Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Ślub brata

Polecane posty

Gość gość

Witam, chciałabym zasięgnąć Waszej opinii. 1,5 roku temu brałam ślub i na świadka wzięłam swojego brata, a mój mąż swoją siostrę, w sumie to nie wyobrażaliśmy sobie, że może być inaczej i wiedzieliśmy, że oni również się na to nastawiają. Ostatnio dowiedziałam się, że mój brat bierze za rok ślub. Byłam przekonana, że ja również zostanę jego świadkową, ale w rozmowie na temat ich ślubu wyszło na jaw, że narzeczona brata wybrała sobie już na świadkową swoją koleżankę pomimo, że również ma brata (który mam wrażanie, że zostanie drugim świadkiem). Na dobrą sprawę mój brat nie ma innej osoby, którą mógłby poprosić, nie ma przyjaciela, ja jestem jego jedynym rodzeństwem. Mam wrażenie ,że to całe wesele ma być zrobione pod jego narzeczoną a ona specjalnie chce naszą rodzinę od wszystkiego odizolować. Jest przykro zarówno mi, jak i mojemu mężowi, gdyż nastawiał się, że on również pomoże bratu w przygotowaniach, cieszył się, chciał mu organizować kawalerski a narzeczona brata wyznaczyła wyraźną granicę, że kawalerski zorganizuje mu jej brat... szczerze mówiąc mamy wrażenie, że zostaniemy tam zaproszeni tylko dlatego, że tak wypada i że jego narzeczona zrobiła to specjalnie. Nie wiem czy zachowuję się niedojrzale, ale ciągle o tym myślę i strasznie mi przykro

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować