Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Synowa mści się na mnie długo i dotkliwie. Co mi radzicie?

Polecane posty

Gość gość
10.07 musisz byc bardzo nieszczesliwa tesciowa. To widac.

Gość gość
Każdy powinien znać miejsce w szeregu. No właśnie raszplo. SYN NIE POWINIEN MIEĆ MATKI NA PIERWSZYM MIEJSCU jeśli dojrzał do zdrowego związku i umie odciąć pepowine. To ty znaj miejsce w szeregu. Niestety nie jest to już miejsce pierwsze i im szybciej to zrozumiesz tym lepiej dla ciebie i twojej relacji z synem. Od czasu jego ślubu niestety ale to ty musisz zejść z pierwszego miejsca na podium. Takie jest życie. Miałaś już swoje 5 minut. Chyba nie chcesz by synek ożenił się z tobą zboczuchu stary

Gość gość
Mi wystarczy że jestem szczęsliwą matką a synowa mnie w ogóle nie interesuje,nie chcę jej matkować,nie chcę z niej koleżanki,na przyjaciela też się nie nadaje i nie bardzo na matkę wnuka.Ale coż,szanuję wybór syna,to ich życie,ja mam swoje.Paniała?

Gość gość
10:23] do kogo to było???

Gość gość
"wchodzi z butami w spokojne życie" haha mam rozumieć że to spokojne życie to takie gdzie byłaś tylko ty i synek? Gdzie sterować nim próbowałaś. Teraz to ty jesteś piątym kołem u wozu i wchodzisz im w życie z butami próbując utworzyć trójkącik. Dobrze ze synowa goni cię na cztery wiatry i pamietaj; jak ogon (babunia na doczepke do związku dwojga ludzi) zaczyna machać psem, to go mozna ODCIĄĆ :)

Gość gość
gość dziś Widzisz nędzna krowo/młoda,jak cię porusza że ktoś ci napisał gdzie twoje miesca.Chciałabyś być na świeczniku miernoto,mają cie w dooppie i szlag cie trafia żes nie najważniejsza.W domu u swojej starej raszpli możesz rozdawć karty a tu wara ci.

Gość gość
synowa mnie w ogóle nie interesuje xx to po kiego ładujesz się z kopytami do jej domu i życia?

Gość gość
To było do młodej klempy co obraża dyskutujące, autorka jest głupia, że chce kontaktów z taką synowa

Gość gość
10:23za to ty byłaś idealna mamusia i lepiej wiesz jakie kobiety "zasługują" na ten niby ósmy cud świata (pewnie synek to żaden szał ale mamusia zakochana) jakbyś mogła to byś syna obrobila pod pierzyna. Pochwal się czemuż to synowa nie nadaje się na matkę. Słuchamy :) ciekawie posłuchać starej ekspertki od wychowania dzieci

Gość gość
gość dziś "wchodzi z butami w spokojne życie" haha mam rozumieć że to spokojne życie to takie gdzie byłaś tylko ty i synek? xxxx związek z synem tesciowej to nie tylko rozkładanie nóg to też umiejętnośc czytania tekstów na kafeterii ze zrozumieniem. Widać do szkoły się pod górkę chodziło.Nie jestem teściową żeby nie było jazdy.

Gość gość
jak ogon (babunia na doczepke do związku dwojga ludzi) zaczyna machać psem, to go mozna ODCIĄĆ usmiech.gif xx 10/10 dodam jeszcze że jakby babunia miała odrobinę honoru, to sama by sobie ten ogon odgryzła, bo pewnie uważa się za wielką katoliczkę, a w Biblii napisane jest "jeżeli ręka prowadzi cię do grzechu odetnij ją, jeżeli oko-wyłup je"

Gość gość
dziś a gdzie wyczytałaś że ktoś komuś wchodzi do domu bądz żyje ich życiem? kobieto,czy ty rozumiesz czy klepiesz bo ci dano klawiaturę. Może odwrotnie,nachodzą,żadają,zawracają duuupę bo są wygodni echhh z kim tu gadać,same prostaczki

Gość gość
10:26 z patologia nie rozmawiam. I u mnie akurat jest tak że to ja jestem number 1, syn pokazał matce gdzie jest jej pozycja. Po tym jak mnie traktowała a czego on byl wiele razy świadkiem. Też samotna mamusia. Takie to powinno się chyba jak w Indiach likwidować jak owdowieje. Bo inaczej zawadza młodym i próbuje zgnebic synowa. Znam takich przypadków od groma

Gość gość
Jak wam nie wstyd w ten sposob ze soba rozmawiac?

