Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nienawidzę swego życia

Polecane posty

Gość gość

byc na imprezie samemu w ławce nie umieć zagadać do dziewczyny wyjść z niej i pójść do domu co z tego ze sie uśmiechała do mnie jedna jak była pewnie z facetem moje życie to dno macie prawo cisnać pomnie bo jestem nikim zabrano mi wszystkie dziewice chciałbym by mnie spalono żywcem bym cierpiał jak najmocniej zato ze przegrałem tyle swoich lat.

Gość gość
ja jestem dziewicą

Gość gość
Zawsze możesz coś zmienić w swoim życiu. Lub spojrzeć na życie w inny sposób. Ja życie przegrywam już 31 lat :)

Gość gość
ja spierniczyłem 24 lata prawie ćwierć wieku ini sie bawią maja sex zabawiają sie korzystają czerpią z życia aja co tkwię k***a w miejscu i nic !! gowno da zmienianianie wychodze na te imprezy probuje dzisiaj sie zmusiłęm by wyjsc i co mam mega dołą najchetniej bym sie zabił.

Gość gość
Zaprawdę, powiadam wam: Wszystko, czego nie uczyniliście jednemu z tych najmniejszych, tegoście i Mnie nie uczynili". 46 I pójdą ci na mękę wieczną, sprawiedliwi zaś do życia wiecznego».

Gość gość
na huj mi te studia były zj****y system zero wartości tylko kasa nauka czesto bzdurna nauka ja z depresja za poczatkowana przez alkocholizm ojca co mnie zarżneło na amen juz ojciec nigdy nie przeprosił mnie za pijaństwo nigdy choc nie pije 10 lat juz prawie

Gość gość
i huj mi z tej sprawiedliwosci gdy czlowiek ma jeden wiecznego pecha gwoździa za gwoxdziem iny pruje dziewice za dziewica o jakim ty k***a muwisz szcześci !!!

Gość gość
wszystko bym wrecz oddał dla sexu ale nie k***a niedostane predzej mnie dzikie psy rozszarpia nim pocałuje kobiete takie jest życie zj****e zycie .

Gość gość
teraz moze bedzie bzkał moja zone która mogłem miec gdybym był iny ja ktoś iny bedzie zalewał i comi zostało tylko się powiesic chyba???

Gość gość
j***c takie życie sami je przej***lism teraz moze mnie spalic a mojej dziewczyny nigdy niepoznam odeszła zinym pewnie sie rznie juz z inym ale tak woli woli pewnie sex niz mnie huj z takim zyciem.

Gość gość
Ja jako nastolatek bujałem się w takiej jednej, ona o tym wiedziała, po kryjomu się chyba śmiała ze mnie. Miałem akurat wtedy mega trądzik, więc nie zagadałem. Dzisiaj mam 27 lat, ona 28. Ona już dziewicą nie jest, bo była w dwóch związkach, a ja zostałem starym prawikiem. Takie życie. W dodatku mam cechy nieśmiałego chłoptasia, mocnego wrażliwca. Niektórzy już tacy po prostu są. Żyją samotnie. Autorem tematu nie jestem, jbc.

Gość gość
kolega pewnie tańczy z 10 laskami juz dod**y jestem zabijcie mnie

Gość gość
całe życie zj****e xd koszmar jakiś niemiec nigdy kobiety i na prostytutki isc by niezwaryjowac ;/// niewiem jeszcze sie wacham ale sie c***a zmieni.

Gość gość
labo bzykac meżatki i tyle mscic sie na hujach kture zabrały ci dziewice???

Gość gość
mam to samo co autor w*****a mnie że nie ma dziewic

Gość gość
bo sie rżna bo maja szczescie że niemusza sie starac tylko sie rucahacze onie staraja niby samce alfa i daja d**y

Gość gość
kobiety od prawiczków uciekaja bo niesą zabawni wola sie puszcac z hujami ktore ****ały juz

Gość gość
Puszczają od 15 r.ż :(

Gość gość
ini se wala szczesciarze a inibeda dosmierci gownem.

Gość gość
na huj sie domnie usmiechała jak była zajeta mogłem ja zaprosic do tańca i potem wymacac i zerznac .

Gość gość
kobiety trzeba przeleciec wtedy masz szanse namiłosc.

Gość gość
zycie jest podłe ciezko jest wstać z kolan gdy dostaje sie cios za ciosem . ja sie przejmuje inymi a moze pownienem korzystac z zycia jak inni ...??? niejest to proste wszystko, czasem trzeba mslec osobie skoro ini maja nas wd***e.