Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet jest ze mną gdy jest dobrze a zostawia gdy mam zły nastrój

Polecane posty

Gość gość
" Ten temat nie jest o tym ze się zale ze on pije. Fakt pije ale kocham go i chciałam z nim być mimo tego." Aaa, pożaliłąś się? Już lepiej? To zastosuj odpowiedzi prawiczków - idź go przeproś, jeszcze bardziej się podliż, bo biedaczek już "nie wytrzymuje" z Tobą :D Sory laska, ale robisz za ścierę. Facet zawozi Cię do domu jak niegrzecznego psa, chleje, a Ty po setnym razie chcesz się po prostu wyżalić, ale nie życzysz sobie by oceniano Twój chory związek.

Gość gość
Życzę sobie. Dziękuję za spojrzenie kogoś z zewnątrz. Tak też się czuję jak pies i ściera. Po prostu do tej pory myślałam że to moja wina

Gość gość
Twoja wina polega na tym, że pozwalasz gówniarzowi na takie zachowanie. To, że Twój facet jest gówniarzem nie ulega kwestii. Zróbcie sobie świąteczny prezent i uwolnijcie się od siebie.

Gość gość
"Po prostu do tej pory myślałam że to moja wina" Bardzo upraszczając Twoją winą może być niska samoocena, stawianie kogoś na piedestale i zapominanie o własnych potrzebach. Jest takie sztampowe powiedzenie - najpierw należy pokochać siebie, ale dzięki temu właśnie nie da się wejść w takie toksyczne związki. I wiesz, pal licho jak bycie taką wierną suczką dawało by Ci zadowolenie (a są takie osoby), ale Ty nie jesteś zadowolona żyjąc w poczuciu, że jesteś z kimś na kogo nie możesz liczyć w trudnej sytuacji (przynajmniej tak odbieram Twoje wpisy).

Gość gość
Typowe autorko Oni tak zawsze

Gość gość
Bo właśnie do tego tylko mu jesteś potrzebna, do płukania i umilania mu czasu. Jak facet kocha to tak się nie zachowuje! Tym bardziej ze on sam potrafi z powodu pracy wyzywac się na Tobie i bluzgac. On Cie nie kocha, ma Cie w d...e, póki co z Toba jest ale pewnie jak znajdzie inna to odejdzie.

Gość gość
Dobrze. Więcej do niego już nie napiszę. Wiec to pewnie koniec.

Gość gość
„Typowe autorko Oni tak zawsze” x Przeczytaj post z 11.12 i zastosuj do siebie, wtedy znajdziesz faceta, który nie będzie Ciebie wykorzystywać:P

Ja ostro popracowałam nad sobą i już mi się nie zdarza męczyć mojego partnera jakimiś głupimi humorami :)

Gość gość
Wprdlj

Gość gość
... pije ale kocham go... ...zostawia tak od dawna. I potem to ja zawsze rękę wyciągam przepraszam... ...Pewnie mogę go znowu przeprosić ... & Prowo, jak nic. Nie ma takich głupich kobiet;))

Gość gość
Nie prowo. To moje życie od 3 lat bo kocham go jak nikogo innego

Gość gość
Myślałam że mnie doceni bo odnoszę sukcesy w pracy jestem w miarę ładna dbalam o niego a zostałam mimo to sama. Dlaczego? Boże dlaczego

Gość gość
Ale jo go koooooocham :( Powiedziała Irenka zdejmując okulary, pokazując podbite oko i zdemolowane mieszkanie przez męża pijaka.

Gość gość
Takiemu facetowi pokazuje się środkowy palec i zamyka drzwi za nim. Ale jesteś dla niego ważna albo nie, tu nie ma odcieni szarości, albo jesteś najważniejsza, nie koledzy, nie inne kobiety a ty, wtedy zniesie twoje głupoty i fochy z wyrozumiałościa faceta, który wie ze kobieta jest inna i miewa focha a on i tak ją kocha, mądry mężczyzna i kochający jest wyrozumiały dla natury kobiety, bo wie, że jest inna niż jego. Ale jest jeden warunek: musi ją kochać, wtedy wiele słów, fachow i głupot jej wybaczy.

