Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bandziorek333

Poznam miła kobietę, próba nr 2 :)

Polecane posty

Nieee, nie zawiodlem sie :) takie jest zycie:) nic na to nie poradze hehe, wiekszosc fajnych kobiet jest juz zajeta wiec sie do tego przyzwyczaiłem:) no ale na pewno czeka tam ktos na mnie :) bede na Ślasku kilka dni, moze uda sie kogos poznac choc sie nie napalam hahahaha

Gość Lustrzane odbicie Dody
Z pewnoscia kogos znajdziesz,nie trac nadzieji...musisz wierzyc ze sie uda...ktos tam napewno jest...tylko otworz sie na milosc i nie mysl o bylej..bo przyciagniesz ten sam typ kobiety...a pewnie tego bys nie chcial:) Bez kitu Moge Cie wspierac duchowo jak chcesz?;-) Bez kitu

Ja potrzebuje kogos totalnie innego niz moja byla, tzn spokojnego, bo moja ex byla jednym kłębkiem nerwow :) oczywiscie nie prze zemnie :) taki charakter, a ja jestem spokojny i nie dawalem juz rady. Dziekuje Ci za wspracie duchowe, na pewn o sie przyda:)

No to juz wiesz jakich kobiet sie wystrzegac...to juz duzo..i nie popelniaj tych samych bledow co popelniales...musisz czerpac wnioski,na nich sie ucz...to twoje doswiadczenia;-) Bez kitu

Bandziorek Na Slasku sa fajne kobiety...mam nadzieje ze bedzie ta wlasciwa...jesli jej pozwolisz:) Wiec moge zyczyc Ci powodzenia...i mysl pozytywnie...jestes milym facetem i zaslugujesz na kogos kto tez bedzie Cie szanowal:)

Mnie nie masz za co dziekowac....to taka przyjacielska pogawedka;-) Bez kitu

Z drugiej strony napisałem ze poznam mila kobiete :) i poznałem, nie bylo nic na temat, poznam mila kobiete singielke hahahaha

Przeciez mozesz jeszcze poznac mila kobiete...singielke:) Wlasnie chodzi o to ,ze byc moze wlasnie czyta Twoj temat i dochodzi do wniosku ,ze fajny z Ciebie facet...;-) Bez kitu Jeszcze masz szanse:)

Masz racje:) ale na tym forum , tzn w tym temacie jestesmy sami:) moze lepiej poznac kogos na zywo , troche inacej to wyglada, masz mozliwosc porozmawiac na zywo:)

Haha...na zywo porozmawiac:D Jestem wstydliwa:...a tak serio to dobrze mi sie z Toba pisze. Ps.znowu fast fujjj..haha...lepiej juz sobie zrob kanapke,jak jestes glodny;-) Bez kitu

Masz racje ,nie jedz o tej godzinie ,bo to nie zdrowo...;-)...i jeszcze Ci zaszkodzi:P Bez kitu:P

Wiec ,zostanm przy pisani...to dosc ciekawe...nawet bardzo interesujace i troche intrygujace;-) Bez kitu

To tez z telefonu piszesz?;-) Jak ma milego wlasciciela ,to wart jest tego by sie do niego przytulic:) Bez kitu

Haha....czyli wzioles na klate laptopa:D ale musi byc Ci nie wygodnie:P Bez kitu Jesli juz kladziesz sie do snu ,to nie bede przeszkadzac...bo masz jutro trase;-) Bez kitu

Jest mi strasznie niewygodnie :) ale szkoda mi Daisy, leży sobie fajnie, ogrzewa mnie wiec nie bede jej przenosił :) nigdy mi nie przeszkadzasz:) a jutro dam rade, jestem twardy jak skala hehe

Hm...co za poswiecenie...urocze.:) Ta Twoja Daisy musi byc kochana...prawdziwy przyjaciel;-) Bez kitu I znowu sie wzruszylam:)

:( ja dzis siedze do rana:) musze sie nia nacieszyć, poświecę jedna noc ale to bedzie jedna z najlepszych nocy od bardzo dawna:)

Przyjaciel na dobre i na zle, opowiem Ci smutna historie, moze nie powinienem na forum ale trudno, kiedys moja byla skoczyla do mnie z rekami, tzn chciala mnie uderzyc ( wiem - troszke patologia ) ale taka byla, to moja kochana obronczyni ugryzla ja:) my z pieskiem jestesmy bardzo zżyci, ja z nia spedalem najwiecej czasu, praca w domu, wiec prawie 24h ze soba :( a teraz, znowu mi smutno;(

A gdzie czad na sen?;-) Musisz wypoczac przed trasa...:P Rozumie Cie ,ze musisz sie nia nacieszyc,ale jutro po calej nocy nieprzespanej...to czlowiek bardzo jest zmeczony;-) Bez kitu

To znaczy ,ze to jest jej pies...czy wasz wspolny?;-) Bez kitu

Hm...jesli Ty miales z nia lepszy kontakt...to powinna byc przy Tobie;-) Bez kitu