Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

zdobywała mnie kuzynka w święta i nie mogę się ogarnac

Polecane posty

Gość gość

Jest ode mnie 10 lat starsza, mieszkaliśmy w jednym domu, takim lekko patologicznym w dużej biedzie. Byłyśmy skrajnie różne, ona rozrywkowa, zawsze robiła sie na damę, fryzura, makijaż drogie kosmetyki, perfumy, ciuchy. Jakby ktoś nie wiedział to po wyglądzie ocenił by na bogaczke. Ja byłam szara mysz, cicha, zastraszona, mrukowata wręcz. Ja zdałam maturę, skończyłam studia, wyszłam za mąż za swoją miłość. Żyjemy zwyczajnie, pracujemy, coś tam oszczędzamy ale bez szału. Przede wszystkim cenie sobie to za mąż ma super rodzinę, ma w rodzeństwem wsparcie i pomoc i dobrze nam się tak razem żyje. Moja kuzynka obala maturę, złapała 20 lat starszego i bogatego mena i poświęciła się wychowywaniu dziecka. Żyją w innym świecie, obracają innymi sumami, inne rzeczy są dla nich ważne. Akurat na chwilę wpadliśmy na siebie podczas świat i oni znowu z tą swoją filozofią. Przy nich czuje jak nieudacznik życiowy, mam wrażenie że ze swoimi wartościami się ośmieszam. Wręcz kuzynka powiedziała że jak ktoś stoi w miejscu i się nie rozwija (w sensie nie pracuje nad pozyskaniem większej kasy) to jakby się cofnął. Ona by nie pracowała za 2,5 tys. Jeśli ktoś tak pracuje to porażka, powinien zagranice wyjechac. Zdolowałam sie, choć wiem że ona nie m racji.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować