Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet dziwak i samotnik

Polecane posty

Gość gośćMJ
gość dziś Myślałem, że masz na myśli jakieś nietypowe fetysze np :P Ale tak to ok ;) Choć pewien fetysz też by się znalazł ;) hehe Też jestem nocnym markiem :D I co wielu dziwi - mimo, że jestem facetem nie cierpię piłki nożnej ani innych tego typu sportów czy gier zespołowych. Do dziś nie wiem co jest takiego ciekawego w oglądaniu meczy w TV czy kibicowaniu jakiejś drużynie. Strata czasu jak dla mnie. Ale ******* świeżym powietrzu lubię ;) Jestem trochę aspołeczny, bo nie przepadam za imprezami, ale pozytywny tego skutek jest taki, że mimo prawie 30 wiosen na karku nigdy nie miałem kaca. Serio! :D Ale o dziwo rozgadać się potrafię, choć nie z każdym ;)

Gość gośćMJ
gość dziś No to witaj w klubie :D Jak mnie ktoś za bardzo osacza, to też niekiedy muszę sobie zrobić od niego przerwę :P To chyba normalne u introwertyków ;)

Gość gość
w zyciu nie piles alkoholu? Ja tez nie przepadam za imprezami, za tlumami, acz jak juz przebywam to lubie obserwowac, ciagnac pijanych ludzi za jezyk haha. albo patrzec na nabuzowanyc kibicow i zastanawiac sie, co ich tak ekscytuje, w pewien sposob to imitowac :p brzmi dziwnie, coz. Ogolnie lubie obserwowac i zbierac informacje niczym szpieg hahah :d

Gość gośćMJ
gość dziś Alkohol ogólnie piję, ale w tak małych ilościach, że dla niektórych jest to równoznaczne z byciem abstynentem :D Dla towarzystwa lubię coś wypić, ale z racji tego, że jestem nieco aspołeczny i rzadko kiedy mam okazję przebywać z ludźmi poza pracą, to i piję rzadko. A jak już piję to tylko dla smaku i byle czego też nie wypiję ;) Zresztą jak juz w połowie drugiego piwa mi się zaczynają delikatnie nogi uginać, to stwierdzam, że jest to ostatnie i nikt we mnie więcej nie wmusi choćby nawet chciał postawić na swój koszt :P Tym sposobem nigdy nie upiłem się do tego stopnia, by stracić równowagę, panowanie nad sobą albo co gorsza przytomność... ;) A ludzie też lubię obserwować :) Szpiegowaniem bym tego nie nazwał, ale lubię im się przyglądać, przez to potrafię przewidzieć co w danym momencie powiedzą, jak się zachowają w danej sytuacji itp. Niektórzy już nawet się mnie zaczęli bać z tego powodu :D

Gość gość
noo aspolecznosc ma tez swoje dobre strony :P jakis zmysl, intuicja sie rozwija, nawet jesli wg kogos jest sie nieobeznanym bo nie ma sie mnostwo znajomych. Ja z alkoholem mam tak, ze ludzie dolewaja mi wodki a ja grzecznosci wyleje do kwiatka (ups). Na jakichs imprezach atakuje psy, koty jak ktos ma w domu, w ogole jakos lepiej mi sie ze zwierzetami przebywa

Gość gośćMJ
No widzisz, a ja nie udaję, tylko grzecznie odmawiam. Argumenty w stylu "Ze mną się nie napijesz?!" na mnie nie działają :classic_cool: :P A jak ktoś zaczyna być męczący, to w końcu przestaję być miły i zaczynam traktować go jak ćwierćinteligenta jakim zapewne jest... A ludzie, którzy się mnie boją wiedząc, że potrafię przewidzieć ich zachowanie znaczy że maja nieszczere zamiary :D Co do zwierząt, to niestety masz rację. Często zwierzęta domowe mają więcej rozumu niż ludzie - ich właściciele....

Gość gość
Jakim ograniczonym kretynem trzeba być,zeby uważać samotnika za osobą wybrakowaną i tak naprawdę cierpiacą z tej samotności?Zrozumcie bando kretynów,ze nie wszyscy są tak upośledzeni jak wy by marnować czas wśród ludzi :D

Gość gośćMJ
gość dziś Ja zawsze jak pada temat drugiej połówki mówię, że ja jej nie szukam, bo się urodziłem w całości w przeciwieństwie do innych :D

Gość gość
hmm :)

Gość moge ci dac numery na dz1wki
moge ci dac numery na dz1wki

Gość gośćMJ
Do kogo to było? Mi się raczej nie przyda ten numer ;)

Gość gość
Up ;)

Gość gość
Jestem dziwakiem i samotnikiem jak gość z tematu. Chciałbym mieć bratnią duszę ale nie potrafię być z kimś. To dla mnie kosmos. 34 lata w samotności zrobiło swoje, niestety...:(

Gość gośćMJ
gość dziś Cieszę się, że nie jestem sam w temacie z podobnym problemem ;) BTW w weekend mieliśmy spęd rodzinny i znowu podały te niewygodne pytania o to czy już kogoś mam...

Gość gość
Gość 23:11 Ja unikam rodziny. Nie mogę znieść tego pastwienia się nade mną, starym prawiczkiem przegrywem:(

Gość gośćMJ
Mnie okazało się, że jeszcze nie wszyscy przekreślili :D Jedynie najbliższa rodzina przestała pytać o coś, co oczywiste :P