Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jest tu ktos kto chodzil do psychologa po poronieniu?

Polecane posty

Gość gość

witam, poroniłam niedawno dziecko o które się staraliśmy, od tamtego czasu staramy się znów i nie wychodzi, nie mogę spac, a myśl staran doprowadza mnie do tysiąca myśli próbując usnąc, niedługo konczy mi się macierzyński i nie wyobrażam sobie wracac jeszcze do pracy, jestem jak zombi, sen po 2 godz, zasypiam o 7 rano do 9, nic mi się nie chce, wykapac, aby tylko przy dziecku porobić najważniejsze i dla niego mieć uśmiech, czy zatem pójście do psychologa to dobry pomysł??

Gość gość
chce żeby mi wypisal zwolnienie

Psycholog nie wypisuje zwolnien, ewentualnie przychiatra. A co do pytania, mysle ze warto porozmawiac ze specjalistą, ktory wskaze jakas droge i plan wychodzenia z traumy. Powodzenia

Gość gość
Ważne by psycholog był dobry. Ja po stracie dość już zaawansowanej ciąży trafiłam na panią psycholog z abonamentu w prywatnej klinice, która potrafiła mi tylko udzielić rady w stylu "na poprawę humoru proszę iść na zakupy", a cała wizyta trwała może kwadrans. Jakbym miała za coś takiego zapłacić stówę to bym się wnerwiła.

Gość gość
I to prawda z tymi zwolnieniami. Tylko u psychiatry.

Gość gość
Chodziłam do psychologa po moim drugim poronieniu. Psycholog bardzo mi pomógł i sądzę, że bez niej nie dała bym rady wrócić do formy i starać się kolejny raz o maleństwo, które teraz ma 2 tygodnie. :) Rozmowy z nią, pomagały mi zapomnieć, oswoić się z sytuacją. To nic strasznego,pójdź, porozmawiasz,może będzie ci lepiej.