Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

metal facet

Polecane posty

Gość gość
kopulacja z rumuńską tirówką

Gość gość
Anka: sama jesteś metalówą?

Gość gość
Tak.Najbardziej lubie KoRn i Nirvane.

Gość gość
korn i nirvana to nie metal.

Gość gość
Jestem (maila dalej nie podam) Korn to numetal

Gość Flame 84
Jestem metalem, mam prawie 34 lata. Nigdy nie miałem powodzenia u dziewczyn, dlatego jestem sam całe życie. Nie wiem skąd wzięło się stwierdzenie, że metale podobają się dziewczynom.

Gość gość
Może nie chodziło o bycie metalem?

Gość Flame 84
Nie bardzo rozumiem. Możesz to jakoś rozwinąć?

Gość gość
Ludzie czasami są samotni bo mają jakieś cechy które utrudniają im poznanie kogoś. Czasem jest to coś w ich zachowaniu/charakterze, czasem chodzi o nastawienie, czasem o to, że interesują cię osoby kórych nie interesujesz ty.

Gość Flame 84
Na pewno jest sporo racji w tym co piszesz. Jeśli jednak chodzi o mnie, z powodu bycia metalem spotkało mnie w życiu wiele nieprzyjemności, doświadczyłem odrzucenia. Normalne dziewczyny gardzą metalami, metalówek natomiast jest garstka, zbyt mało by starczyło dla wszystkich facetów w tym klimacie. Jednak gdybym mógł cofnąć czas, i tak wybrałbym drogę metalowca, nawet gdybym znów miał to przypłacić samotnością.

Gość gość
Nie przesadzasz trochę? Znam związki gdzie tylko jedna strona ma związek z subkulturą, a druga najwyżej toleruje decybele i nie ma problemu

Gość Flame 84
Raczej nie przesadzam. Jestem na to za stary i dużo już widziałem:) Ja z kolei znam tylko pary metalowe, są to udane, długoletnie związki. Natomiast takich jak ja jest cała masa, wystarczy przejść się na koncert.

Gość gość
Może ja mam inne doświadczenie bo jestem młodsza i młodym kobietom nie przeszkadza jak ich partner ma inny gust muzyczny czy styl ubierania. Ironia jest taka, że ja nawet bym chciała żeby mój mąż był trochę bardziej zaangażowany w subulturę.

Gość Flame 84
Ja nie chciałbym dziewczyny w innych klimatach, tak jak normalne dziewczyny nie chciałyby mnie:D

Gość gość
i naprawdę żadnej nie ma?

Gość Flame 84
A jak myślisz?:D Wszystkie metalów na koncertach pozajmowane. Takim jak ja pozstało wspólne picie browaru gdzieś na tyłach:)

Gość Flame 84
"metalówy" miało być:) cholerne tablety...

Gość gość
To gdzie byłeś jak dziewczyny były młode i wolne? Poza tym mówiłeś, że jesteś sam bo żadna nie chciała metala, a teraz wychodzi na to, że to ty nie chcialeś :P

Gość Flame 84
Kurde, normalnie zabijały się o mnie:D W dziewczynach metalówach wolnych i młodszych swego czasu, przebierali bardziej przebojowi i rozrywkowi "koledzy", zwłaszcza muzycy, popularni, chlający, ciągle upaleni. Na mnie dziewczyny w klimacie nie zwracały uwagi, bo byłem jak na metala bardzo poukładany. Normalne zaś mną gardziły i z czasem zrozumiałem, że jak dla mnie dziewczyna to tylko szatanka:)

Gość gość
zawsze mnie ciekawiło jak kiedyś wyglądała ta scena. Większość metali jakich ja znam było i jest poukładanych (przynajmniej zanim dobrze ich poznasz)

Gość Flame 84
Kiedyś więcej ludzi chodziło na koncerty, metale byli bardziej wierni swej subkulturze. Teraz młodzi nie wiedzą czego chcą. Często zmieniają stylówę z dnia na dzień, jakby czegoś się wstydzili. Mało kto kupuje oryginalne płyty, raczej królują MP3. Teraz są rockmetalshopy z butami i koszulkami od zatrzęsienia, dawniej trzeba było samemu zorganizować strój roboczy :D Jedno jest pewne, kto był metalem w moich czasach, ten będzie nim zawsze. Z młodszym pokoleniem nie jest to już takie pewne.

Gość gość
akurat zmiana "stylówki" to nic dziwnego, gust z wiekiem się zmienia i nie możesz oczekiwac, że ludzie będą nosić to samo co 30 lat wcześniej. Miłości do płyt nie rozumiem.