Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Żonaty facet obiecuje że ogarnie się w rok

Polecane posty

Gość gość
A mnie robi się niedobrze na samą myśl że facecik ma dzieci w domu i żonę a spotyka się z inną. Ogarnij się kobieto!

Gość gość
sorry autorko, zakochalas sie ok. ale przez takie larwy jak ty, faceci zdradzaja i zdradzac beda jesli koles jest zajety to go sobie odpuszczam, tym bardziej jesli ma rodzine, male dzieci... wina tez jest kolesia bo nie powinien sie rozgladac na boki slubowal pare lat temu milosc a teraz co? juz sie odkochal? juz z innymi by sobie fikal, zaden z niego odpowiedzialny facet, zwykly smarkacz

Gość gość
Ciekawe ilu klechów żyje wg przykazań!

Gość gość
No cóż; każdy robi błędy. On zrobił błąd zakładając rodzinę z partnerką, której nie kocha a do tego pojawiły się dzieci. No, ale może to naprawić i założyć nową rodzinę z tobą. Zdarza się więc nie trać nadzieji i daj mu szansę. Nic nie tracisz a możesz wiele zyskać.

Gość gość
11:42 haha...czuje sarkazm!

Gość gość
Czyli właściwie powiedział ci wprost, że małżeństwo jest ok a brakuje mu tylko emocji, rozrywki i te potrzeby zaspokaja na boku z Tobą. Idealny układ dla niego. Nie łudź się, że odejdzie od żony. Tak ci powiedział, żebyś za szybko nie odeszła i nie zepsuła idealnego układu.

Gość gość
Co ma mówić :D przez rok co sobie p****** to jego a żona może trochę schudnie i się jej c**a zagoi

Gość gość
Czyli to nie jest normalne że facet potrzebuje roku żeby ogarnąć temat? Gdyby faktycznie chciał coś zmieniać zrobił by to od razu?

Gość gość
Czeka, aż się starej może p***a zagoi.

Gość gość
Minęły swieta. Jemu przy rodzinie i jeden dzień na dyżurze gdzie jeszcze miał pretensje że się mało odzywam. Miałam rzucić rodzinę i święta bo on ma akurat wolna dobę która może mi poświęcić.

Gość gość
dziś dalej ciagniesz ta relacje ? jestes naiwna

Gość Ewa333333
powtarzam - [podział majątku to jest zupełnie osobna sprawa, można go przeprowadzić na oddzielnej rozprawie po uzyskaniu rozwodu, więc niech facet nie opowiada bzdur

Gość gość
Na pewno autorka zyska 2 jego dzieci,alimenty i faceta nieodpowiedzialnego ,co mysli tylko o swoim fiucie.

Gość gość
Męskim okiem... 1. Odkąd to miara bycia prawdziwym facetem jest unieszczesliwanie się na siłę. Każdy chce być szczęśliwy i jeśli żona Ci tego nie daje to masz prawo szukać tego wszędzie indziej. 2. Sprawy majątkowe, to zależy ile się ma, czy chce się zabezpieczyć byłą czy poprostu zostawić ja tak jak stoi. Mi prawie rok zajęło zanim sprzedalismy kawalerkę, znaleźliśmy 2 pokojowe mieszkanie dla niej i jeszcze trochę musiałem zaoszczędzić żeby jej dołożyć do tego nowego mieszkania. 3. Wiesz że jak staniesz się żona to Twój czar prysnie, tzn może on i cię kocha ale na pewno nie będzie chciał znowu się żenić i zakładać rodziny.

Gość gość
No oczywiście, że miałaś rzucić rodzinę i go zabawić. Pisałaś, że zostałaś zwyzywana od k***w...ale moim zdaniem on Cię tak właśnie traktuje. Jak ON ma czas to TY masz się stawić, jak tego nie robisz to ma pretensje. A kogo się tak traktuję? Partnerkę? Dziewczynę? x A teksty o zdradzających facetach z jajami mnie po prostu rozwaliły :D Jak ktoś ma jaja to albo a) naprawia związek b) kończy go, nie szuka przygód na boku. Albo "jak kogoś kochasz to mu się nadstawiasz nie patrząc na siebie". Prawdziwa miłość nie polega na byciu podległą służką na zawołanie. Bo tym tokiem to "jak kochasz alkoholika to przynoś mu jak najwięcej wódki, bo jak mu nie dasz wódki tzn. że nigdy nie kochałaś". Taka miłość to bardziej strach i uzależnienie.

