Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Baba z gołym cyckiem dzisiaj chodziła po sklepie.

Polecane posty

Gość gość
dziś ale po co się tym tu podniecać? czy wy godzinami dywagujecie np. o brodatych dziadach niekoniecznie starych z kluskami na brodzie czy siorbiących kawę w restauracji albo "żrących" na ulicy kebaba?

Gość gość
cd. i podkreślać, że usta należy po jedzeniu wytrzeć serwetką a nie rękawem a w ogóle to na ulicy się nie je?

Gość gość
Nas to nie podnieca tylko brzydzi .

Gość gość
Mam dziecko i gdy potrzebowało karmienia co 3 godziny to siłą rzeczy zdarzało mi się nakarmić je w miejscu publicznym. Jednak zawsze robiłam to tak żeby nikomu ten widok nie przeszkadzał.. Zakrywałam się pieluszką czy bluzką i siadałam w ustronnym miejscu. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji jak opisujesz. Kiedyś byłam u znajomej a ta ni z gruchy ni z pietruchy wyciągnęła swoje wymię i zaczęła karmić przy wszystkich. Dziecko co chwile wypluwało tą pierś a tej totalnie nie przeszkadzało, że świeci obrzydliwym cyckiem przed skrępowanymi sytuacją ludźmi.To jest chore i nikt mi nie wmówi, że to taki piękny widok jak dziecko jest przy piersi.. Owszem jest piękny ale gdy umie się to zrobić dyskretnie i z klasą. Ale niektóre kobiety jak zostają matkami to myślą, ze ich dziecko jest pępkiem świata a one same powinny byc traktowane jak swiete krowy

Gość gość
dziś jak cię brzydzi to po co o tym mówisz? może lubisz jak cię brzydzi? taka forma masochizmu?

Gość gość
gość dziś BO temat dotyczy wywalania cycków w miejscu publicznym przez nawiedzone mamuśki . . Gdzie mam o tyn napisać? w temacie gotowaniu ? kotach ? kwiatach . Zeby nie było sama kilka miesięcy karmiłam piersią ale dyskretnie i z klasa.

Gość gość
dziś tak, tak tu wszystkie dyskretnie i z klasą... :D kobieta z klasą w ogóle nie porusza takich tematów (czy to o "wywalaniu cycków" czy "drapaniu się po jajach") - ani w maglu ani na innym forum. Kobieta z klasą zachowuje się z klasą. Wszędzie.

Gość gość
Tak karmiłam piersią z klasą tak jak większość kobiet . Za to wywalanie cyca jak dojna krowa powinno być krytykowane a nie zachwalane .

Gość gość
dziś tak, kobieto z klasą...czy zgodzisz się ze mną, że publiczne dłubanie w zębach jest równie nieeleganckie? chcesz o tym porozmawiać? och ja bardzo, tak mnie to brzydzi...ja nigdy, naprawdę, nie dłubię w zębach ani w nosie publicznie a nawet w domu tego nie robię, bo ja też jestem kobietą z klasą. Och, ja sobie nie wyobrażam jak można taki brudny tłusty paluch do nosa sobie wepchnąć. Żeby to choć był smukły ładny paluszek z krótko przyciętym paznokietkiem ale taki obleśny grupy paluch?! Tak mnie brzydzi...och, nie macie kobitki [z klasą] pojęcia jak mnie brzydzi taki widok...

Jak wychodzę z moim 6 tygodniowym synkiem biorę ze sobą butelkę w której mam ściągnięte mleko z piersi .Nie wyobrażam sobie karmić piersią w miejscu publicznym.

Gość gość
dziś Jak wychodzę z moim 6 tygodniowym synkiem biorę ze sobą butelkę w której mam ściągnięte mleko z piersi .Nie wyobrażam sobie karmić piersią w miejscu publicznym. x To są właśnie smutne konsekwencje takiej przeciwnej karmieniu postawy. Młode mamuśki wstydzą się karmienia uważając, ze jest żenująca...bez komentarza. A do autorki - niemowlę pijące z butelki też mlaska, stęka i ulewa. Niedługo w ogóle widok takiego bobasa stanie się odrażający. Czy nachodzi cię czasem refleksja dlaczego tak się dzieje?

Gość gość
Haha kuilrm se okulary Malanowskiego i se robie foty ładnym dziewczynom i takim cyckom na zywo tez bym chetnie zrobił :/

Gość gość
Szkoda ze mnie tam nie było od razu bym ją masował łokciem po tym cycu :D

Gość gość
nikomu nie przeszkadza widok jedzącego dziecka, nawet mlaskajacego i ulewającego ale wywalonego wymiona ( bo inaczej się tego nie da ) z sutkiem większym od głowy dziecka madki polki

Gość gość
Ohyda. Kobieta wstydy nie miała. ;/

Gość gość
dziś wam to jednak "kury szczać prowadzać" a nie o dobrych obyczajach i klasie opowiadać...

Gość gość
gość dziś A tobie co tak zal dupę ściska ? Bo kogoś nie podnieca wywalony cyc ? No sorki nic na to nie poradzę, ze brzydzi mnie brak klasy u niektórych matek . Tak bronisz matek które wywalają cyca to pewnie jak matka zmienia osranego pampersa na stole w restauracji tez nie robi na Tobie żadnego wrażenia . Dziecko może mlaskać , ciumkac itd bo to dziecko. Kobieta jest dorosła i powinna wiedzieć co mozna a czego nie powinna robić w miejscu publicznym .

Gość gość
gość dziś Stanowczo popieram.

Gość gość
dziś mylisz się, nikogo nie bronię, to wasza postawa mi się nie podoba. Klasy w niej ZERO. Przyganiał kocioł garnkowi.

Gość gość
To nie nazywa WIOCHA PL .

Gość gość
gość dziś Lepiej nie mieć klasy na forum niż paradować z gołym cycem po całym sklepie albo zmieniać osrana pieluchę w restauracji .

Gość gość
dziś przecież mówię, że dla takich jak wy to tylko sposób na dowartościowanie się. Przez chwilę czujesz się dzięki temu forum trochę lepsza od takiej "z wielkim cycochem", druga ci przyklaśnie i nic więcej z tego nie wynika...kompletnie nic. Jedni zmieniają osrane przez dziecko pieluchy inni mają pełne g...a usta.

Gość gość
Ta co tak broni matek które wywalają cyce i zmieniają brudne pieluchy w restauracji pewnie sama tak robi. Każdy normalny człowiek widzi w takim zachowaniu coś obrzydliwego .

Gość gość
dziś Nawet gdybym chciala, nie dam rady - 70C w porywach D. Widzisz taką sytuację, podejdź, zwróć uwagę, sama świeć przykładem, ucz tego swoje dzieci. Ja takich sytuacji nie spotkałam (poza rozwalonymi pampersami na basenie w UK - takie uroki multi-kulti) a słuchając was tutaj ma się wrażenie, że zewszad napierają na was gołe "cycochy" z przyssanymi do nich bachorami (jak w ogóle można używać takiego określenia? szanujcie się trochę).