Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Damianoss30

Odmowilem nowo poznanej dziewczynie sexu

Polecane posty

Gość Damianoss30

Witam,niewiem jak mam to napisac...Postaram sie wam to opisac.Miesiac temu przyjechalem do pewnej miejscowosci,poznalem pewna piękną i zarazem bogata dziewczyne...Gdy tylko mialem okazje rozmawialem z nia na rozne tematy,minol miesiac od tego jak sie znamy i rozmawiamy jest to cudzoziemka zakresle,teraz do sedna wczoraj powiedziala mi ze od dawna nikogo niemiala i ma potrzebe zapowiedziala mi ze za 20 minut bedzie ok przeciagnela to do godziny,spotkalismy sie wziela klucze z recepcji w ktorym mieszkam i zaprosila mnie do pokoju,na sex calowalismy sie bylo namietnie a nawet gorąco,ale niedoszlo do niczego ze wzgledu na to ze byla w stanie nietrzezwym.Nierozumie tego ciagle o tym mysle co mialem zrobic przeleciec ja jak niewiem dokaca czy tego chciala czy chciala mnie sprawdzic czy lece tylko na sex i jej kase,albo chciala sobie zrobic ze mnie jaja na koniec po wyjsciu dala mi buziaka w usta...Teraz po tym jak napisze do niej wiadomosc milczy nieodczytujac wiadomosci,Chcialbym zebyscie a moze potrzebuje o tak abyscie mi doradzili co zrobic albo co zrobilem zle,zalezy mi na niej chcialem ja blizej poznac nie zaczynajac od sexu

Gość gość
Ty byś przepuścIł akurat to prędzej ona tobie

Gość gość
masz fantazje w necie xxx a w realu ucieka bo sie dziewczyn boi i rozmowy

Gość gość
Sęsowne i mądre odpowiedzi naprawdę

Gość gość
Ja Ci dam dobra radę...popracuj nad ortografią. Zęby bolą jak się czyta co piszesz.

Gość gość
A teraz zwal se konia bo ci jaja rozerwie:-P

Gość gość
A ty ruro od ortografi masz sztuczną scenke jak cie zemby mogą boleć?:-P

Gość gość
Ale z ciebie prymityw autorze, jeszcze byś jakiegoś syfa sprzedał dziewczynie:-(

Gość gość
Typowe u kobiet narzekac na rozwiazlosc mezczyzn a potem wyzywac porzadnego mezczyzne. Potem nic dziwnego, ze feministki chc muzulmanow i krzycza allah akbar

Gość gość
Porządny niedouczony imbecyl?Na co komu taki