Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

poranna dawka lek贸w wzi臋ta...i zn贸w jestem senna, nieprzytomna, otumaniona

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

odrealniona... no ale nie mam depresji, cos za co艣 albo warzywo albo 艣mier膰

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
narkotyzujesz si臋? :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chcia艂abym, naprawde, ale nie wiem skad wziac amfe czy koke, bylabym wreszcie szcze艣liwa... biore leki na 艂eb :( dzis ide do psychiatry po nowa recepte na nastepny miesiac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pomagaja cos te antydepresanty czy to tylko sciema lekarzy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
otumaniaj膮, nic wi臋cej te偶 ide dzi艣 po recepte, ale nie wiem na co bo nic mi nie pomaga wi臋c lekarz b臋dzie mia艂 zagowzdke co mi przepisa膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Masz 藕le dobrane leki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Masz 藕le dobrane leki x taa jasne, bra艂am ju偶 kilka r贸znych, wiec jak 藕le dobrane, innych nie ma x co do pytania wy偶ej, te leki pomagaja, jak nazwa mowi - antydepresanty - i tyle, otumaniaja, wy艂aczaja ze 艣wiata, sp艂ycaja emocje, spotka cie co艣 przykrego to biorac te leki olejesz to, masz wszystko w d***e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
albo czasami mo偶na mie膰 po tych lekach tak wyj****e 偶e ju偶 jest wszystko jedno czy 偶yc czy nie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie zgadzam si臋, moje leki ju偶 po ok 2 tyg dawa艂y mi energi臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Facetom podobno po tym nie staje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to chyba byly jakies leki na amfie skoro dawa艂y energie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
leki od psychiatry to jedno, ale czy masz psychoterapi臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to prawda, po niemal wszytkich lekach antydepresyjnych facetom nie staje, wyjatkiem sa tylko takie leki jak spamilan, aurorix i wellbutrin, wszystkie inne bardziej lub mniej robia z facetow ''dziad贸w'' z miekkim wackiem, takie ciep艂e kluchy... energia po antydepresantach, ciekawe jakich, serotonina zamula a nie dodaje energii, energia to noradrenalina i dopamina a na to dzialaja tylko dwa leki - edronax i wellbutrin, oba skuteczne, trudno dostepne, z masa skutkow ubocznych jak brat apetytu, ogromne pocenie sie, zimne stopy i d艂onie non stop, czasami l臋ki i ataki paniki, z艂o艣ci, agresji... leki dzialajace tylko na dopamine to te antyparkinsowskie, z powodzeniem stooswane w usa, w polsce nie chca ich przepisywac bo to ''na parkinsona'' a nie depresje, te leki to np segan, mirapex, pronoran, po tym nie do艣膰 ze staje facetom, te leki robia z facetow zboczonych ogier贸w ktorym staje co chwile, moga sie spuszczac jak nastolatek, jedyne skutki uboczne to napady zm臋czenia i sennosci, mo偶liwe ryzyko u osob obarczonych ryzykiem uzaleznien - zakupoholizm, nadmierne spozywanie alkoholu, seksoholizm, hazard, mo偶liwa zmiana orientacji seksualnej, we francji facet pozwa艂 firme za lek ropinirol , ktory zrobi艂 z niego wyuzdanego transwestyte, facet po prostu weekndami zaczal przebierac sie za kobiete i lata膰 po dyskotekach dla trans贸w x najbezpieczniejszy lek dost臋pny w polsce to wla艣nie spamilan, oficjalnie w leczeniu nerwicy i l臋k贸w, ma opinie s艂abego leku, badania mowia co innego, ze pomaga tylko trzeba go brac d艂ugo bardzo dlugo, zero skutkow ubocznych, inny bardzo bezpieczny lek bez wp艂ywu na libido, sennosc, apetyt to coaxil, ma opinie leku dla dziadk贸w i emerytek, badania stawaiaja go na r贸wni z innymi lekami tyle ze bez skutkow ubocznych x najgorszy syf to paroksetyna, wenlafaksyna, pomagaja w depresji ale uzalezniaja, robia z was warzywo, impotent贸w, zwyczajnych debili, wiem bo bra艂am wenlafaksyne, taki zachwalany lek a spodowal trwale zmiany osobowosci, ciezko bylo to odstawic x ogolnie nie polecam lekow, chyba ze ktos jest w naptawde ciezkim stanie, ma mysli samobojcze, w ogole nie wychodzi z domu, nie myje sie, unika ludzi jak ognia, wtedy ok, w przeciwnym razie lepsze beda wysokie dawki omega 3, ashwagandha oraz arktyczny korzen r贸偶eniec g贸tski rozne nazwy to ma, pomaga tylko trzeba czasu, bra艂am 11 r贸znych lek贸w i wiem ze to kupa

Udost臋pnij ten post