Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MammaSyna0000

Karmienie piersia i niewidoczna druga kreska na tescie ciazowym

Polecane posty

Gość MammaSyna0000

Hej ;) mam dylemat a nie znalazlam nigdzie takiego watku w necie. Mam 7 miesiecznego synka karmie piersia. Ostatni okres mialam 1.5 roku temu. 22.03 mogl sie wydazyc maly wypadek xD dzis z rana robilam test kiedy " sie robil " mialam wrazenie ze widze ta druga kreske ale w ciagu tych pare minut byl negatywny po jakims czasie zauwazylam ze ra kreska tam jest prawie niewidoczna tylko pod pewnym katem. Czy to moze zwiastowac poczatki ciazy ? Kiedy robic kolejny test ? U lekarza moge byc dopiero po 12.04 aby potwierdzic. Musze tez dodac ze od paru dni czuje sie oslabiona mysle ze mam wszystkie objawy ciazy oprucz obolalych piersi ( nie przygotowywuja sie do karmienia bo juz to robia, tak to tlumacze) i nie narzekam na jakies specjalne zmeczenie z rana chociaz ciezko sie wstaje. Czytalam ze to za wczesnie .... czy ja sobie cos uroiłam ? Czy ktos tak miał?

Gość gość
Ja miałam taki test. Na drugi dzień zrobiłam test innej firmy i kreska była bardzo bardzo blada ale była... Dziś moje szczęście ma roczek :-D

Gość gość
Oczywiście, ze mozesz byc w ciazy. Moze polecę troche mitem, ale po porodzie kobieta jest bardzo płodna i nietrudno o kolejna ciąże... Z tym, ze piszesz, ze wlasciwie nie masz miesiączki od bardzo dawna, sa rożne organizmy, u mnie wrócił dosłownie zaraz po zakończeniu połogu, to jest ciekawe:P

Gość MammaSyna0000
Dzis powtorzylam test tej samej firmy ( nie mialam jak kupic innego) wyszedl negatywny, nie widze juz drugiej kreski. :( czy to moglbyc falszywy alarm ? Bardzo chcialabym drugie dziwcko ....

Gość gość
Oczywiście, że tak. Doszukiwanie się drugiej kreski nic nie da. Karmisz. Jedne mają wtedy owulacje. Inne nie.

Gość MammaSyna0000
Prawie caly czas o tym mysle. Nawet nie wiem kiedy zrobic test zeby byl wiarygodny.

Gość gość
u ciebie po tym stosunku z 22.03 wychodzi 11dpo stosunku czyli bardzo wczenie u mnie 12dpo stosunku wyszła bardzo blada ale widoczna normalna druga kreska na drugi dzień była już bardziej widoczna a trzeciego bormalbe krechy więc albo powtórz test jeszcze jutro rano albo za 3 dni powodzenia