Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parassolka

Podczas święcenia pokarmów

Polecane posty

Gość parassolka

Stałam w otwartych drzwiach kościoła z koszem do święcenia ,nagle doleciał z koszykiem chłopak *z wyglądu jak Skooby do też taka fryzura i twarz);-)ale sympatyczny ,z tyłu kościoła już szedł ksiądz i święcił wiec chłopak ledwie zdążył,kiedy zorientował się że zdążył to z takim radosnym okrzykiem uniósł swój kosz do góry i zawołał hura Bóg istnieje!-zdążyłem.to było mega świadectwo wiary ,wzruszyłam się jego radością.

Gość gość
A mnie Bóg opuścił, to też świadectwo wiary :(

Gość gośćparassolka
..a potem przesympatyczny wikary widząc go na końcu praktycznie już na zewnątrz kościoła jeszcze solidnie go oblał wodą z kropidła widzą jak wysoko unosi swój koszyk.Mało jest już takich radosnych spontanicznych wiernych.Wesołych Świąt wam życzę;-)Wesołego Alleluja.!

Gość gość
1:01 A czemu tak myslisz?

Gość gośćparassolka
1.01 nie wierzę nikogo Bóg nie opuszcza .Tak Ci się tylko zdaje .

Gość gość
Bo stary zakapior wbija mi szpile za szpilą :P

Gość gośćparassolka
Już samo to ze napisałeś w tym temacie świadczy o tym ze On jest przy Tobie tylko może gdzieś się pogubiłeś,zacznij z Nim rozmawiać jak z ojcem albo jak z najlepszym przyjacielem-ja rozmawiam tak z Jezusem i wiem że mi odpowiada poprzez różne znaki.Chwilę żyjemy tu na tym łez padole,lepiej być z Nim niż bez Niego proszę nie zmarnuj tej szansy odszukaj Go w swoim życiu ,choć czuję że to ON już znalazł Ciebie-kimkolwiek jesteś życzę radości i niezachwianej wiary.Przytulam .;-)

Gość gośćparassolka
co znaczy zakapior?

Gość gość
Po co mam szukać, sam mnie odnalazł i ładuje jak w wór treningowy, szemrany kozaczek, schował się i okłada :P

Gość gośćparassolka
nie mów tak o Bogu .Jest takie zdanie,,kogo Pan Bóg miłuje tego karze ''-może masz chwile pocierpieć by zrozumieć coś,nie wiem trudno mi powiedzieć.

Gość gość
A czemu, obrazi się? Wszechwładny mściwoj nie ma poczucia humoru!? Oj, nieładnie gromowładny tak w kuli toczyć! :D

Gość gośćparassolka
mściwoj? Bóg nie szuka zemsty On kocha swoje dzieci,wszystkie bez wyjątku miłością bezwarunkową i bezgraniczną

Gość gość
i z tej wielkiej miłości zsyła na ludzi wszelkie cierpienia, nieszczęścia. Bez sensu ☹

Gość gościnny
gośćparassolka dziś Najbardziej tych którzy wierzą w niego nie trzygłową hydrę, i wielbią instytucję która mordowała ludzi. Tak czy inaczej z kościołem ma niewiele wspólnego

Gość gośćparassolka
19.22 wiara nasza ma być żywa -to my mamy być świadectwem sami w sobie i przykładem poprzez czyny,mamy nieść Ducha Bożego do innych ,okazywać dobroć ,poprzez słowa i uczynki tak jak czynił to Jezus.

Gość parass olka
2.42 Ty nie piszesz o Bogu ,nie znasz Go;-(

Gość gośćparassolka
Jezus jest miłością!Marcin ma rację ja też takiego Jezusa poznaję stale mocniej i bardziej.

Gość gość
Alleluja!

Gość gość
Szukajcie w ludziach dobra