Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robeert35wawa

Chciałbym żyć w świecie gdzie kobiety maja takie samo podejście do sexu jak face

Polecane posty

Gość Robeert35wawa

ci. Ależ to byłby piękny świat, dlaczego kobiety musza tak kompilować życie swoim dziwacznym podejściem do sexu.

Gość gość
Ciapulek ma taką, która podchodzi do seksu jak facet i tez jest niezadowolony;)

Gość gość stop zboczencom
wal sie na ryj autorze, ja bym takiego swiata nie chciała

Gość gość
Bo by c***isda czerwieniała . Wtedy byście wiedziały co to znaczy popęd seksualny .

Gość gość
Ja popieram autora . Życie byłoby sprawiedliwe nie byłoby prawików .

Gość gość
Roochacz to autor

Gość gość
Gdyby kobietę przypyliło to roochałyby paszczaków z braku laku i nawet trendowatych i parszywych .

Gość gość
chùj ci czerwienieje? buhaha, moze kiłę masz? :D

Gość gość
oj czerwienieje Marek jestem

Gość gość
A ja bym chodził po parkach żeby mnie kobiety męczyły i gwałciły .

Gość gość
Kiedyś oglądałem program o hemafrodycie, nie do końca było wiadomo czy facet czy baba bo miał i to i to, przez lata próbowali go zrobić na kobietę hormony its, coś im nie wyszło w końcu ktoś mu zaproponował by iść w drugą stronę. Wypowiadał się potem że będąc kobietą nie miał pojęcia co to poped, dowiedział się dopiero jak zaczął brać testosteron. Każdej kobiecie choć przez kilka dni powinno się robić zastrzyki z testosteronu by miała chcice i chodziła po ścianach wtedy by się dowiedziała co czuje facet i jak łatwo to kontrolować

Gość gość
Baby by się dowiedziały jak to jest . Równe szanse . Wreszcie kobiety by miały chęć na roochanie a nie tylko bobra czochrają z myślą o aktorach albo piosenkarzy.

Gość gość
Ja po parku chodzę

Gość gość
Kobiety bez roochania wytrzymają całe życie , chyba ze wyjdą za mąż , wtedy dawają mężowi poroochać raz w miesiącu.

Gość gość
Nie ma seksu . Nie ma związku. Nie źencie sie . Nie tracić czasu na suche znajomości.

Gość gość
Mnie tam popęd u mężczyzn nie przeszkadza. Przeszkadza mi u nich brak odpowiedzialności za skutki działań w wyniku popędu, czyli jak ciąża to biorą nogi za pas. Po co ryzykować ciążę i samotne macierzyństwo? Lepiej nie uprawiać seksu.

Gość gość
Czekajcie do ślubu z seksem . To się doczekacie staropanieństwa .

Gość gość
Autorze nie chciał byś. Jestem rozrywkowy nie przywiązuje wagi do zdrad, lubię wolne związki. Byłem prawie przez dwa lata z nimfomanką, do tego cholernie atrakcyjną i sexowną. Miała chcice 24 na dobę, wiecznie. Ja niby też, ale ile razy możesz na dobę? 6/8/10? Ona mogła i 30! Nie będę pisał że codziennie ale tak na miesiąc oprócz tego co ze mną zaliczała 30-50 facetów, to było silniejsze od niej, a jak wypiła zero hamulcy. Do klubu na imprezę, co wyjście do WC to lód lub szybki numerek. Tym bardziej że na początku powiedziałem jej że mi to nie przeszkadza a wręcz szukam rozwiązłej by dobrze się bawić, niestety to męczarnia. Po czasie sex już nie cieszy tylko to męczący obowiązek bo jak nic jej nie wsadzisz to zaraz wsadzi kto inny.

Gość gość
gość dziś To nie była nimfomanka tylko osoba chora albo na chorobę psychiczną w której występuje duży popęd albo nawet somatyczną.

Gość Robeert35wawa
gość wczoraj Ale fajnie by było gdyby kobiety tez miały taki popęd.

Gość gość
kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła kiła