Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uczciwych i prawdziwie uczuciowych kobiet juz nie ma

Polecane posty

Gość gość
gość dziś zbyt milych ? raczej chamskich, a takich sie omija z daleka, przynajmniej kazda normalna kobieta sie z takimi nie zadaje X W takim razie normlnych kobiet nie ma bo kazda leci na chama bo taki wydaje sie jej meski

Gość gość
gość dziś bzdury

Gość gość
13:11 bzdury, tzn pewnie są takie kobiety, ale patologią bym się nie zajmowała, wrażliwa osoba na poziomie potrzebuje być traktowana z szacunkiem i kulturalnie. Mój kolega z pracy chyba się naczytał tych bzdur że kobiety lecą na chamów, jakie musiało być jego zdziwienie kiedy zaczęłam go unikać i opieprzyłam, odtąd chodzi jak w zegarku ale stracony jest na zawsze.

Gość gość
się puknij się!

Gość gość
Nie ma takich facetów to i kobiet.

Gość gość
uwazajcie na tych zbyt milych gosci oni sa aseksualni

Gość gość
czemu? po co ci uczuciowe kobita? czasy sa fajne mozna kogos poznac i od razu seks, bez zadnych deklaracji, przyrzeczen, przysieg, ktorych i tak nikt nie dotrzyma, teraz sa czasy w ktorych jestesmy soba

Gość gość
Zapraszam do blokowania stron Marka Kotońskiego, który jest mizoginem i nienawidzi kobiet. Blokujecie mu fejsa, kanał na youtube i vimeo a także zgłaszajcie jego forum do organizacji kobiecych.

Gość gość
mizoginem a kto to taki?

Gość gość
są, tylko są niedoceniane i dlatego chowają sie do skorupy.. tak jak ja, po kilku latach związku zostałam singielką :(

Gość gość
jestem

Gość gość
gość dziś Ty za to jestes kompletnym zerem

Gość gość
pommmpek dziś ile masz lat?

Gość gość
pommmpek po takim niku mozna wywnioskowac ,ze jeszcze szczyl:D

Gość gość
seks to zdrowie i kazdy to powie

Gość gość
"To że porządni ją omijają nie musi świadczyć o niej, tylko o nich. Niektórzy boją się atrakcyjnych kobiet, niektórzy myślą, że jak ładna to od razu k**wa, a szkoda, bo jest wiele atrakcyjnych kobiet, które mają dobrze w głowie i są cudowne w związku, tylko niektórzy mają w głowie jakieś głupie stereotypy, że jak ładna to łatwa albo głupia itd. Tak samo jak nie wszyscy super wyglądający faceci są ku**iarzami itd. Mnie np sporo facetów zaczepiało w życiu, ale to nie znaczy, że chciałam się z każdym spotkać czy jakkolwiek korzystać z jakiegoś tam powodzenia, bo chyba na tej zasadzie niektórzy myślą, że jak ładna to pewnie umawiała się z wieloma, bo mogła- a guzik prawda. Są i takie, owszem, ale są też ładne, mądre i dobre. A czemu się ich boją to też nie wiem- że ktoś inny ją zaraz poderwie? Albo nie zaczynają nic, bo myślą, że nie mają szans? Pochrzanione to wszystko." x Dokładnie tak jest

Gość gość
Jakieś 5 lat temu uczestniczyłam w temacie pt Atrakcyjne dziewczyny też mają przerąbane i na autorkę oraz na mnie rzuciła się chmura agresorów, bo uważali za bzdury to, że atrakcyjna, wrażliwa, mądra kobieta może mieć faktycznie trudniej ze znalezieniem prawdziwej miłości . Widzę że teraz coraz więcej osób zauważa, że taki "problem" rzeczywiście istnieje i cieszy mnie to, szkoda że wtedy poparcie było takie słabe, za to inwektyw w naszym kierunku co nie miara. Ja cóż, nie zmienię swojego zdania, dalej mężczyźni w moim towarzystwie nagle zaczynają coś gadać o pięknych kobietach, dalej mam ogromne uczucia wobec tego co kocham, dalej jestem do bólu uczciwa, dalej zdarza mi się popłakać z zachwytu i dalej jestem sama :)

Gość gość
Zakochana nie, ale jest ktoś o kim sobie trochę marzę i wiem że nic z tego nie będzie.

Gość gość
gość dziś a jaki mialas w wtedy nick?

Gość gość
Tralalilalila czy jakoś tak

Gość gość
Irenka007

Gość gość
wiekszosc kobiet to straszne medy i sXXxxy a te ladne to juz wykorzystuja swa urode aby wykorzystywac facetow, nie ma ladnych i bezinteresownych kobiet wszystkie sa nieuczciwe, te brztkie tez tylko tyle ze sa zdesperowanae

Gość gość
39lat to szmat czasu masz za soba jakies malzenstwo?

gość dziś a skad wiesz ze nic z tego nie bedzie ??, znasz ta osobe mialas z nim kontakt ?? gość dziś no niby szmat ale ciagle mlodo wygladam i dobrze sie trzymam :D sam sie nie czuje na tyle :D zadnego malrzenstwa, nigdy nawet nie bylem w powaznym zwiazku mialem ciezkie i skomplikowane zycie :D jestem singlem ;)

Gość gość
smiechowo

Gość gość
22 07 raczej niedostępna dla mnie osoba, poza tym nie sądzę aby był singlem