Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Większość kobiet po rozwodzie nie chce brać kolejnego ślubu

Polecane posty

Gość gość

Bo człowiek uczy się na błędach. Czy nie lepiej uczyć się na cudzych błędach i nie brać ślubu?

Gość gość
są takie co 2 czy 3 śluby biero du.py nadstawią i myslom że kolejny frajer to ksiaze z bajki który na ne zarobi heheh a potem 2 i 3 rozwód bierom

Gość gość
Wiedzą już, ze slub wbrew pozorom nie gwarantuje wiekszej stalosci ani trwalosci zwiazku a tylko rozstanie jest jeszcze duzo bolesniejsze, bo dluzsze

Gość gość
Jestem też tego zdania.Tenślub jest tylko po to żeby związać człowieka żeby w razie czego był kłopot z rozejśćiem się .Zarabiją na tym tylko urzędasy i inne pasożyty!

Gość gość
14:04 A wedlug ciebie, jak powinny myslec i robic gdyby byly mądrzejsze?

Gość gość
Ja nie mam ślubu i nie chcę ślubu ;) Tylko dla mnie ślub po prostu nic prócz formalności nie oznacza, więc to też chyba inaczej. Jak pojawią się okoliczności w których ślub by coś ułatwił - to wtedy pewnie wezmę. Problem może byc wtedy jak dla kogoś ślub jest bardzo ważny, a i tak nie chce go brać, bo "traumę".

Gość gość
14:07 Wielu ludzi uwaza, ze wlasnie slub wiele rzeczy ulatwia. Np odwiedziny w szpitalu lub nizsze podatki. A tobie co jeszcze slub musialby ulatwic, zebys sie na niego zdecydowala?

Gość gość
Zapraszam do blokowania stron Marka Kotońskiego, który jest mizoginem i nienawidzi kobiet. Blokujecie mu fejsa, kanał na youtube i vimeo a także zgłaszajcie jego forum do organizacji kobiecych.

Gość gość
Opłata za rozwód na razie 600zł, wkrótce 2 000zł a w dalszych planach wprowadzenie zakazu rozwodów. To tak jakby ktoś nie wiedział :)

Gość gość
gość dziś Ja napisałam o pojawieniu się konkretnych OKOLICZNOŚCI ;) nie o tym, że wg mnie ślub nic nie ułatwia. Aktualnie w moim życiu bez ślubu "wszystko się da", więc póki co potrzeby opapierkowywania się nie ma. Ale zmienią się okoliczności - to się może zmieni podejście. Doprecyzowałam?

Gość gość
Ja chce. Wiem co złego zrobiłam i więcej nie popełnie takiego błędu

Gość gość
Ja wzięłam ślub i żałuję. Niestety biorąc ślub nie zdawałam sobie sprawy jak wygląda rozwód. Nigdy więcej!!!