zródlem naukowym jest Jerzy Zięba, jedyny swiatowy autorytet to wstzrasajace :):):):)

Gość gość
Co wy macie za źródła. Pewnie, lepiej żeby wróciła gruźlica, krztusiec, choroba Heinego -Medina, i inne fajne, które z milionów ludzi uczyniły kalekami, albo dziesiątkowały populację świata przed wynalezieniem szczepionek. Wasze nieszczepione dzieci stanowią zagrożenie dla otoczenia, co samo w sobie zaczyna być już problemem w Europie. A poza tym nie zapominajcie, że Ziemia jest płaska, w to też wierzą podobno już tysiące ludzi. Być antyszczepionkowcem to teraz cool. I byłoby mi to szczerze obojętne , podobnie jak płaskość, czy okrągłość Ziemi, gdyby nie było groźne również dla nie wyznawców teorii szczepionkowych.

Gość gość
@ gość dziś Co wy macie za źródła. Pewnie, lepiej żeby wróciła gruźlica, krztusiec, choroba Heinego -Medina, i inne fajne x Typowe straszenie jakie stosuja kartele farmaceutyczne chcace zwiekszyc popyt na swoje sczepionki. Osoba naiwna i latwowierna da sie nabrac. Osoba myslaca wezmie pod uwage, ze wiecej osob zmarlo po powiklaniach poszczepiennych niz zachorowalo na chorobe przeciwko ktorej jest ta szczepionka. Proste i logiczne. Ale tylko dla myslacych.

Gość gość
A no tak, bo te wszystkie choroby nie istniały, patrz jak to kartele medyczne historię fałszują. A ja natychmiast ogłoszę wszem i wobec, że jestem antyszczepionkowcem, też chcę być nienaiwna i myśląca.

Gość gość
@ gość dziś A no tak, bo te wszystkie choroby nie istniały, patrz jak to kartele medyczne historię fałszują. x Oczywiscie, ze falszuja. Ostatnio sad w Niemczech UDOWODNIL ze nie ma czegos takiego jak odra. Jedyna choroba zakazna zwana odra wystepuje tylko i wylacznie we fiolkach ze szczepionkami a jedyne epidemie to epidemie poszczepienne.

Gość gość
Proszczepiionkarze zamilkli... :)