Gość gość
"Mi prawie rok zajęło zanim sprzedalismy kawalerkę, znaleźliśmy 2 pokojowe mieszkanie dla niej i jeszcze trochę musiałem zaoszczędzić żeby jej dołożyć do tego nowego mieszkania. " I to wszystko robiłeś za plecami żony?

Gość gość
To nie ma sensu. Dalsza kontynuacja czegoś tak bezsensownego. Wasze komentarze utwierdziły mnie w tym że facet ten nie traktuje mnie jako potencjalnej partnerki na życie A jedynie to odskocznia i zabawa. I macie rację. Nie powinnam była pchać się w związek gdzie jest żona i dzieci. Takie kwestie mało kiedy się udają.

Gość gość
Autorko, pomyśl czy kogoś z otoczenia nie wtajemniczyć w Twój związek - potrzebujesz teraz kogoś kto w trakcie będzie trzymał Cię w pionie. Bo wiesz, Twój lekarz może dopiero teraz urządzić Ci emocjonalną huśtawkę.

Gość gość
Myślisz że teraz mogę mieć jazdę? Ta relacja już mnie tak niszczy że nie potrafię cieszyć się niczym. Jeszcze naiwna uwierzylam że człowiek ten że mną naprawdę bedzie

Gość gość
Wiesz, no ręki bym za to sobie uciąć nie dała, ale myślę, że jest możliwość, że zacznie mu odwalać. Bo z tego co pisałaś był dość zaborczy, skoro żył z dwiema kobietami tzn. że potrzebuje dużo uwagi (nawet jak gadał, że z żoną nic to nie ma co wierzyć - zdradzone żony nieraz pisały, że u nich seks był normalnie, a na boku miał jeszcze jedną). (dzielę post na dwa bo wykrywa mi SPAM...)

Gość gość
Do tego miał pretensje jak w jego "okienku" nie poświęcałaś mu tyle czasu ile on uznał za właściwe. Więc myślę, że jest szansa, że jak dasz mu kosza to będzie próbował "walczyć" . Jeśli zrobi to po chamsku, jakimiś szantażami itd to dobrze dla Ciebie, bo dostaniesz wiadrem zimnej wody, gorzej jak zacznie Cię prosić o ostatnie szansy, bo dopiero przy Tobie poczuł niewiadomo jakie uniesienia itd. Dlatego myślę, że warto byś miała obok siebie trzeźwo myślącą osóbkę.

Gość gość
Nie myślałam że zwykle ogólnodostępne forum internetowe da mi tyle do myślenia i pomoże podjąć decyzję.

Gość gość
Pan dyzurujacy ma teraz prawie tydzień wolnego A co za tym stoi przez tydzień nie mamy żadnego kontaktu :-] mam zakaz odzywania się na jego tel prywatny bo już raz żona sprawdziła billingi i po tym incydencie w ich życiu mam status natrętnej koleżanki która potrzebowala pomocy :D także niestety muszę czekać tydzień aż oświadcze Panu iż ta relacja nie ma sensu. A tak mnie korci zrobić to zaraz. Napisać. Zadzwonić. A żeby tak zobaczyła to ta żona. Dziś mam dzień złości i żalu. Ostatni raz weszłam w tak nieczysty układ!!!!

Gość gość
3mam za ciebie kciuki autorko, żebyś dała rade. Zostaw pana i jego życie daleko w tyle. Sama widzisz- przez tydzień on będzie sobie żył życiem rodzinnym, a Ty? Samotna i oczekująca na możliwość kontaktu. Ale bezsens. Omijają Cię najważniejsze momenty prawdziwego związku.... Jaka różnica wieku jest między wami?

Gość gość
Ja mam 29 A on 41 lat

Gość gość
Wyslij mu pozegnalny list priorytetem do rąk żony

Gość gość
Dobrze, ze zrozumialas. Jeszcze dodam, że w waszym układzie nie ma miłości a jest to modelowy romans na boku.

akurat priorytet oznacza czas przesyłki a nie jej cel, ćwoczku poleconym można wysłać, żeby trafił do rąk czyichkolwiek, chociaż zwykle dostaję ten polecony każdy, kogo listonosz zastanie pod danym adresem, więc kicha

Gość gość
A mi się wydawało że jestem wyjątkiem. Że mnie ten facet kocha naprawdę i myśli o mnie poważnie. Ale chyba żaden facet ktory potrafi tydzień nie kontaktować się z kobieta nie myśli o niej poważnie.