Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żonaty facet obiecuje że ogarnie się w rok

Polecane posty

Gość gośćWiara
Chcesz być cudzołożnicą? Nie wstyd ci rodzinę rozbijać?

Gość gość
po miesiącu....,chyba desperat :d babo ogarnij się,kto po miesiącu znajomości stawia na szali całe dotychczasowe życie!

Gość Iłllll
I tak juz rozbilas to malzenstwo wiec sobie bierz tego "mezczyzne" I uwolnij ta kobiete od tego gnoja. Nie zabieraj jej szansy na poznanie prawdziwej milosci. Obys tylko nie zachodzila w glowe czy on przypadkiem nie zdradza jak bedziesz nosila pod sercem jego dziecko.

Gość gość
Sadzimy ze KRZYWDZISZ wiele osob: malenkie dziecko, dziecko, kobiete, jej matke i jej ojca. Zla karma wraca. Jak nie teraz to potem. Przemysl to. Na swiecie sa tysiace facetow, wiazanie sie z mezczyzna ktory ma dwoje dzieci, w tym jedno malenkie, to OKRUCIENSTWO. Trzymaj sie. Naprawde zycze ci dobrej decyzji i dobrego zwiazku, ktorego nie bedziesz budowala na nieszczesciu innych. Stac cie na taki dobry zwiazek.

Gość gość
Na koncu moze sie okazac, ze ten facet skrzywdzi takze ciebie. Zla karma wraca. Pamietaj o tym.

Gość gość
Moim zdanie nie powinniście jej tak wyzywać, każdy może się zakochać a na to nie ma rady, w przeszłości wiele wojen wybuchało z powodu tego ogromnego uczucia do nie właściwej osoby. Miłość to największe i niebezpieczne uczucie a zaraz piękne jednak lekarstwa na niego nie ma. Wiele małżeństw powstało z jego powodu i tyleż samo się rozpadło.

Gość gość
po miesiącu....,chyba desperat :d babo ogarnij się,kto po miesiącu znajomości stawia na szali całe dotychczasowe życie! xxxxxxxxxx Tak wlasnie po miesiacu (mniej wiecej), jesli rzeczywiscie wczesniej nie ukladalo mu sie w malzenstwie. Tak postepuja dorosli, odpowiedzialni ludzie z kregoslupem moralnym, ktorzy ponosza konsekwencje swoich czynow. A nie czekac rok czasu na odpowiedni moment i w tym czasie jechac na 2 frontach i odwlekac decyzje w czasie, a noz skok bok mu sie znudzi, albo zona sama odejdzie. Albo zdarzy sie cud i samo sie rozwiaze.

Gość gość
Mój żonaty też się zakochał i nawet nietrudno mi było uwierzyć że naprawdę, ale żona zrobiła mu takie piekło że się odkochał. Pozostałam miłym wspomnieniem.

Gość gość
Ale ona się zakochała i to nie jej wina, to on jest żonaty i on podejmuje decyzję.

Gość gość
Mój żonaty też został pod pantofelem a to tylko dlatego że zagroziła że wyjedzie z dziećmi za granicę do matki i że nigdy ich nie zobaczy. Teraz już spotykamy się tylko gdy chce nam się seksu :)

Gość gość
Ten facet taki zakochany jest ze robi z autorki k****. Kochajacy facet nie wykorzystuje swojej kobiety ani nie wystawia jej na posmiechowisko, ani tez nie pozwala jej czekac!

Gość gość
Nie jestem k.... . Zapytałam co sądzicie. I po takiej fali komentarzy negatywnych zdaje sobie sprawę że faktycznie ta relacja nie jest postrzegana jako potencajlna na przyszłość.

Gość gość
Znowu Ty? Juz w styczniu mialas go zostwaic :D Bedziesz juz zawsze jego workiem na sperme, no chyba ze on cie wczesniej zostawi :D

Gość gość
czy twój facet to lekarz?

Gość gość
on podejmuje decyzję? ONA TEZ PODJELA DECYZJE GODZAC SIE NA TAKI UKLAD Z ZONATYM I DZIECIATYM. Ona jest ubezwlasnowolniona czy Co? Inna by byla sytuacja gdyby on Ja oklamywal ze jest wolny, ale on mowi jej prawde a ona na to przystala. godzac sie na takie cos daje jasny sygnal ze nie ma do siebie szacunku I nie oczekuje tego od niego to jak on ma Ja traktowac? Jak dame czy jak kureffke?

Gość Ewa333333
mnie zastanawia inna sprawa - co to znaczy - ułożenie spraw finansowych? bo to akurat do rozwodu nie jest potrzebne, podział majątku można zrobić na oddzielnej sprawie, juz po rozwodzie tu mi śmierdzi jakims przekrętem z jego strony, np. potajemną wyprzedażą wspólnego majątku, lewymi darowiznami itd. to nie wygląda dobrze

Gość gość
Zgadzam sie z ewa. Chce okrasc swoja rodzine. Patalach

Gość gość
Mają kilka nieruchomości i chodzi o ich podział. A ja naprawdę wierzyłam że to się da poukładać. Ale jak czytam wasze komentarze to tracę nadzieję i się obudziłam z amoku

Gość gość
Autorko z własnego doświadczenia.... Prawie wpakowalam sie w taka relacje z żonatym i dzieciatym. Na szczęście w pore powiedzialam nie i ucielam to naczytawszy sie opowieści zwodzonych latami kochanek. Krotko potem poznałam wspanialego i co najważniejsze wolnego faceta. Za dwa tygodnie urodzi sie nasz syn. Uwierz mi stac Cie na kogos lepszego niz faceta ktory oszukuje wszystkich dookola z soba samym wlacznie.

