Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Idę jutro z kochankiem na kolację a jego żona myśli że

Polecane posty

Gość gość

on tak ciężko pracuje :D

Gość gość
Brawo. Masz powod do dumy...

Gość gość
Mam bo ty takiego seksu nigdy nie zaznasz :D

Gość gość
Przykro mi, ze masz kiepskie doswiadczenie i problem z komunikacja. Moze jak nauczysz sie mowic o tym co sprawia Ci przyjemnosc to nie bedziesz musiala podniecac sie tym, ze zajetpy gosc Cie pieprzy :)

Gość gość
Życzę Ci żeby jak cię żona dorwie żeby wyrwała ci połowę kłaków i złamała nos,k***o jedna

Gość gość
Gosc 00:00 a czego zyczysz mezusiowi?

Gość gość
on niewinny :D:D to taka niedorajda zyciowa

Gość gość
Gosc 00:07 chyba nie ma winnych w tym ukladzie

Gość gość
00.00 ciekawa perspektywa, żona z wyrokiem, łatwo odebrać prawa rodzicielskie, ja ofiara, mój miły ofiara że męczył się tyle z taką wariatka :) ciekawy pomysł. A i jeszcze z majątku dałoby się taką wariatkę kryminalistke pozbawić. Dzięki za dobry pomysł, trzeba będzie to przemyśleć :)

Gość gość
Tak, łykaj wszystko co mężuś powie, żeby w tobie umoczyć:) Dziwka zawsze wychodzi taniej niż żona.

Gość gość
charakterek po tatusiu

Gość gość
Mam nadzieje ze masz dobry czas i sex! Tylko sie nie zakochuj, tacy co zdradzaja to kiepski material na meza. Ja zawsze oczekiwalam tez drogich prezentow:-) a jak przyszedl na mnie czas to wyszlam za maz za solidnego faceta. Co prawda sex nie ten sam jak z rozpasanymi zonatymi, no ale co maz, to maz :-) milej zabawy!

Gość gość
Mam bo ty takiego seksu nigdy nie zaznasz x Buhaha ty to masz ochłapy z tego seksu. Jak żonę głowa boli to wpadnie do ciebie na godzinkę obrobisz m pałę na szybko i facio wraca do żonki. Głowa ją przestanie boleć o dopiero wtedy ona ma seks a ty mu na drugi dzień wyliżesz brudna pałę. :D Jak kochaś wyjdzie od ciebie to znów będzie udawał że ciebie nie zna do następnego razu aż jego żonę głowa rozboli. :D

Gość gość
prowo :) autorce się marzy :) pomoc ci spelnic marzenia? ;)

Gość gość
Głowa ją przestanie boleć o dopiero wtedy ona ma seks a ty mu na drugi dzień wyliżesz brudna pałę.x x czyli brudas skoro chodzi 2 dni z brudna palka po seksie:D

Gość gość
I tak on zawsze wraca do zony

Gość gość
I o to chodzi aby wracał do żony. Kochanka chce prezenty, kolacje przy sieciach i seks. Brudne slipy i skarpetki po baletach męża wypierze żona.

Gość gość
Romansu można sie domyslec, wyczuc go, prawie zawsze to widac tylko zony sie oszukuja... jak moj narzeczony zaczal mnie zdradzac to kopnelam go w dupę i nie zaluje, nie rozumiem żon,ktore sa takimi desperatkami ,ze czuja ze maz zdradza, ale nie chca wiedziec, albo latami wrecz wiedza o zdradach

Gość gość
Karma wraca....kiedys przypomnisz sobie jak tu pisalas jako kochanka ....bedziesz jeszcze pisac jako zdradzana zona....nie bedzie juz wtedy tak pięknie. Ale bedziesz wtedy juz wiedziala za co tak cierpisz....to tylko kwestia czasu.Teraz bawisz się ty nastepnym razem zabawi sie inna ale gorzko tego pozalujesz!

Gość gość
gość dziś Mądra kobieta nie bierze na męża roochacza . Kobieta, która była kochanka wie jakich mężczyzn ma omijać aby nie mieć rogów :)

Gość gość
Do niby madrej kobiety....chwalisz sie czy zalisz ze bylas bądź jestes kochanką? Latka leca moja droga ....widac rozumu malo a masz sie za mądra.Zdobyc wolnego i madrego faceta jest sztuka a nie jakiegos zużytego zaobraczkowanego faceta.

Gość gość
Sztuka to jest zdobyć mężczyznę, który będzie kochał ,szanował i nie zdradzał swoja zonę. Większość zdradzonych zon zdobyła mądrego wolnego mężczyznę a teraz drapie sufit porożem, wielki sukces ;)

Gość gość
Hahaha wlasnie i nie szuka sie zonkosia ktory zatyka wszystkie dziury....jesli myslisz ze zjadlas wszystkie rozumy to sie w zyciu przeliczysz kochana!

Gość gość
Jeszcze sie chwali tym na forum ze jakiejs kobiecie je.je zycie!trzeba byc mega szmatą!

Gość gość
Nie wiesz jeszcze na kogo w zyciu trafisz....ale scenariusz moze sie powtorzyc tyle tylko ze to ty bedziesz tą żoną hahaha...czego ci życzę

Gość gość
czego ci życzę x Dziękuję za życzenia ale z deko spóźnione ;) Mam już swoje lata i wspaniałego męża, który mnie nie zdradził i już nie zdradzi ale ja wybrałam na męża nieroochacza a do tego prawiczka. Przy żonatych zdobywałam wiedzę i doświadczenie i nigdy ich nie zdobywałam bo żonaty to żaden lup , to tylko kolejny stopień na drodze do celu.

Gość gość
Najlepiej wyjdz za niego ....jestes go warta..wyzwolisz jego zone.

Gość gość
Jak twoj maz przejrzy na oczy z pewnoscia kopnie cie w d**e....

Gość gość
Jak przez ponad dwadzieścia lat pasowałam mu taka jaka jestem to teraz raptem nic nowego nie odkryje. Wiem wszystkie tu zdradzone żony chciałby aby moje życie było porażką bo kiedyś tam wykorzystałam paru żonatych. Trzeba było wybrać męża głowa a nie oczami i c**a.

Gość gość
09:05 Naiwna kobieto :D wierzysz w sprawiedliwość na tym świecie? :D