Gość gość
10:30 idąc twoim tokiem myślenia i tej Biblii to 2/3 synowych byłoby ślepych i bez jednej łapy ktora często wyciągana była po nie swoje ha ha ha

Gość gość
Wyjątkowy przygłup wtrąca się tutaj w dyskusje, pewnie teściowa jej nie akceptuje i nic w tym dziwnego, bo miernota to i wielkie nic.

Gość gość
a gdzie wyczytałaś że ktoś komuś wchodzi do domu bądz żyje ich życiem? xx z wywodów autorki tego wątku

Gość gość
idąc twoim tokiem myślenia i tej Biblii to 2/3 synowych byłoby ślepych i bez jednej łapy ktora często wyciągana była po nie swoje ha ha ha xx a 100% teściowych nie miałoby ozora od sączenia jadu synowi do ucha :)

Gość gość
10:31 Jedyna patologia tutaj jesteś ty, a numer 1 to chyba w toalecie jak walisz kupę, a mąż już wyszedł z więzienia?

Gość gość
Wyjątkowy przygłup wtrąca się tutaj w dyskusje xx wyjątkowy przygłupi schizofreniczka to nasza stała bywalczyni-obrończyni teściowych, która ma znowu okres manii i jak co 2 tyg założyła to marne prowo a teraz nabija sobie posty i się klonuje :)

Gość gość
Ty nie zdążysz owodowieć bo cię krew zaleje z nienawiści,ziejesz jadem i nie jesteś wiarygodną osobą,to czuć na km,najpierw ubliżasz a w odpowiedzi nazywasz innych patologią.Załosna kreatura

Gość gość
Do roboty brudasy/lenie,ugotowac staremu obiad bo pojdzie do mamusi,przynajniej tam się na je.

Gość gość
haha u matki nigdy się nie najadał, dlatego spieprzał z domu rodzinnego aż sie kurzyło :)

Gość gość
Nigdy się nie najadał i się wychował,przy tobie dostanie nerwicy i na twoim garnuszku albo anemii albo miazdżycy

Gość gość
gospocha za dychę

Gość gość
Haha wychował się bo dostawał obiady w szkole, jego matka tak ohydnie gotowała że się tego jeść nie dało, dawała mu skiśnięte zupy, często chorował na żołądek. Czy nie dziwi Cię, że dziecku bardziej smakowało stołówkowe jedzenie od domowego?

Gość gość
Nie umarł jak widać,żoładek ma na miejscu i powiem więcej nie jestem tesciową i niekoniecznie wierzę w te dyrdymały.Jesli ci to on opowiada to po to by dostać to co mu się należy i chce się przypodobać a co myśli to jeden Bóg wie.Znam takie charakterki.

Gość gość
Autorko piszesz że jesteś sama poszukaj faceta , ułóż sobie życie i w d***e miej synową i jej fochy żyj pełnią życia synów już odchowałaś teraz kolej na ciebie zadbaj o siebie a nie będziesz się jakąś pitą mściwą przejmować

Gość gość
A ja synową rozumiem. Znam te sytuacje aż za dobrze, niestety z własnego doświadczenia. Moja Tesciowa tak się wobec mnie zachowywała i tak traktowała że do dziś mam żal. I co najgorsze zdarza jej się nadal mi dopiero i myślę że autorka ms tak samo ale się nie przyznaje. Ja nadal jak to nazywacie "mszcze się" słownie choć nigdy w życiu taka nie byłam wobec nikogo. Ta kobieta mnie niszczyla aż trafiłam z depresja do specjalisty!!! Tez najczęściej jak syn był w innym pokoju, aby świadków nie było i zrobić ze mnie idiotke. W pewnym momencie syn się twardo postawił. Stara od tego czasu jeszcze kilka razy próbowała go przeciw mnie buntowac ale bez skutku. Autorka pewnie to samo robi a potem dziwi się że hejt za hejt. Kurzy mozdzek

Gość gość
Oczekujesz szacunku to szanuj innych, ich decyzje, wybory, rodziny! Nie wszystkie błędy można naprawić, nie wszystkie słowa cofnąć. Moja teściowa też potrafiła zatruwać życie i dziś po wielu latach jest sama. Miała czwórkę dzieci i teraz została sama nawet w święta. Ja sama niedługo tez będę teściową ale nie dopuszczę żeby moje dzieci przechodziły przez takie piekło jak ja.