Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobie: czy bardziej pragniecie związku czy mieć dziecko?

Polecane posty

Gość gość

Czy szukacie faceta, bardziej dlatego, ze chcialbybyscie przezyc milosc, miec tego jedynego czy dlatego ze juz chcialybyscie zalozyc rodzine? I ile macie lat?

Gość gość
A no właśnie, a czasem szczęśliwy związek i jednoczesne posiadanie dziecka to się wyklucza, niestety naukowcy udowodnili ze aż 90% przeżywa kryzys po urodzeniu dziecka. Nie jest tak różowo jak w reklamach, wiele związków nie przerwało juz tego...poczytajcie sobie takie tematy.

Gość gość
Bo rodzą dzieciom, dojrzały mężczyzna inaczej podchodzi do 9jcostwa,choć niektórzy młodzi tez, jest cierpliwy, traktuje dziecko jak cud, który mu się zdarzył, uwielbia żonę za ten dany mu cud a ona jest szczęśliwa, bo została matka dziecka kochanego mężczyzny.

Gość gość
14:15 A co sie dzieje, ze jak rodzą dzieciom?

Gość gość
Wybralabym dziecko choć czasem nie jest kolorowo

Gość gość
14:18 W jakim sensie wybralabys dziecko? Wolalabys zyc w nieszczesliwym zwiazku ale miec dziecko niz byc w szczesliwym zwiazku bez dziecka? To mialas na mysli? Czy, ze wolalabys zeby nawet zwiazek sie rozpadl a ty wolalabys stac sie samotna matka?

Gość gość
14.18 nie każdy mlody mężczyzna jest gotowy na ojcostwo, jeszcze sam chce bawić się, co nie zawsze przekłada się na dobro rodziny.

Gość gość
14.20 tak zdecydowałam się na dziecko z mężczyzną który mnie kochał( ja niestety nie)tylko dlatego że dziecko było dla mnie bardzo ważne. Może dlatego, że chciałam zostawić coś po sobie kiedy odejdę.

Gość gość
Nie chcę mieć dzieci, więc logiczne, że liczy się dla mnie związek ;)

Gość gość
dziecko, po to wychodze za maz by je odchowac w bezpiecznych warunkach :P

Gość gość
Szczęśliwy związek, potem szczęśliwe i zdrowe dziecko

Gość gość
Mam 26 i chce przezyc milosc. Dziecko to dopiero po 30

Gość gość
Problem polega na tym że mężczyzna chce mieć rodzinę tzn żonę i dzieci a kobiety przeżywają to etapami, wielką miłość, potem parcie na ślub, gdy jest już ślub to miłość idzie w zapomnienie choć jest jeszcze ok, potem dąży do dziecka i jak już urodzi miłość i związek idą w odstawkę, facet idzie na boczny tor i wtedy związki się rozpadają.

Gość gość
14:25 14:34 Nie uwazacie, ze to nieuczciwe, oszustwo? A jak on mowil, ze ciebie kocha to ty odpowiadalas mu klamiąc, ze tez go kochasz, czy milczalas?

Gość gość
Ktoś trafił w sedno sprawy, kobieta chce mieć dziecko i męża a facet chce mieć żonę i dziecko. Ona ma nadzieje, że on po ślubie się zmieni a on ma nadzieję, że ona się po ślubie nie zmieni. A tak w ogóle to facet świadomie jest gotowy na rodzinę około 43go roku życia, tak wyszło z badań i jest to udowodnione.

Gość gość
Ja jestem kobietą i ważniejszy jest dla mnie szczęśliwy związek, którego dopełnieniem jest dziecko. Nie wyobrażam sobie tkwić w jakiejś nieszczęśliwej relacji tylko po to, żeby mieć dziecko...