Gość gość
gość wczoraj on podejmuje decyzję? ONA TEZ PODJELA DECYZJE GODZAC SIE NA TAKI UKLAD Z ZONATYM I DZIECIATYM. Ona jest ubezwlasnowolniona czy Co? Inna by byla sytuacja gdyby on Ja oklamywal ze jest wolny, ale on mowi jej prawde a ona na to przystala. godzac sie na takie cos daje jasny sygnal ze nie ma do siebie szacunku I nie oczekuje tego od niego to jak on ma Ja traktowac? Jak dame czy jak kureffke? xxx Ale jeśli ona się w nim zakochała a on jej opowiada jak mu źle w domu z żoną, jaki jest nieszczęśliwy to co chcemy dla osoby którą kochamy? Chcemy jak najlepiej i chcemy uszczęśliwić kochaną osobę. Zgadza się?

Gość gość
gość wczoraj Z tego roku zrobia sie dwa lata a pozniej trzy i cztery tak jak umnie 10 Wspolczuje z gory x Ale...jak ci się udało w takim układzie żyć? 10 lat? To jest dla mnie fascynujące i niezrozumiałe zarazem.

Gość gość
gość wczoraj Sadzimy ze KRZYWDZISZ wiele osob: malenkie dziecko, dziecko, kobiete, jej matke i jej ojca. Zla karma wraca. Jak nie teraz to potem. Przemysl to. Na swiecie sa tysiace facetow, wiazanie sie z mezczyzna ktory ma dwoje dzieci, w tym jedno malenkie, to OKRUCIENSTWO. Trzymaj sie. Naprawde zycze ci dobrej decyzji i dobrego zwiazku, ktorego nie bedziesz budowala na nieszczesciu innych. Stac cie na taki dobry zwiazek. x EJ ALE PRZYSTOPUJ Z TĄ KARMĄ XD Karma to powinna wrócić przede wszystkim do osoby, KTÓRA ZDRADZA i jest w związku. Dziewczyna nie ma zobowiązań wobec jego żony. Powinna odpuścić, ale nie ma takiego obowiązku. Nie ona zdradza swojego partnera.

Gość gosccc
Ale jeśli ona się w nim zakochała a on jej opowiada jak mu źle w domu z żoną, jaki jest nieszczęśliwy to co chcemy dla osoby którą kochamy? Chcemy jak najlepiej i chcemy uszczęśliwić kochaną osobę. Zgadza się? - jak mu tak zle z zona to powinien to naprawic a jak nie to odejsc a nie macic na boku. I kobieta w takiej sytuacji owszem, powinna uszczesliwic ta kochana osobe doradzajac wlasnie takie rozwiazanie. Bo dawanie d**y na boku I robienie z siebie d*%%i bez moralnosci NIE USZCZESLIWIA I NIE UWALNIA OD PROBLEMOW, a jedynie pogarsza sytuacje. A przeciez chcemy uszczesliwic ukochana osobe, A nie mieszac jej w zyciu. Zgadza sie? :)

Gość gość
Do gosccc dziś Chyba nie byłaś nigdy zakochana:(

Gość gość
Owszem bylam i nawet ciagle jestem, ale mam swoj honor i godnosc. Milosc nie oznacza ze nagle moge wyzbyc sie moralnosci. Przeciez nie mamy po 13 lat zeby byc tak glupie i naiwne. Ten facet nawet nie musial sie meczyc zeby ci zaimponowac, nawet nie musial byc wolny!

Gość gość
Pierdoły kogoś kto się nudzi.

Gość gość
Zostałam tu przez coniektórych sprowadzona do roli "K...." . A tak wcale nie jest. Mam pierwszy raz w życiu dylemat i nie wiem co z tym wszystkim zrobić. Daliście mi jasno do myślenia że taki facet od zony nie odejdzie. A ja nie umiem żyć w takim układzie tyle czasu. W wakacje wybiera się z żoną za granicę . Mówi w dodatku że on tak naprawdę dogaduje się z żoną. Że to po prostu wygasło uczucie. Chyba faktycznie nic tu po mnie

Gość gość
Dodatkowo z tego co czytam na Tym forum to wychodzi na to że taki układ nigdy nie kończy się sukcesem. Do tej pory myślałam że jak ktoś coś obiecuje to tak jest i że facet ten nie miałby sumienia mnie zwodzic tyle czasu i pozbawiać normalnego szczęścia .

Gość gość
Katorgą jest kochać kogoś,a jednocześnie mieć świadomość że nie można z nim być!

Gość gość
wszysko dlatego ze nie zyjecie wedlug zasad moralnych, nawet 10 przykazan sie tu klania !