Gość gość
Tak cię kochalam. Zrezygnowałam z chrztu z ogromny bólem, z kwiatów które 3 lata temu przynosiles bez powodu a teraz nie pamiętasz o urodzinach walentynkach dniu kobiet, za prosiłam do domu chciałam dać ci klucze, przedstawiłam cie mamie siostrze, oddala bym ci wszystko a ty wybrałeś pewnie inną nowa bo uśmiechnięta. Ja tez Krzysiu byłam uśmiechnięta na początku póki nie pokazałeś ze ty jesteś najważniejszy twoje zdanie twoje podejście do życia. Kochalam cie jak nikogo a ty mnie zostawiles. Alkoholik który jest dobry i uśmiecha się do wszystkich a mnie zostawia o byle g****o, o minę Teraz już rozumiem dlaczego ludzie piszą tu te tematy ze tęsknią do Eweliny ze kochają a nie wysla smsa. Rozumiem was bo ja do ciebie Krzysiu nie napisze już, nie po tych 3 latach gdzie zrezygnowałam ze swoich poglądów o życiu dla ciebie a ty mnie zostawiles o minę. Żegnaj mój ukochany. Nigdy nikogo nie pokocham jak ciebie

Gość gość
12.48 durne prowo

Gość gość
Idealizujesz ten zwiazek, widzisz, ze rzeczywistosc jest inna, ze on ma cie w d***e i przyzwyczail sie, ze latasz za nim, pocieszasz, a on od siebie nic nie musi, byc przy tobie nie musi, wspierac nie musi, jeszcze sie pewnie rzuci z ryjem ze czego ty chcesz ode mnie, badz robotem wielofunkcyjnym usmiechajacym sie wiecznie, umilajacym czas i dajacym d**y, nie liczy sie to co czujesz

Gość gość
Wiem to wszystko tylko dlaczego spotkało to mnie

Gość gość
Tak bardzo Cię kocham tak bardzo proszę cie zobacz jak kocham zrezygnowałam z tego co dla mnie było normalne dla ciebie. Dlaczego nie doceniles i zostawiles mnie samą. Kocham Cię

Gość gość
12.58 wiele kobiet to spotyka. Po prostu wiekszosc facetow to kłamliwe gnoje którzy tylko patrzą na swoje korzyści więc myślę ze kobiety tak samo powinny sie tylko bawić facetami! Tak jak oni nami

Gość gość
kocham go jak nikogo innego & Ale siebie nie kochasz. Przyciągasz dziadostwo, bo reprezentujesz dziadostwo. Gdybyś była dobra dla siebie, inni też by byli. To tak trudno ogarnąć?

Gość gość
Byłam dobra dla niego bo go kocham. Ciężko zrozumieć ze chciałam stworzyć związek nie patrząc na siebie?

Gość gość
gość dziś Byłam dobra dla niego bo go kocham. Ciężko zrozumieć ze chciałam stworzyć związek nie patrząc na siebie? xxx Tak, ciężko! Bo związku nie tworzy się dla kogoś swoim kosztem tylko dla siebie żeby wam obojgu było dobrze! I nie ma nic gorszego niż uszczęśliwiać faceta na siłę byle tylko związek był.

Gość gość
Mnie było dobrze. Myślałam że mnie zabierze na łowienie ryb, gotowal mi pyszne rzeczy, kochał się ze mną, pytał co w pracy. Tylko znikał gdy miałam złe samopoczucie. Tylko mi o to chodziło. Ze przecież powinien być przy mnie zawsze

Gość gość
14.48 w nie jednym towarzystwie juz byłam, jestem otwarta i kontaktowa osoba, jednak zewsząd otaczaja mnie d...ki( nie tylko mnie, moje znajome myślą to samo). Prędzej czy później prawie każdy facet się taki okazuje i często to nie zależy od towarzystwa, po prostu ciężko spotkać ta mniejszość fajnych facetów, takich jest bardzo malo :(. Tak źle jeszcze nigdy nie było, chyba wiekszosc kobiet się ze mną zgodzi.

Gość gość
NIE POWINNAŚ BYĆ PRZY NIM JAK JEST ZALANY ITD< mamusie uczą facetów że im wolno więcej. Musisz go lepiej wychować. Nie bądź taka tolerancyjna dla chama.

Gość gość
Aha, czyli to był jeszcze alkoholik. Wygarnij mu i sie zmyj. że nikogo nie pokochasz jak jego- to żart?

Gość gość
Ja juz go nie wychowam. Nie miałam na niego żadnego wpływu od roku