Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chłopak chce jechać do innej..

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam problem i dobrze by było przeczytać co inni sadza na ten temat. Mam chłopaka z którym jestem prawie 4 lata. Ostatnio nie było między nami dobrze z powodu jego kłamstw, ale to sobie wyjaśniliśmy, postanowiłam wybaczyć i dać kolejna szanse. Niestety, kilka dni temu odkryłam rozmowę z dawna przyjaciółka do której coś kiedyś czuł. Wiedziałam o tej relacji ale myslalam ze zakończyła się przed naszym związkiem. Chyba nie bardzo, bo napisał do niej ze o niej myślał i postanowił się odezwać. Padły teksty w stylu: dla mnie ta relacja znaczyła bardzo dużo, nie wiem co Ty czułaś ale ja duzo. Na jej pytanie czy ma dziewczynę odpowiedział: nie, bo za późno się zorientowałem ze straciłem tak cenna osobę jak Ty. Następnie chciał jechać ja odwiedzić w innym państwie, tysiące kilometrów z tad. Oczywiście ja miałam się nie dowiedzieć. Nie wiem czy zakończyć ta relacje ostatecznie. On niby przeprasza, mówi ze te teksty były tylko po to żeby wzbudzić jej zaufanie bo chciał po prostu odzyskać kontakt. Oczywiście nie wierze w tak żałosne teksty ale kocham go i ciężko mi z tego związku zrezygnować. Co wy byście zrobiły ?

Gość gość
Pogonić go, niech spada...

Gość gość
Najgorsze, że Ty go kochasz. Bo gdybyś nie kochała to mogłabyś go kopnąć w du/pę. Gdyż to właśnie w tej chwili powinnaś zrobić.

Gość gość
Zawsze sądziłam, że sprawy sercowe są takie błahe. A jednak myliłam się i to bardzo. Czy tego chcemy, czy nie jesteśmy "ulepieni" z emocji, które mają na nas wpływ.

Gość gość
Są tu osoby które miały podobna sytuacje ?

Gość gwoli wyjasnienia
Ty pytasz na powaznie? Wierze, ze go kochasz, problem jednak w tym, ze on ciebie nie. Nie marnuj nastepnych 4 lat bo moze dopiero wtedy to do ciebie dotrze. No chyba, ze on sie juz wczesniej ulotni :) Czego ci z calego serca zycze ;)

Gość gość
Oczywiście, że powinnaś go pogonić. Gdyby cię kochał, nawet by nie pomyślał, żeby pisać takie teksty do innej. Szkoda na niego twojego życia.

Kończ tą relacje i to szybko. Co za debil! Nie wierzę w to, co czytam. Nie ufaj mu.