Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mnie tak ocenia ?

Polecane posty

Gość gość
Nie panujesz nad sobą.

Gość gość
No dobra, uprawialiście seks bez gumki, głupio, ale zdarzyło się, trudno. Ale dlaczego nie wzięłaś tabletki po? Przecież na to są 72 godziny, przez tyle czasu można chyba się ogarnąć?

Gość gość
Dlaczego nie wzięłam tabletki po ? Bo nie pomyślałam.

Gość gość
Ty chciałaś tej coazy.

Gość gość
Kolejna patola bez mózgu.

Gość gość
Rzygac sie chce na widok tych 'madek' z wózkami, tatuażem, petem w pysku.

Gość gość
Nie mam tatuażu, nie palę. Czemu zakładasz że jestem patologią?

Gość gość
"Nie pomyślałam" :-D miejmy nadzieję, że dziecko intelektu po mamusi nie odziedziczy :-D

Gość gość
Mamusia w tym roku broni tytułu magistra i ma w planach zrobienie doktoratu. Oby dziecko było inteligentne tak samo jak mamusia.

Gość gość
Jesteś najgorsza jaka możesz być.

Gość gość
Gdzie Wy tu patologie widzicie ?

Gość gość
Mamusia taka wykształcona i nie wpadła na to, że jeśli współżyje z przypadkowym mężczyzną bez zabezpieczenia to na drugi dzień idzie do ginekologa i bierze receptę na ellaone?

Gość gość
Pierwszy raz współżyłam w takiej sytuacji. I nie pomyślałam o ewentualnej ciąży. To był okres, w którym miałam dużo, naprawdę duzo pracy.

Gość gość
Co ta biedna dziewczyna musi czuć?

Gość gość
Pomyślałaś, co ona czuje w tym momencie? Chciałabyś znaleźć się w takiej samej sytuacji? Owszem, słowa Twojej przyjaciółki mogą Cię teraz boleć, możesz czuć się pokrzywdzona, ale czy niesprawiedliwie? Tuż po spotkaniu z tym facetem, mogłyście się spotkać i porozmawiać ze sobą w cztery oczy o tym, co się stało. Czasu i tak by się nie cofnęło, ale, w jakimś stopniu, zrzuciłabyś z siebie ten ciężar prawdy. Ona i tak miałaby Ci to za złe, ale wiedziałaby o wszystkim z Twoich ust. Skoro wiedziałaś, że ona się w nim podkochuje, to mogłaś jej przemówić do rozsądku, by dała sobie z nim spokój, skoro on niczego do niej nie czuje. Odrzucenie zawsze boli. Tak samo, jak brak lojalności. Życzę Wam, by Wasze dziecko urodziło się zdrowe i szczęśliwe. Starajcie się zapewnić mu dobry i stabilny dom, nawet, jeśli nie będziecie razem (choć życzę Waszemu związkowi jak najlepiej). Przyjaciółkę omijaj, nie prowokuj do wspólnych spotkań, wymian zdań. Być może kiedyś Ci to wszystko zapomni, kiedy sama zakocha się w innym mężczyźnie.

Gość gość
Mogę tylko domyślać się co czuje koleżanka. Słowa są niesprawiedliwe. On zaprosił mnie na pierwszą randkę 2 lata temu, ale odmówiłam, bo już wtedy wiedziałam, że koleżanka jest z nim zakochana. Odmówiłam kolejny,kolejny. Tamtej nocy doprowadził mnie do domu po urodzinach koleżanki. Dlaczego? Sam chciał. Poznałam zupelnie innego faceta. Z grzeczności zaprosilam go do siebie. I stało się. Obudziłam się kiedy on był już na nogach i robił śniadanie. A ja ? Poczułam obrzydzenie do siebie, mimo że nie potrafię żałować tamtej nocy,bo było cudownie, chociaż teraz mogę mieć każdą taką noc. Wtedy chciałam zapomnieć. Kilka razy pisał do mnie po tamtej nocy, ale była koleżanka,więc znowu wróciliśmy do punktu wyjścia i odmawiałam. O ciąży dowiedziała się ode mnie, a wszyscy dowiedzieli się od niej. Nie mogłam przemówić jej do rozsądku. Wiesz dlaczego ? Bo była nim tak zaślepiona, że rozmowy nic nie dawały. Jej toksyczna miłość trwa ponad dwa lata. Noszę jego Dziecko,nasze dziecko. Nic tego nie zmieni. A ja ? Jestem szczęśliwa z nim. Tylko dlaczego mam być przez to obrażana?

Gość gość
Ty jesteś wredna i nie lokalna.

Gość gość
Kobiety nie powinny być przyjaciółkami.

Gość gość
Przynajmniej autorka.

Gość gość
Jesteś warta tej oceny.

Gość gość
Ja nie rozumiem jak można być tak nieodpowiedzialnum.

Gość gość
Co jest nieodpowiedzialne? To że wzięliśmy oboje odpowiedzialność za to dziecko ? A może nieodpowiedzialna jest próbą stworzenia domu dla tego dziecka ?

Gość gość
Z kim masz to dziecko? Lepszy pierwszy obcy. Dajesz d**y na prawo i lewo.

Gość gość
Jestes straszną kobieta.

Gość gość
Nie słuchaj tych swietoszek tutaj ;) Jeśli się naprawdę kochacie to milosc zwycięży a ta kolezanka ani innymi ludzmi się nie przejmuj. Dbaj o sb, swoje dziecko i partnera. Ludzie nie maja prawa cie osadzac, niech sie zajma swoimi sprawami.

Gość gość
Czy na prawdę się kochamy przekonamy się za kilka lat, bo mam nadzieję, że jesteśmy na początku naszej wspólnej drogi. Nie mają prawa oceniać, ale jednak robią to cały czas.

Gość gość
Czyli nie kochasz go?

Gość gość
Dbaj o siebie dziecko i partnera? Dziecka jeszcze nie ma partnera zaraz nie będzie miała więc o o chodzi. Ofiara losy nagle brać chkoaoka przyjaciółki umówiłaś.

Gość gość
Nie będę oceniać tego co zrobiliście, bo samej mi się zdarzyło parę jedno nocnych przygód (mimo, że zawsze z gumką), ale nigdy nie zapraszałam kogoś z grzeczności:D Było późno pewnie, a ty z grzeczności go zaprosiłaś i nogi rozłożyłaś? albo to prowo albo miałaś ochotę na seks- nic w tym złego tylko kogo chcesz oszukać? Druga sprawa to nie wyobrażam sobie by po takiej przelotnej jak zakładałaś nocy kochanek w moim domu robił mi śniadanie, grzebał w lodówce, szafce itp. To już albo twój wymysł albo po prostu zjedliście razem to śniadanie i nie wiem dlaczego kreujesz się na taka świętą. Seks jest dla ludzi, napisz prawdę, chciałaś się bzyknąć, to się bzyknęłaś, a że w głowie szumiało od alkoholu i gumek nie było pod ręka to poszliście na całość i stało się. Normalna ludzka rzecz, a ty do tego dorabiasz jakąś bajkową ideologię.

Gość gość
Dobrze nam się rozmawiało, więc zaprosiłam go tak jak normalnego znajomego. Zjedliśmy śniadanie,które on zrobił. Wstał wcześniej. Nie kreuje się na światą. Seks jest dla ludzi,ale w kiedy odprowadzał mnie i rozmawialiśmy nie myślałam o seksie. Jakoś tak winda zadziałała na nas ;).