Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak rozpoznać orgazm u kobiet pomocy !

Polecane posty

Gość gość
Porozmawiaj ze swoją kobietą na ten temat.Podejdź do sprawy jak dorosły facet.Jeśli jest dobrym psychologiem to będzie wiedzieć o co chodzi,

Gość gość
gość dziś daję sobie rękę uciąć że jesteś jakimś starym facetem co się teraz masturbuję

Gość gość
Taaa pewnie masz dwadzieścia pare lat i jesteś niedowartościowanym chłopcem co nie potrafi zadowolić swojej kobiety i jest beznadziejny w łóżku Daruj sobie

Gość gość
Jak ma to widać, pytanie czy nie udaje? - krzyki, jęki, nawet skurcze to wszystko mozna świadomie kontrolować i nigdy nie wiesz czy miała naprawde Jedynie nad czym nie można zapanować świadomie to np. rumień na twarzy, szyi i dekolcie świadczący o silnym podnieceniu ale to jeszcze nie orgazm

Gość gość
Wy chyba serio wierzycie w te bajki o każdorazowym orgazmie u kobiety... Otóż ja potrafię udawać-nawet bardzo dobrze. Seks uprawiam sporo czasu a partnera seksualnego mam drugiego i jest moim mężem wiec pewnie na tylu się skończy liczenie. Podczas klasycznego seksu rzadko kiedy osiągam orgazm-bardzo rzadko. Inna sprawa ze mój maz to krótkodystansowiec. Podczas palcówki osiągam często i wtedy uznajmy ze wie ze to ten moment po właśnie skurczach i moim takim opadnięciu z napięcia czy jak to określić. Ale to nie tak jak u faceta ze zawsze kończę.

Gość Prawilny Sławomir
Orgazm jest przereklamowany. Liczy sie tylko robienie dzieci. Kiedyś baby nie miały orgazmów, nawet mie wiedziały co to jest i było dobrze.