Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasza reakcja?

Polecane posty

Gość gość

Jaka byłaby twoja reakcja gdyby najlepsza przyjaciółka powiedziała ci ze jest lesbijka?

Gość gość
Taka sama jak gdyby powiedzialaby o czyms, co sprawiloby, ze czulaby sie zagubiona.

Gość gość
dlaczego od razu zagubiona? to smieszne. Nie kazdy musi zyc wg narzuconego schematu. to lepiej tlumic w sobie i udawac latami przed innymi kogos kim sie nie jest ? W imie czego ? rozumiem jeszcze kogos kto ma wielka kariere przed soba ale reszta ? chociaz.. takie spoleczenstwo, ze pietnuje 'odmiencow' wiec moze i rozumiem strach, osobiscie uwazam ze kazdy powinien zyc tak jak chce . Koniec kropka

Gość gość
Nikogo nie pietnuje i jesli rzeczywiscie czulaby sie ok mowiac mi o tym, to tym lepiej. Pisalam akurat z wlasnego doswiadczenia, gdy ktos bliski mowil mi o homoseksualizmie i byl bardzo zagubiony, bo nie wiedzial jaka reakcje zastanie po tym jak rodzice kazali mu sie wyprowadzic

Gość gość
Jesli przyjaciel jest prawdziwy to uszanuje Wasze wybory jakie by nie byly, akceptuje Was takimi jakimi jestescie. To jest wlasnie przyjazn. Reszta to jakies marne pseudo-znajomosci.

Gość gość
Z jakiego powodu miałaby mi to mówić? Co to w ogóle za moda na „wychodzenie z szafy”? Goowno mnie obchodzą preferencje seksualne moich znajomych i przyjaciół, z dwoma wyjątkami - o ile nie łamią prawa i o ile to nie ja jestem obiektem zainteresowania. A może powinienem zacząć opowiadać znajomym, że jestem hetero?

Gość gość
00:12 - w jednym poście piszesz o życiu według narzuconych schematów i o tym, że każdy powinien żyć jak chce - wybacz, ale do cholery nie opowiadaj mi o tym, że ktoś mi narzucił heteroseksualizm i z łaski swojej uszanuj, że właśnie tak chcę żyć!